[Prodaja] Graficka RTX3080 garancija

vidim dosta thumb downa vjerojatno jer je cijena preniska, stoga podizem na 450eur fixno

ajmo hitno mi trebaju pare

Digni na 500e, ova dva venta i vezice vrijede barem 100e

Ručni rad ovo vrijedi barem 550-600e

Šta uradi s nje znači to mi je odmah red flag da je ne bih kupio.

Šta uradi s nje znači to mi je odmah red flag da je ne bih kupio.
A baš tako.. ako pored ispravnih origigi ventilatora ide ovo raditi, onda mora da hladnjak nije dovoljno dobar.

sve najslabije grafe imaju "dovoljno dobar" hladnjak
imam najeftiniji ventus model i grafa je dosta bucna i topla, ako ne napravis fan curve+ undervolt . na 75c ventovi rade na 1600+ i to zna biti dosta bucno, ako si osjetljiv na to
meni je to problem jer imam kuciste s zvucnom izolacijom s 3 strane i onda su temp dosta vise, jer nemam najbolji propuh.
isto sam mislio napraviti kao on, skinuti ventove, staviti novu pastu i padove+ 3 printani kalup za ventove, i onda bi to izgledalo puno bolje, ali bi platio to barem 100e(jer samo nasao u americi te 3d printove), dok je on to napravio s 2 venta i vezicama i izgleda prejadno ovako imho
evo link na proizvod koji ima slike kako izgleda dobro napravljeno
kolega kada prodajes tako grafu, vratis u prvotno stanje, jer ovako je stanje upitne garancije

Ma lik trola cijeli forum 🤣😂

zaboravih zakljucati, odmah se nakupilo izmeta

bump

bump 350eur hitno

jos aktualno
prosljeđujem dalje ovu rtx3080 https://forum.bug.hr/forum/topic/prodaja-komponente/prodaja-inno3d-rtx-3080-garancija/303414.aspx
kutiju sam bacio
potpuno ispravna, kod mene vozena undervoltana 0.800v 1700mhz
tvornicki ventilatori su zamijenjeni sa 2x120mm bequiet pure wings 3, radi znatno tise i hladnije, u slucaju eventualnog povlacenja jamstva potrebno je vratiti tvornicke ventilatore
cijena 500eur ali moze za 399eur (ne 380 370 ili 350, niti me zanimaju zamjene uz nadoplatu za 6700xt)
cijena 450eur
jos u pogonu moze se isprobati kod mene u novom zagrebu pa je zajedno vadimo