Utorrent 1.8 - limit downloada?

Ako je upload za svaki torrent stavljen na manje od 5, onda je brzina torrenta ograničena (u status baru piše onda "download limited").

Kad staviš tam kod uploada na manje od 6 kbps nemožeš dobivati punu brzinu. Valjda je tak napravljeno da se ne štrajka.

prije updatea na ovu verziju nisam imao taj limit, uvijek bi ograničio upload na 2kb/s i download bi mi bio normalan (naravno ovisno o broju seedera)

Ako ti je upload stavljen na manje od 5kbps ti je download limited, dowload ti može biti maksimalno 5 ili 6 puta veći. To ti je zaštita protiv leachera, i maknuta je zbog prigovora (leacheri svih zemalja ujedinite se!!!. Skini najnoviju verziju utorrenta - mislim 1.8.1 beta jer ti je u njoj maknuta ta zaštita.

i je najnovija verzija. čini mi se da je limit ostavljen ako se limitira upload na 2 ili 3 kb/s onda je download 23 odnosno 32 kb/s, jer probao sam ga limitirati na 4 i 5 kb/s i download je ostao na preko 100kb/s do 140kb/s na tom torrentu na kojem sam to isprobavao

Meni iako je upload stavljen na 1kbps skida preko 100kbps downloada i to ne samo na jednom torrentu. Meni je normalno, nema nikakvih ograničenja.
Moja verzija je - utorrent 1.8.1 Beta (build 11903)

Meni iako je upload stavljen na 1kbps skida preko 100kbps downloada i to ne samo na jednom torrentu. Meni je normalno, nema nikakvih ograničenja.
Moja verzija je - utorrent 1.8.1 Beta (build 11903)

Kad sam već tu, da pitam - može li mi netko postati detaljnu optimalnu konfiguraciju uTorrent preferenci (sve one kvačice u opcijama) da ga imam dobro konfiguriran i solidne brzine skidanja? Nešto sam zeznuo u novoj instalaciji.
Išao sam gledati po webu ta podešavanja uTorrenta, poslušao sam neke savjete, ali kad uključim uTorrent web surfanje mi postane grozno sporo, a da pritom zbroj svih downloada ne prelazi u tom trenutku, recimo 100 kB/s (ADSL 200+ kB/s). Ne vidim što mi opterećuje liniju. Mislim da sam zeznuo neku kvačicu u opcijama. A prije ove instalacije kad sam pokrenuo uTorrent sve je radilo OK, čak i online igranje uz download.
Ima kakva dobra konfiguracija, provjerena? (ADSL 2 Mb/s, router D-Link 584T kabel)

Kad sam već tu, da pitam - može li mi netko postati detaljnu optimalnu konfiguraciju uTorrent preferenci (sve one kvačice u opcijama) da ga imam dobro konfiguriran i solidne brzine skidanja? Nešto sam zeznuo u novoj instalaciji.
Išao sam gledati po webu ta podešavanja uTorrenta, poslušao sam neke savjete, ali kad uključim uTorrent web surfanje mi postane grozno sporo, a da pritom zbroj svih downloada ne prelazi u tom trenutku, recimo 100 kB/s (ADSL 200+ kB/s). Ne vidim što mi opterećuje liniju. Mislim da sam zeznuo neku kvačicu u opcijama. A prije ove instalacije kad sam pokrenuo uTorrent sve je radilo OK, čak i online igranje uz download.
Ima kakva dobra konfiguracija, provjerena? (ADSL 2 Mb/s, router D-Link 584T kabel)

Da, imam MaxTV i sve je do verzije 1.8 uTorrenta radilo savršeno. ali, OK, thnx, isprobat ću ove savjete, pa se javim, ako koga zanimaju te noobovske teme.

evo taman išao potražiti ima li šta o ovom problemu, jer sam imao isti. ograničio sam bio upload na 4kb/s i išlo mi je 23,24 kb/s hehe! download mi bio neograničen ali svejedno je išlo sporo. sada sam stavio upload na 7kb/s i dere punom brzinom. i isto imam najnoviju verziju uTorrenta, 1.8(built 11813). tnx ljudi!

evo taman išao potražiti ima li šta o ovom problemu, jer sam imao isti. ograničio sam bio upload na 4kb/s i išlo mi je 23,24 kb/s hehe! download mi bio neograničen ali svejedno je išlo sporo. sada sam stavio upload na 7kb/s i dere punom brzinom. i isto imam najnoviju verziju uTorrenta, 1.8(built 11813). tnx ljudi!

metnes upload na ogranicenje 11 i download ce bit veci cak do 230kb

Treba otvorti port za skidanje sa torrenta i ogranicit upload na 10kb/s.

Gopsodo badava vam i otvoren port ako nema seedera.Prije skidanja torrenta pogledajte koliko ima seedera i leechera.O tome vam dosta ovisi brzina downloada zajedno sa otvorenim portom.Meni radi najbolje ako je upload negdje 8-11 kb/s.Za uTorrent 1.8 preporuca se da upload ne bude ispod 6 kb/s.

Kako je ovaj iznad mene odgovorio badava vam podešavanje ako taj torrent nema seedove koji mogo tolikom brzinom seedat kojom vi možete skidat. Ovo stavljanje uploda na manje od 10 je glupost (ja držim na 20) jer da svi tak stave vidli bi vi kak bi brzo skidali.

Kako je ovaj iznad mene odgovorio badava vam podešavanje ako taj torrent nema seedove koji mogo tolikom brzinom seedat kojom vi možete skidat. Ovo stavljanje uploda na manje od 10 je glupost (ja držim na 20) jer da svi tak stave vidli bi vi kak bi brzo skidali.

Mene isto zanima kako da surfam normalo a da mi utorrent bude aktivan i da skida relativno brzo...
Jer i najmanja D/U brzina mi usporava otvaranje stranica u browser-u.
Rješenje mora postojati zato što samo ja jednom prilikom uspio konfigirirati utorrent da mi surfanje bude normalno...

Nisam citao sve postove pa neznam dali je netko vec napisao nesto slicno ali na ovom
linku (nasao sam ga na ovom forumu i ovim putem zahvaljujem orginalnom autoru koji ga je postao na forum)
imate video na kojm je detaljno opisano postavljanje uTorrenta i radi savrseno...
Brzine su mi se povecale i do tri puta a surfanje je minimalno usporeno (ovisno o brzini veze koju imate)...
Pozz...

Hmm ja imam t-com brzina osnovna 2mbs uploud mi je 633kbs , imam maxtv, surfam i skidam bez problema nikakvi trzanja nema ni slicno . Kako zasto neznam . uTorent i Limware mi rade skore cijeli dan , uTorent mi je 1.8.1 podesen tako da mi je uploud ogranicen na 11kbs, brzina skidanja je između 160kbs-220kbs. limware mi je za pijesme on isto radi cirka 100kbs . Av nod32 i zonaalarm pro 8. i nikakvi problemi . evo recimo sad trenutno skidam igricu s uTorentom brzina je 160, radi i limware skida 8 pijesam i radi uploud , skidam neke spotove s youtub i bez ikakvi problema gledam spotove na youtub.
P.S ovo je moja trenutno sad brzina , znaci radi sad uTorent i limware

Peliakn trebao bi malo obnoviti gramatiku.
Meni se skida užasno sporo, čak torrenti od aXXo-a koji se obično skidju max brzinom sada mi se skidaju po par kB/s. Neznam šta se dogodilo, al jednostavno mi se brzina nikako ne povećava. Probao sam tweakati pomoću nekih savjeta, ali ništa. Ako mi netko može pomoći bio bih jako zahvalan.

Sta tebe muci moja gramatika?
Jesi provjerio da ti nisu problemi s vezom ?
Da li se još kome dešava sa utorrentom verzija 1.8 da mu je download ograničen na 23kb/s dok je upload oganičen na 2kb/s. imao sam 5 torrenta u skidanju u isto vrijeme , svima sam ograničio upload na 2kb/s i na svih 5 torrenata download nije prelazio 23kb/s. kad sam limit uploada na svakom od torrenta podigao na 5kb/s download se odmah podigao na svim tim torrentima, kod nekih na 100kb/s
jel to samo kod mene ili je to neka postavka u utorrentu?