Sleeving - ultimativna tema

Kingdom of KNDZ cables!
Kako sam i obećao, malo ljepsih slika(bug neda obradjene slike jer su vece od 5mb :(( )

Bravo bravo ja nikao da se uvatim i sredim svoje novo napajanje..toliko sam se uljenio da razmisljam kupit vec gotovo..

Meni je bilo obrnuto, kad sam vidio cijene na cablemodu sam u inat isao pravit kablove :D :D :D

Radili su se ovaj tjedan full bijeli i crna-karbon kombinacija.
Točne boje MDPC-X Natural White, Blackest Black i Liquid Carbon, žica 15awg.
Pozdrav i uživajte, stavljen i crtež od Nilsa

sve ok izgleda jedino malo sire ili ak hoces duze cable combove da stavljas

Jel istina da ako se ne naruci bas kabel za napajanje koje imamo da to moze sprzit komponente...
Narucil sam sa moddiy.com bas za moje napajanje i trazili me bas tocno sve podatke o napajanju
To kaj vi sami radite jel se nebojite strujnog udara

Svako modularno napajanje ima razlicite izlaze za kablove i ne mozes koristit npr. Corsair kablove na Evga napajanjima itd. U tom slucaju ako uzimas ove custom kablove, mora se paziti na to i gledati dokumentaciju napajanja. Ja ne radim te zamjenske kablove direktno u napajanje nego ekstenzije. Odgovaraju svakom napajanju svih marki, plug and play su. I ne, ne bojim se strujnog udara ili neceg slicno jer su materijali najkvalitetniji i najskuplji sto se mogu naci na trzistu, netko tko se kuzi moze potvrditi, sve osim ovih cesljica je od MDPCX te pazim na izradu i tezim savrsenstvu u izradi.
Nadam se da sam ti pojasnio

Slicni plavo crni kablovi su se opet pravili i ispali su savrseno. Pozdrav i posaljite poruku za kablove ili za bilo sta sto vas zanima

Evo opet mene, sad s malo drugacijim bojama. Ovaj put MDPC X Blackest Black, Liquid Carbon i Mellow Yellow. Mozda stavim i neke reprezetativnije slike kasnije ;)) Prvi put sam probao spojit gpu kablove jednim combom i izgleda doosta bolje
Pozdrav i uzivajte