Youtube premium

Pozdrav.
Aktivirao sam premium family preko apple-a koristeći Indijske gift card-ove kako je objašnjeno ovdje na forumu (4€ mjesećno).
Iznenadilo me što sam biraš iznos gift card-a kad kupuješ, mislio sam da su predefinirani iznosi.
Pretpostavljam da sad moram se samo osigurati da na apple računu imam dovoljno svaki mjesec kad ide renew pretplate? Ili moram sam ‘ručno’ nešto odrađivat?
Hvala unaprid na odgovoru

Aktivirao sam premium family preko apple-a koristeći Indijske gift card-ove kako je objašnjeno ovdje na forumu (4€ mjesećno).
Iznenadilo me što sam biraš iznos gift card-a kad kupuješ, mislio sam da su predefinirani iznosi.
Pretpostavljam da sad moram se samo osigurati da na apple računu imam dovoljno svaki mjesec kad ide renew pretplate? Ili moram sam ‘ručno’ nešto odrađivat?
Hvala unaprid na odgovoru
Moraš samo poskrbit da imaš dosta para, ali ako bude falilo Apple to obavijesti da je za xx dana obnova i da nemaš dosta na računu. Naguraj malo više gore tako da se ne moraš svaki mjesec zaj... - usput imaš onda i apple tv+ za jedan eur na mjesec.

Ako nekome treba Apple iTunes Gift Card 450 TRY nek se javi pa se dogovorimo, zabunom kupio od turske, a pretplate mi od indije.

Ako nekome treba Apple iTunes Gift Card 450 TRY nek se javi pa se dogovorimo, zabunom kupio od turske, a pretplate mi od indije.
Ako imaš revolut uzmem ja. Neće mi trebati još nekih 2-3 mjeseca ali neka stoji. Prebacim ti koliko si ti platio

Da li je iko uzimao Discord Nitro preko neke alternative? I kako?
Za spotify i sve sto se moze uzeti na godinu dana, presao sam na Z2U.com.
Uzeo sam godinu dana spotify za 20usd. Koristim ga u autu. Odlicno radi. Personalan account.
Vec duze vrijeme uzimam disney+, par usd za pola godine. Bude problema, budes izbacen nekad, ali ovi sto prodaju su pravo brzi da rijese problem, samo ti posalju novi nalog.

Moze se virtualna turska visa kartica uzeti preko playsultan. Malo je peglativno uplatiti lovu na racun, isao sam preko kinguin kupona da probam, ali sam dobio broj kreditne kartice sa 170 turskih lira, ubacio sam je na google playments, pa cemo viditi sta ce se desiti 1.5, kada su mi javili da ce mi premium biti prekinut.

Da li je iko uzimao Discord Nitro preko neke alternative? I kako?
Za spotify i sve sto se moze uzeti na godinu dana, presao sam na Z2U.com.
Uzeo sam godinu dana spotify za 20usd. Koristim ga u autu. Odlicno radi. Personalan account.
Vec duze vrijeme uzimam disney+, par usd za pola godine. Bude problema, budes izbacen nekad, ali ovi sto prodaju su pravo brzi da rijese problem, samo ti posalju novi nalog.
ja sam nitro uzimao preko allkeyshopa, 40ak eura prosle godine

Moze se virtualna turska visa kartica uzeti preko playsultan. Malo je peglativno uplatiti lovu na racun, isao sam preko kinguin kupona da probam, ali sam dobio broj kreditne kartice sa 170 turskih lira, ubacio sam je na google playments, pa cemo viditi sta ce se desiti 1.5, kada su mi javili da ce mi premium biti prekinut.
Kako?

Evo nakon što sam sredinom 4.mj dobio da moram obnoviti način plaćanja yt premiuma, danas dolazi mail da mi se više neće obnoviti 15.5.
Ima li još koja država, a da nije turska jer mi se čini malo kompliciranije to sve podesiti u kojoj se može plaćati barem revolutom ili ću nakon 5 godina morati uzeti našu pretplatu?

srbija ti je cca 6,5e osobni, 10 obiteljski
meni nije dalo na nijednu jeftiniju državi složiti (nakon par godina na indiji, argentini i turskoj), a probao sam sve moguće nekoliko puta

Kako?
Nije proslo, google je regularno ignorisao tursku karticu, i ugasio mi premium :)

Uzeo sam Youtube premium, 2 family membera preko z2u za 25 usd na godinu dana.
Exportirao sve subscriptions preko Google Takeout.
Importirao ih sa extension u chrome.
Sve zavrseno za bukvalno 10 minuta. Sad cemo da vidimo hoce li ovi accounti trajati toliko :)
Opet, za mene je mjesec dana YT premiuma 25 eur.

Pa nije vrag da nitko od vas ne pozna ama baš nikoga sa ajfonom pa da vam ga jednom godišnje posudi za doslovno 5 minuta da si napunite apple račun i šajbate ljepo Indiju?

Pa nije vrag da nitko od vas ne pozna ama baš nikoga sa ajfonom pa da vam ga jednom godišnje posudi za doslovno 5 minuta da si napunite apple račun i šajbate ljepo Indiju?
Evo meni i drugi mjesec uredno skida sa bosanske kartice za turski premium.

Evo meni i drugi mjesec uredno skida sa bosanske kartice za turski premium.
Ista stvar sa revolut karticom... dodana kao alternativna kartica ... ininal sam ostvaio kao primarnu..
nego jel i vama ininal uredno skine naknadu za odrzavanje? :)

Naravno, 25 lira uredno skinu..

Evo meni dosa mail, da vide da nisam u Turskoj i micu pretplatu,

Isto za standardnu poljsku (11€), odustao i platio HR 15€.

Isto za standardnu poljsku (11€), odustao i platio HR 15€.
Ovo je netko spomenuo i na tome sam vec vise od godinu dana. Znaci Premium za manje od 5€ mjesecno.
Shema je da dobijete invite u neki family gdi se shera racun. Nikakvi rocketsurgery, jedina preporuka je da napravite novi gmail samo za te potrebe npr. moj.premium.youtube@gmail.com

srbija cca 6,5e osobni, 10 obiteljski, zašto plaćati skuplje u hrvatskoj, doslovno sam prije par postova napisao to

istina treba samo vpn i tjt,trenutno najlakse i najisplativije, ja sam cijelu familiju ubacio, sestero nas gleda za 10 e

Koji vpn koristis? Ja sam inace koristio tunnelbear ali mi sad iz nekog razloga pokazuje i dalje hrvatske cijene iako sam spojen na srbiju

proton vpn, imas akciju 1 mj 1 euro, al ja ga stalno koristim

imas urban vpn besplatna ekstenzija za browser, radi bez problema za yt i netflix aktivirati

Kako da napravin ovo priko Indijskog Applea, ja san očito skroz retardiran jer niti mogu nac kako napravit novi A id nit mi mobitel dade da se log outan, non stop me stavlja na neki timer od 60 minuta. Vjv san ja zakinut al ima li ko da utanko objasni idiotu kako šta i kud. Hvala

Kako da napravin ovo priko Indijskog Applea, ja san očito skroz retardiran jer niti mogu nac kako napravit novi A id nit mi mobitel dade da se log outan, non stop me stavlja na neki timer od 60 minuta. Vjv san ja zakinut al ima li ko da utanko objasni idiotu kako šta i kud. Hvala
Evo ovdje ti je objašnjeno za Tursku, ali isto je i preko Indije.

Ovo je netko spomenuo i na tome sam vec vise od godinu dana. Znaci Premium za manje od 5€ mjesecno.
Shema je da dobijete invite u neki family gdi se shera racun. Nikakvi rocketsurgery, jedina preporuka je da napravite novi gmail samo za te potrebe npr. moj.premium.youtube@gmail.com
Zašto preporuka za novi gmail? Jel postoji neki security risk da ti sjebu acc?
O tom gamsgo sam već prije razmišljal, ali ako moram kreirati novi acc, bezveze, nema smisla onda kad sve imam na već postojećem.

Zašto preporuka za novi gmail? Jel postoji neki security risk da ti sjebu acc?
O tom gamsgo sam već prije razmišljal, ali ako moram kreirati novi acc, bezveze, nema smisla onda kad sve imam na već postojećem.
Ono dobijes invite u neki nepoznati family, a ako vec imas svoj onda nema smisla. Za sve takve eskapade i muljanja imam dodatne mailove.

Meni kartica sa playsultan prosla na 3 naloga....
Na kraju sam stavio revolut karticu kao backup plaćanja i prošlo. Za sad dok ide ide