nani pon 21.4.2025 00:04

Pozdrav.
Aktivirao sam premium family preko apple-a koristeći Indijske gift card-ove kako je objašnjeno ovdje na forumu (4€ mjesećno).
Iznenadilo me što sam biraš iznos gift card-a kad kupuješ, mislio sam da su predefinirani iznosi.
Pretpostavljam da sad moram se samo osigurati da na apple računu imam dovoljno svaki mjesec kad ide renew pretplate? Ili moram sam ‘ručno’ nešto odrađivat?
Hvala unaprid na odgovoru

nikonja pon 21.4.2025 11:13
nani kaže...
Pozdrav.
Aktivirao sam premium family preko apple-a koristeći Indijske gift card-ove kako je objašnjeno ovdje na forumu (4€ mjesećno).
Iznenadilo me što sam biraš iznos gift card-a kad kupuješ, mislio sam da su predefinirani iznosi.
Pretpostavljam da sad moram se samo osigurati da na apple računu imam dovoljno svaki mjesec kad ide renew pretplate? Ili moram sam ‘ručno’ nešto odrađivat?
Hvala unaprid na odgovoru

Moraš samo poskrbit da imaš dosta para, ali ako bude falilo Apple to obavijesti da je za xx dana obnova i da nemaš dosta na računu. Naguraj malo više gore tako da se ne moraš svaki mjesec zaj... - usput imaš onda i apple tv+ za jedan eur na mjesec.

steve90 jučer 12:52
Pero1998 kaže...

Ako nekome treba Apple iTunes Gift Card 450 TRY nek se javi pa se dogovorimo, zabunom kupio od turske, a pretplate mi od indije.

Ako imaš revolut uzmem ja. Neće mi trebati još nekih 2-3 mjeseca ali neka stoji. Prebacim ti koliko si ti platio 

zeleni danas 09:45

Da li je iko uzimao Discord Nitro preko neke alternative? I kako?

Za spotify i sve sto se moze uzeti na godinu dana, presao sam na Z2U.com.

Uzeo sam godinu dana spotify za 20usd. Koristim ga u autu. Odlicno radi. Personalan account.

Vec duze vrijeme uzimam disney+, par usd za pola godine. Bude problema, budes izbacen nekad, ali ovi sto prodaju su pravo brzi da rijese problem, samo ti posalju novi nalog.