Problem s torrent downloadom

evo to sad kad sam zamijenio avast s kasperskim naizgled šljaka,probao sam sa svim opcijama koje su predložene ali tek kad sam maknuo avast radi (za sad).e sad mi je taj problem što bi volio vratiti avast kad istekne trial kasperskog,ali kako da to sredim da mi više ne pravi problem,jel se da šta učiniti?

Izgleda kao da ne skine fajl do kraja i zato dođe do hashfaila. Probaj skinuti nešto na neki drugi disk, možda ima bad sectora po disku
ili možda više nemaš dovoljno prostora na disku /na mjestu gdje šalješ gotove torrente/?

Izgleda kao da ne skine fajl do kraja i zato dođe do hashfaila. Probaj skinuti nešto na neki drugi disk, možda ima bad sectora po disku
ili možda više nemaš dovoljno prostora na disku /na mjestu gdje šalješ gotove torrente/?
ma ima mjesta ko u priči,i ono što sam maloprije rekao da izgleda sve ok sad,poremetilo je to da je opet zaustavilo ali sam stisnuo da nastavi i sad ide,vidjet ću hoče li skinuti do kraja sad pa ću znati jel šljaka stvarno.
edit:evo opet je stao,piše:data error (cyclic redundancy check)

ma ima mjesta ko u priči,i ono što sam maloprije rekao da izgleda sve ok sad,poremetilo je to da je opet zaustavilo ali sam stisnuo da nastavi i sad ide,vidjet ću hoče li skinuti do kraja sad pa ću znati jel šljaka stvarno.
edit:evo opet je stao,piše:data error (cyclic redundancy check)
CRC značio grešku sa zapisivanjem na disk. Ima nekoliko mogućih uzroka - greška u programu (not likely, isprobao si nekoliko torrent klijenata), greška na disku (bilo fizička ili logička - bad sector - preskeniraj disk sa nekim alatom tipa Scandisk), neispravan RAM (jako malo vjerojatno - sve drugo radi OK i sistem je stabilan) i na kraju - antivirus oštećuje fajlove.
Uglavnom, greška je na relaciji torrent klijent - disk.

ma skužio sam jer sam baš čitao o tome,ima čak i nekih filmova s youtuba koji govore da treba srediti disk.a više bi volio da je ram nego hard u pitanju,ali idem sad to provjeriti.
koji je ono najbolji za pregled harda i jel ima nešto da vidim u kakvom je stanju ram,jer kad se skida nešto trza mi film i zapinje igra,pa je možda i to?

Meni problem ,puno mi veći upload nego od downloada.Je li to zbog prevelikog brojan seedera koji broje blizu 20000 dok leecheri broje kojih 3000 ili sam pitanje trebao postaviti obrnuto.

ma skužio sam jer sam baš čitao o tome,ima čak i nekih filmova s youtuba koji govore da treba srediti disk.a više bi volio da je ram nego hard u pitanju,ali idem sad to provjeriti.
koji je ono najbolji za pregled harda i jel ima nešto da vidim u kakvom je stanju ram,jer kad se skida nešto trza mi film i zapinje igra,pa je možda i to?
Disk 99%.
Imaš ova dva programa za skeniranje diska:
http://hddguru.com/content/en/software/2006.01.22-HDDScan/
Sa njima preskeniraj disk. Ako imaš sreće, bad sectori su samo logički i mogu se popraviti. Ako su fizički, disk ti propada i s vremenom će ih biti sve više. Ako je sve OK sa diskom, provjeri RAM ovim programom http://www.memtest86.com/

kad idem skidat(mozete na slici vidjet sta skidam) pokaze mi gresku koja je na slici
u čemu je problem???

Pa lijepo ti kaže - fajl ti ne stane na disk jer koristiš krivi datotečni sustav (FAT32 vjerojatno). FAT32 ne podržava fajlove veće od 4GB. Da bi spremio veći fajl, disk treba konveritrati u NTFS.

Pa lijepo ti kaže - fajl ti ne stane na disk jer koristiš krivi datotečni sustav (FAT32 vjerojatno). FAT32 ne podržava fajlove veće od 4GB. Da bi spremio veći fajl, disk treba konveritrati u NTFS.
ne NTFS je disk, svi su mi

eto ja sad radi error scan s "hd tunom" počelo je pokazivati crvenih malih kockica,što znači oštečenih.šta da radim sad s tim ili kad završi scan,i kako da znam ono što si rekao,jeli logička ili fizička greška?

kad idem skidat(mozete na slici vidjet sta skidam) pokaze mi gresku koja je na slici
u čemu je problem???
bilo tko, hitno mi je

Prvi put čujem za takvo nešto... Nemam blage što se događa. Reinstaliraj uTorrent?
eto ja sad radi error scan s "hd tunom" počelo je pokazivati crvenih malih kockica,što znači oštečenih.šta da radim sad s tim ili kad završi scan,i kako da znam ono što si rekao,jeli logička ili fizička greška?
Da, to su bad sectori, ko što rekoh. Pusti ga nek završi skeniranje. Kad završi, ugasi program, odi u My Computer, desni klik na disk na kojem su greške, propeties pa Tools. Tu odaberi Error-checking (Check now). Stavi kvačice na Automaticaly fix i na Scan & attempt recovery i stisni start. Vjerojatno će reći da neki program pristupa disku i da ne može skenirati pa će skeniranje ić kod idućeg restarta. Resetiraj komp i prije dizanje Windowsa će početi skeniranje. Moglo bi dosta potrajati jer i on traži bad sectore i pokušava ih popraviti. Ako su svi logički, kod idućeg skeniranja hdtuneom neće biti crvenih kockica. Ako ima i fizičkih oštećenja, windowsi će te sektore označiti kao neupotrebljive, izgubit ćeš nešto MB slobodnog prostora ali sektori će biti "izolirani" i vjerojatno neće doć do širenja.
Nakon toga, najbolje bi ti bilo da bitne stvari kopiraš na stick i lagano se uputiš na ADM i naručiš novi disk jer je pitanje vremena kad će ovaj krepat.

Prvi put čujem za takvo nešto... Nemam blage što se događa. Reinstaliraj uTorrent?
probo sam i isto, sadasnji mi je komp srot, pa sve sto skidam stavljam na prijenosni hard- jel to možda ima veze?

probo sam i isto, sadasnji mi je komp srot, pa sve sto skidam stavljam na prijenosni hard- jel to možda ima veze?
Ako je taj prijenosni HDD formatiran u NTFS onda nebi trebalo bit problema...

Ako je taj prijenosni HDD formatiran u NTFS onda nebi trebalo bit problema...
je i do sad mi je sve dobro islo a sad to pa nece
EDIT: a sta je taj datotečni sustav??jel se to može nekak promijenit u postavkama torrenta?

EDIT: a sta je taj datotečni sustav??jel se to može nekak promijenit u postavkama torrenta?
ne treba skuzio sam u cem je problem i sad mi skida :D

Da, to su bad sectori, ko što rekoh. Pusti ga nek završi skeniranje. Kad završi, ugasi program, odi u My Computer, desni klik na disk na kojem su greške, propeties pa Tools. Tu odaberi Error-checking (Check now). Stavi kvačice na Automaticaly fix i na Scan & attempt recovery i stisni start. Vjerojatno će reći da neki program pristupa disku i da ne može skenirati pa će skeniranje ić kod idućeg restarta. Resetiraj komp i prije dizanje Windowsa će početi skeniranje. Moglo bi dosta potrajati jer i on traži bad sectore i pokušava ih popraviti. Ako su svi logički, kod idućeg skeniranja hdtuneom neće biti crvenih kockica. Ako ima i fizičkih oštećenja, windowsi će te sektore označiti kao neupotrebljive, izgubit ćeš nešto MB slobodnog prostora ali sektori će biti "izolirani" i vjerojatno neće doć do širenja.
Nakon toga, najbolje bi ti bilo da bitne stvari kopiraš na stick i lagano se uputiš na ADM i naručiš novi disk jer je pitanje vremena kad će ovaj krepat.
imam tri particije,i na trečoj mi je problem,ali mi neče da napravi potpuno ovo što si opisao,stane mi na prvoj četvrtini i ne ide dalje i to sve radi bez da se može restartat,odma mi počne to raditi jer nije sistemska particija.kako da sad to riješim?
edit:sjetio sam se da mogu pokrenuti film pa će mi onda resetirati i raditi check disk,i napravih ti ja to tako,ali mi na 4/5 provjere stane i više ne ide.jel to znači da tu particiju mogu zaboraviti,a uskoro i cijeli disk,i koliko još života imam,hoču li dočekati ženinu plaču da mi kupi?

moram duplat da sum of fears vidi da nismo rješili do kraja.

imam tri particije,i na trečoj mi je problem,ali mi neče da napravi potpuno ovo što si opisao,stane mi na prvoj četvrtini i ne ide dalje i to sve radi bez da se može restartat,odma mi počne to raditi jer nije sistemska particija.kako da sad to riješim?
edit:sjetio sam se da mogu pokrenuti film pa će mi onda resetirati i raditi check disk,i napravih ti ja to tako,ali mi na 4/5 provjere stane i više ne ide.jel to znači da tu particiju mogu zaboraviti,a uskoro i cijeli disk,i koliko još života imam,hoču li dočekati ženinu plaču da mi kupi?
Dobar način da zeznaš checkdisk da se pokreće sa restartom. Koliko dugo stoji na te 4/5? Možda upravo tad provjerava površinu diska i traži te "fizičke" bad sectore i pokušava ih popraviti. E sad, da si checkdisk pustio do kraja, on bi te sektore označio kao neisprave i windowsi ih nebi više koristili. Stari maxtor (2000.godina) od 20gb koji je u sestrinom PCju ima 20ak bad sectora i još uvijek radi (ali su na kraju diska, tamo di se praktički ništa ne zapisuje). Može bit da će radit godinu-dvije, može crknut sutra. Do plaće će radit . Kad kupiš novi disk, ovaj formatiraj 0-level formatom (imaš alat za to na stranici proizvođača diska) i koristi ga kao drugi disk za torrente i slične manje bitne stvari.
moram duplat da sum of fears vidi da nismo rješili do kraja.
Pa mogao si me na PP cimnut

a stoji podosta,ali meni je bilo čudno što ni one brojke koliko je prošao ne prikazuje,već samo stoji 4/5,pa sam mislio da nije dobro.sad ću ja opet probat,pa ću ga ostaviti na sat ili dva da to proba proči,a onda ćemo vidjeti.

a stoji podosta,ali meni je bilo čudno što ni one brojke koliko je prošao ne prikazuje,već samo stoji 4/5,pa sam mislio da nije dobro.
Pusti ga nek skenira do kraja - možeš ga ostavit preko noći.
BTW, debelo smo u offtopicu. Ovo su sad problemi sa HDDom... Pogledaj malo po forumu, možda ima koji topic koji se bavi ovime...

Ljudi, molim Vas za pomoc!
Imam sledeci problem: Skinula sam sa Torrent-a 3 albuma odjednom, od Soilwork, Lacuna Coil i Children Of Bodom, u isto vreme su se sva 3 skidala i kada je bilo gotovo, ja sam pustila pesme od Soilwork, medjutim, u tom folderu gde su se nalazile pesme od Soilwork, pored njih bile su i neke pesme od Lacuna Coil!
A to nije sve.......U nekim pesmama od Children Of Bodom se mesaju delovi pesama od Children Of Bodom i Soilwork!
Molim Vas, pomozite mi, ne znam sta da radim, to mi se nije ranije desavalo! :(

Sve si ih spremila u isti folder, zato je sve na hrpi. Idući put pazi malo di spremaš.

Sve si ih spremila u isti folder, zato je sve na hrpi. Idući put pazi malo di spremaš.
E hvala najlepse. Onda sledeci put kad budem skidala, moram jedan po jedan album da skidam.
Pozdrav

evo jedan clanak o skidanju i kupnji video igara.

Ovako do danas sam najnormalnije skido sa torrenta i sad kad stavim neki torrent da skida mi nece krenut ja iam internet prek bneta onaj 3d carnet paket i negdje sam procito da ak previse skidam s torrenta da ce mi pravit sran*a il tak nes da carnet oce zezat u vezi ovog pitanja. jel moze pomoc il nesto kako bi opet uspio downloadat
Inace ne skidam previse samo sam jucer malo vise.
molim pomoć!!!! Unaprijed hvala
hitno trebam pomoc oko q torrenta ide mi 30 do 35/s trebam pomoc namjestio sam sve najbrze ali nece hitno trebam pomoc!!!!

hitno trebam pomoc oko q torrenta ide mi 30 do 35/s trebam pomoc namjestio sam sve najbrze ali nece hitno trebam pomoc!!!!
ništa ja tebe ne razumijem..daj pojasni to

Može li mi netko reći zašto mi na poslu sporo skida torrente a doma brzo, na poslu je 10Mbp/s a doma 2 Mbp/s download. svoj laptop na poslu spojim s ruterom gdje je greška, jeli moguće da oni u ruteru su postavili ograničenje na torrentima?
Najlakše je kak ja velim prek slikica,mali tutorijal napravit.Evo ja uslikao i postam.Otvaraš sa dvoklik na torrent.Onu cijelu listu copy-paste u sl.2.Za DHT dvoklik na preferance i dalje strelice pokazuju.Nije teško...
hvala direktore,a šta je s tim što borg kaže da moram isključit dht?