Internet

Problem s torrent downloadom

F1-IVO pet 26.8.2011 12:53
Gremlin144 kaže...

Može li mi netko reći zašto mi na poslu sporo skida torrente a doma brzo, na poslu je 10Mbp/s a doma 2 Mbp/s download. svoj laptop na poslu spojim s ruterom gdje je greška, jeli moguće da oni u ruteru su postavili ograničenje na torrentima?

Vjerojatno nije otvoren port na ruteru.

Paulinjo sri 22.2.2012 11:32

Imam problem sa torrentom, do prije par dana sve mi se normalno skidalo, sada mi kompletno zblokirano. Nije problem sa seedersima, niti sa routerom (normalno surfam)...

Mislio sam da ima veze sa novim updejtom (3.1.2), pa sam deinstalirao utorrent, opet ga instalirao (ali staru verziju) i ništa...nešto prečudno. Ni restartanje kompa ne pomaže.

Neki savjet možda?

matecro007 sri 4.3.2015 02:27

Ovako , imao sam brzinu oko 10 mbita sada sam na 30. Prije mi je skidalo 11 mbita a i sada mi skida isto tolko. Na speedtestu brzina je 30, probao sam skidat preko browsera isto 30. Znam da nije to torrenta jer bas svaki s kojeg mogu skidat full brzinu ide bas do 11 mbita. Download limit mi je unlimited. Probao sam reinstalirat ga al opet isto. Da li trebam nesto u opcijama popraviti ?

matecro007 sub 14.3.2015 11:02

Vec sam rjesio odavno problem , nisam stigao odgovoriti na forumu.Nije nikakav torrent imao veze s brzinom nego bas program.

Trebao sam maknuti kvacicu pod bandwidth-global rate limit options- apply rate limit to uTP connections.

Od tada mi vrti sve normalno do 3.5 mbps

Hrvojeee sri 25.3.2015 19:58
matecro007 kaže...

Vec sam rjesio odavno problem , nisam stigao odgovoriti na forumu.Nije nikakav torrent imao veze s brzinom nego bas program.

Trebao sam maknuti kvacicu pod bandwidth-global rate limit options- apply rate limit to uTP connections.

Od tada mi vrti sve normalno do 3.5 mbps

hvala.. ne znam ko mi je opće to uključio.. prije je skroz bilo ok