Internet

eBay - pitanja i odgovori

tnakir uto 31.8.2010 09:20
Jamesanna kaže...

Danas sam opet pokušala kupiti i OPET ME ODBILO!

Sad sam provjerila stanje na računu, novaca više nego dovoljno

da, Visa je bussines

postoji li šansa da ima neki limit do kolko se smije kupiti mjesečno s tim da smo iz RH i već sam ovaj mjesec potrošila oko 1000 kn??

mislim ne da mi to nema smisla ali ne znam više što da radim

opet sam poslala mail paypalu, sad čekam

zer se zbilja nitko nije susreo s ovim??

Ja sam znao po par tisuca kuna ostavit mjesecno bez problema.

tnakir uto 31.8.2010 10:14
Jamesanna kaže...

hvala ti

ali više ne znam što ću

pobrisala sam karticu i opet je dodala, međutim ništa

neugoda mi je zahebavat čovika od koga sam kupila već 3 tjedna skoro očaj

Neznam sto da ti kazem... meni je stvar jednostavno prosljakala. Jel mozes linkat neku drugu karticu?

MarioVk uto 31.8.2010 10:22
Jamesanna kaže...

hvala ti

ali više ne znam što ću

pobrisala sam karticu i opet je dodala, međutim ništa

neugoda mi je zahebavat čovika od koga sam kupila već 3 tjedna skoro očaj

novi paypal ? :)

Jamesanna uto 31.8.2010 10:42

pa dala sam zahtjev za AMEX , samo njima treba era da odgovore uhhhhh

a mogu napravit novi paypal?? neće skužit da sam to ista ja? ili im nije ni bitno???

sviđa mi se ta ideja, ako se može, idem odmah radit!

MarioVk uto 31.8.2010 10:42
Jamesanna kaže...

pa dala sam zahtjev za AMEX , samo njima treba era da odgovore uhhhhh

a mogu napravit novi paypal?? neće skužit da sam to ista ja? ili im nije ni bitno???

sviđa mi se ta ideja, ako se može, idem odmah radit!

mozes.. i ako ti taj bude radio normalno samo obrises ovaj stari ;)

tnakir uto 31.8.2010 11:22
Jamesanna kaže...

Plač  makla, napravila novi acc.  i opet isto

ne da mi da platim i ne da...pa ja ću povampirit!Viče

cek cek cek... jes ti potvrdila karticu? Onaj kod koji dobijes kad ti paypal skine sicu sa racuna?

Jamesanna uto 31.8.2010 11:25

ma jesam, ima više od mjesec dana

čak taj dan kad me je prvi put odbilo ujutro, popdne mi je kupnja prošla bez problema, i od tada više neće...

opet sam zvala pbz oni kažu - pričekajte, nekad se desi...

tnakir uto 31.8.2010 14:59
Jamesanna kaže...

ma jesam, ima više od mjesec dana

čak taj dan kad me je prvi put odbilo ujutro, popdne mi je kupnja prošla bez problema, i od tada više neće...

opet sam zvala pbz oni kažu - pričekajte, nekad se desi...

I ja sam na PBZ, samo imam Amex i nikad se nije desilo.

smola44 uto 31.8.2010 15:45

e ljudi da sad ja pitam pošto sam upravo u procesu čekanja kartice Visa Electron iz slovenije......

namjera mi je biti seller ????? predmeti vrijednosti cca 20 eur.......

već sam na temi paypal ispito mogućnosti te sad idem u jedan test account tipa slovenski zbog

mogućnosti primanja love na debit card.....

ja sam to zamislio tako da robu šaljem kupcima kao normalnu poštu iz slovenije tipa pismo do 2 kg na kojeg ide

poštarina cca 5 eur.......e sad ima ko iskustva kaj se tiče pošiljki unutar EU i van EU znači slanje iz slovenije.....

CHE uto 31.8.2010 16:21

imam doista neobican problem pa bi vas molio pomoc.

otisao sam uclaniti se na ebay. i sve podatke tocno ispunio. kad se odem logirat trazi da upisem broj racuna kartice,

do kad vrijedi i ona zadnja 3 broja na poleđini kartice. nakon klika na continue dode mi ovakava glupost.

Unable to process Credit Card Information

Please check the information provided. For further information contact eBay customer supprt

da li netko zna sto moze biti krivo. svi podaci su tocni.

customer service nemogu kontaktirat je me salje na sign in a onda opet dobijem da upisem te vrijednosti kartice.

Danny_HR sri 1.9.2010 10:51
Jamesanna kaže...

i još uvijek ništa...paypal se opet kune da nije do njih, pbz sam zvala već po ne znam koji put..

mislim da nešto nije u redu s paypalom

Pokušaj nešto kupiti tom karticom ali ne preko paypala, već samo ovako online u nekom shopu. Neku sitnicu koju možda trebaš glazbeni CD ili nešto slično, ali obavezno samo karticom. Ako ta kupovina prođe onda znaš da je do PayPala ako ne, znaš da je do banke.

Danny_HR sri 1.9.2010 11:23
Jamesanna kaže...

ohooohhooo!!!!

odbilo mi karticu na strawberry.net

iako tamo redovno kupujem i do sada sve bilo OK

ništa, put pod noge i pbz

Eto, sad si bar ziher da je kartica i sad se odi fino razgovarat sa tetom u PBZ. :)

Jamesanna sri 1.9.2010 12:06

!!!!!!!!!!!!!!!

JELI OVO MOGUĆE??????????

znači imala sam oko 400 kn na kartici za poklone, lova prebačena 24.8. , isti dan sam provjerila u banci, 25.8 kupila item za 80 kn, isti dan me počelo odbijati

i sad mi žena iz pbz kaže - NEMAM SREDSTAVA NA KARTICI!!!!!!!

jeli moguće da mi je paypal "pojeo" 290 kn???

na cijelom mom paypal hystoriju je izlistano točno 961,39 kn kolko sam i potrošila od 15.8. ( jer se ja ograničim na 1000 kn mjesečno i nakon toga ne prebacujem više na electronku osim ako je izvanredan slučaj)

WTF??????????

jura1200j sri 1.9.2010 13:01

ljudi ovako, novi sam ovdje kao i na ebayu, jucer sam se registrirao i sve i narucio patike i prosao sve korake i na kraju sam htjeo promjeniti adresu na koju mi stize i kad sam krenio pisati htjeo sam nesta obrisati i on mi se umjesto brisanja vratio stranicu nazad i napisao da sam narucio, onda sam dobio mail od paypala da sam sve narucio samo kod adrese pise ''Shipping address - unconfirmed'', pa me zanima jel to problem i sta da napravim. hvala!