eBay - pitanja i odgovori

hvala ti
ali više ne znam što ću
pobrisala sam karticu i opet je dodala, međutim ništa
neugoda mi je zahebavat čovika od koga sam kupila već 3 tjedna skoro očaj

hvala ti
ali više ne znam što ću
Neznam sto da ti kazem... meni je stvar jednostavno prosljakala. Jel mozes linkat neku drugu karticu?

hvala ti
ali više ne znam što ću
novi paypal ? :)

pa dala sam zahtjev za AMEX , samo njima treba era da odgovore uhhhhh
a mogu napravit novi paypal?? neće skužit da sam to ista ja? ili im nije ni bitno???
sviđa mi se ta ideja, ako se može, idem odmah radit!

pa dala sam zahtjev za AMEX , samo njima treba era da odgovore uhhhhh
a mogu napravit novi paypal?? neće skužit da sam to ista ja? ili im nije ni bitno???
sviđa mi se ta ideja, ako se može, idem odmah radit!
mozes.. i ako ti taj bude radio normalno samo obrises ovaj stari ;)

jupiii!!! Idem odmah probat!!!
ma ne bih ja toliko paničila da nisam kupila neke poklone za rođendane koji samo što nisu..auuhh
ok idem probat pa javim!!
HVALAAAA

nemrem jerbo kaže da mogu imati 2 accounta s jednom karticom

nemrem jerbo kaže da mogu imati 2 accounta s jednom karticom
makni karticu s onog acca

makla, napravila novi acc. i opet isto
ne da mi da platim i ne da...pa ja ću povampirit!

makla, napravila novi acc. i opet isto
ne da mi da platim i ne da...pa ja ću povampirit!
cek cek cek... jes ti potvrdila karticu? Onaj kod koji dobijes kad ti paypal skine sicu sa racuna?

ma jesam, ima više od mjesec dana
čak taj dan kad me je prvi put odbilo ujutro, popdne mi je kupnja prošla bez problema, i od tada više neće...
opet sam zvala pbz oni kažu - pričekajte, nekad se desi...

ma jesam, ima više od mjesec dana
čak taj dan kad me je prvi put odbilo ujutro, popdne mi je kupnja prošla bez problema, i od tada više neće...
opet sam zvala pbz oni kažu - pričekajte, nekad se desi...
I ja sam na PBZ, samo imam Amex i nikad se nije desilo.

ma ja čekam trenutno moj AMEX...a ništa , budem čekala :) pa što bude prije - kartica ili me "otkoče" hahhaa
hvala na odgovorima :)

e ljudi da sad ja pitam pošto sam upravo u procesu čekanja kartice Visa Electron iz slovenije......
namjera mi je biti seller ????? predmeti vrijednosti cca 20 eur.......
već sam na temi paypal ispito mogućnosti te sad idem u jedan test account tipa slovenski zbog
mogućnosti primanja love na debit card.....
ja sam to zamislio tako da robu šaljem kupcima kao normalnu poštu iz slovenije tipa pismo do 2 kg na kojeg ide
poštarina cca 5 eur.......e sad ima ko iskustva kaj se tiče pošiljki unutar EU i van EU znači slanje iz slovenije.....

imam doista neobican problem pa bi vas molio pomoc.
otisao sam uclaniti se na ebay. i sve podatke tocno ispunio. kad se odem logirat trazi da upisem broj racuna kartice,
do kad vrijedi i ona zadnja 3 broja na poleđini kartice. nakon klika na continue dode mi ovakava glupost.
Unable to process Credit Card Information
Please check the information provided. For further information contact eBay customer supprt
da li netko zna sto moze biti krivo. svi podaci su tocni.
customer service nemogu kontaktirat je me salje na sign in a onda opet dobijem da upisem te vrijednosti kartice.

i još uvijek ništa...paypal se opet kune da nije do njih, pbz sam zvala već po ne znam koji put..
mislim da nešto nije u redu s paypalom

i još uvijek ništa...paypal se opet kune da nije do njih, pbz sam zvala već po ne znam koji put..
prije do banke rekao bih...
cisto jer si paypal to ne smije dopustiti...

Pokušaj nešto kupiti tom karticom ali ne preko paypala, već samo ovako online u nekom shopu. Neku sitnicu koju možda trebaš glazbeni CD ili nešto slično, ali obavezno samo karticom. Ako ta kupovina prođe onda znaš da je do PayPala ako ne, znaš da je do banke.

uuu super ideja, idem probat !! HVALA!!!

ohooohhooo!!!!
odbilo mi karticu na strawberry.net
iako tamo redovno kupujem i do sada sve bilo OK
ništa, put pod noge i pbz

ohooohhooo!!!!
odbilo mi karticu na strawberry.net
iako tamo redovno kupujem i do sada sve bilo OK
ništa, put pod noge i pbz
Eto, sad si bar ziher da je kartica i sad se odi fino razgovarat sa tetom u PBZ. :)

hvala puno svima!
izvještavat ću vas i nadalje !

!!!!!!!!!!!!!!!
JELI OVO MOGUĆE??????????
znači imala sam oko 400 kn na kartici za poklone, lova prebačena 24.8. , isti dan sam provjerila u banci, 25.8 kupila item za 80 kn, isti dan me počelo odbijati
i sad mi žena iz pbz kaže - NEMAM SREDSTAVA NA KARTICI!!!!!!!
jeli moguće da mi je paypal "pojeo" 290 kn???
na cijelom mom paypal hystoriju je izlistano točno 961,39 kn kolko sam i potrošila od 15.8. ( jer se ja ograničim na 1000 kn mjesečno i nakon toga ne prebacujem više na electronku osim ako je izvanredan slučaj)
WTF??????????

Imaš li izlistak prometa po računu?
Provjeri na njemu i vidi koje su transakcije obavljane.

od banke nemam, prema paypalu je sve uredno, 2 haljine, 2 čizme, torba i igračke neke za klince
na banku mogu tek popodne jer mi je prošla pauza ajme meni

ljudi ovako, novi sam ovdje kao i na ebayu, jucer sam se registrirao i sve i narucio patike i prosao sve korake i na kraju sam htjeo promjeniti adresu na koju mi stize i kad sam krenio pisati htjeo sam nesta obrisati i on mi se umjesto brisanja vratio stranicu nazad i napisao da sam narucio, onda sam dobio mail od paypala da sam sve narucio samo kod adrese pise ''Shipping address - unconfirmed'', pa me zanima jel to problem i sta da napravim. hvala!

Nije, ne brini

Koliko ividm ima ebay.com-većina stvari preko bare i ebay.co.uk. Jel ima još koji ebay npr eu??

Koliko ividm ima ebay.com-većina stvari preko bare i ebay.co.uk. Jel ima još koji ebay npr eu??
Njemacki, francuski, talijanski itd itd...
npr www.ebay.de
Danas sam opet pokušala kupiti i OPET ME ODBILO!
Sad sam provjerila stanje na računu, novaca više nego dovoljno
da, Visa je bussines
postoji li šansa da ima neki limit do kolko se smije kupiti mjesečno s tim da smo iz RH i već sam ovaj mjesec potrošila oko 1000 kn??
mislim ne da mi to nema smisla ali ne znam više što da radim
opet sam poslala mail paypalu, sad čekam
zer se zbilja nitko nije susreo s ovim??
Ja sam znao po par tisuca kuna ostavit mjesecno bez problema.