GeForce NOW-općenito

Nema na čemu. U biti sam si sebi već odgovorio na pitanja..a što se tiče witchera mislim da rade i achievementi. Iako nemam 3 dio,imam 2 dio isto sa steama al ga još nisam počeo igrat.
Ma meni je najbolje što se ne mora instalirat igre,već samo dodaš koju si kupio sa te i te platforme(Steam,Epic,Ubisoft Connect i GoG iako kod GoG-a samo neke kolko znam) i klik na reproduciraj i stvarno dosta brzo učita igru. Barem meni,možda nekom radi i brže. A ovdje su ti serveri gdje piše koji je u funkciji i gdje se nalaze,ja sam najviše na EU central 3 koji se nalazi u Frankfurtu i nekad se prebacim na EU Southeast koji je u Sofiji-Bugarska. To ti se nalazi u postavkama aplikacije pa se tamo snađeš. Naravno ako si ju počeo koristit,a ako ju želiš isprobat imaš free verziju i udri.

Ovo zvuči super ako je ovo istina
NVIDIA GeForce Now may have leaked the next Playstation-only games that will be coming to the PC. According to its database, God of War, Gran Turismo 7, Ghost of Tsushima, Demon’s Souls Remake, Returnal, Horizon Forbidden West and Ratchet & Clank are all coming to PC.
https://www.dsogaming.com/news/god-of-war-gran-turismo-7-ghost-of-tsushima-demons-souls-are-coming-to-pc-according-to-nvidia-geforce-now/

EA Games se polako vraća na GeForce Now
Iako samo 4 igre ali ovo je sigurno velika vijest.
Samog sebe moram ispravit iako sam se nadao nečem boljem od sveg tog EA games,a nismo dobili skoro pa ništ. Najviše mi zanimljivo s moje strane da uopće ne mogu pokrenut Dragon Age Inqusition(ne znam zašto),Battlefield učitao,Mirrors edge učitao,Unravel nisam isprobao ali...dobro pa je i to došlo
I onda najave nešt tipa ovak...
Geforce Now upgrade iliti nadogradnja- sve je rečeno većinom u linku ili ostalim linkovima ali ja ovo preskačem jer sam i više nego zadovoljan s ovim što sad mogu sa GFN-om.

Mjesečna pretplata je 19.99 €
https://www.nvidia.com/en-eu/geforce-now/
Nvidia bringing RTX 4080s to GeForce Now with DLSS 3 and 240Hz mode support

kad ih nemeru prodat, možda ih mogu iznajmit
sve samo da da ne spuste cijene...

Tko koristi od vas GFN kao ja ili će u budućnosti isprobati ovo je ogromna vijest..Još uvijek ne kontam i pitam se da li će se ovo uopće i provesti..
Ali Microsoft is bringing all of its Xbox Games to Geforce Now je ovdje tako da ko voli nek izvoli...

Kak trenutno imam jadan laptop, a želja mi je bila odigrat Alan Wake 2 uzeo sam GFN.
Imam optiku i radi mi vrhunski osim u cut scenana gdje svaki put zvuk prekida pa kasni. Inace bi mi bilo svejedno, al u ovoj igri je dosta bitno
Cudno mi je isto kak nema GOG.
Tamo imam Cyberpunk koji bi htio odigrat, al izgleda nista od toga

Imaš Cyberpunk, ja sam igrao za 9,99€/mj i nije loše.

Imaš Cyberpunk, ja sam igrao za 9,99€/mj i nije loše.
Ne kuzim.
Imam cyberpunk na gog-u, al vidim da se ne moze gog racun povezat sa GFN
Edit:Skuzio sam. Hvala :)

Ima neki cloud gaming servis a da ne moraš kupiti igru, već da uz pretplatu samo odabereš igru i igraš?
Pozz da dignem temu iz mrtvih...
jel netko ima account i kako to ide?
jeste li zadovoljni, koja je poanta itd...
Nisam baš siguran jesam li shvatio (čak i nakon gledanja videa na youbitou) kako to funkcionira.
Dakle 800+ naslova je instalirano negdje na cloudu i ne trebaš zapravo imati igru instaliranu na svom kompu da ju pokreneš?
Samo se moraš prihjaviti na "platformu" (steam, origin, ubisoft...) gdje POSJEDUJEŠ igru jel?
I onda se igra pokrene (ako imaš premium) instant bez ikakve instalacije itd.
Jesam li dobro shvatio?
Jel to funkcionira ok?
Jeste li zadovoljni?
jeste imali kakvih problema?
Vidio sam da se može prijaviti na Epic games i na Steam...ali nisam vidio za origin i ostale (doduše nisam baš nešto detaljno pogledao za sada)
nakon prijave sve tvoje igre (koje su dostupne an Geforce now) su dostupne tamo?
Hvala
Bome ja nisam dugo isto bio na temi a bilo je najava i novosti. Ne puno ali dost bitnih..
Znači ova bespla nije loša da isprobaš kak to radi iako sumnjam da tu kad dođeš na red da dobiješ dobru Cloud graf kartu pa te navuku na uslugu...ALI..u mom slučaju su to uspjeli. Čak sam bio sretan s bilo čim što dobijem(i još nisam ni znao da možeš pogledat koju grafu si dobio na korištenje...Ctrl-Alt-F6).
E sad da pokušam objasnit po pitanjima koja si ti upitao...
Imam account već godinu dana i upao sam u founders for life(koji košta 5 eu) jer sam valjd od skoro od početka započeo s pretplatom.
Ide tako da se pretplatiš(sada nažalost 10 eu mj..ako hoćeš biti Founder) a Founder pretplata je da ne čekaš na red kao kod bespla verzije da uđeš u igru..(iako kod igara poput Cyberpunk 2077 su tek izašle se čekalo i u Founder pretplati,to sam čitao po netu..)
tnx za trud..puno mi je jasnije sad.
Dakle to je cloud gaming koji se sad plaća 10eur mjesečno i fora je u tome da nemoraš instalirat igre na svoj PC već igraš preko net streama jel.
Igre i dalje moraš kupiti da bi ih mogao igrati...neke su dostupne na više platformi a neke samo na određenoj.
Recimo imam na steam-u Witcher 3...igram a preko geforce now-steam platforme...i normalno se achivmenti otključaju kad ih riješim?
Mislim da imam dovoljan internet za to, treba bih testirati doduše.