Rasprava o grafičkim karticama

Pa to.
Ajde da neki novi studio, nova igra, nešto poput control (makar igrao na ps5 i na rtx grafi) , ali ovo je smiješno :)
Mali studio, remake prastare igre, vade iz naftalina i plaćaju "smoke and mirrors" da se prikaže superiornost.
Meni je ovo nisko, imaju dovoljno dobroga za reklamu, ovo je baš ispod razine.

LTT ima ok prikaz remixa:
https://www.youtube.com/watch?v=zNVwVrTvrEc
Nije loše.
Vezano za AMD, generalno su do sada njihova kartice radile očajno sa RTX Remixovanim naslovima, možda je serija 90 bolja.

Oni nisu normalni.
Igri su u dijelovima smanjili svjetlinu i prikazali to kao RTX OFF, pa onda na drugom dijelu slike prikazali da kao to RTX poboljša kad je na ON, a u suštini su samo podigli svjetlinu.
Koji su to papci .
Pa zar ima još tko normalan da vjeruje u ta njihova lažljiva sranja.
Tvoj sin.

LTT ima ok prikaz remixa:
https://www.youtube.com/watch?v=zNVwVrTvrEc
Nije loše.
Vezano za AMD, generalno su do sada njihova kartice radile očajno sa RTX Remixovanim naslovima, možda je serija 90 bolja.
Ma nije 9070XT jos uvijek dobra RT kartica bolje nego prijasnja genracija ali to je u pravilu u rangu s 4070 ili tu i tamo s 4070S nista jace od toga ako se radi o heavy RT naslovu, ako je taj RT blag onda i onda radi cak i dobro. Mozes pogledati video niže
Incredibly Efficient: AMD RX 9070 GPU Review & Benchmarks vs. 9070 XT, RTX 5070

Oni nisu normalni.
Igri su u dijelovima smanjili svjetlinu i prikazali to kao RTX OFF, pa onda na drugom dijelu slike prikazali da kao to RTX poboljša kad je na ON, a u suštini su samo podigli svjetlinu.
Koji su to papci .
Pa zar ima još tko normalan da vjeruje u ta njihova lažljiva sranja.
Jel ti imaš oči? kakvo smanjivanje svijetline? lazljiva sranja? lool
Ja jedva cekam da ovo prođem s RT nakon Half-Lifea Black Mesa Definitive Edition
Brutalno!
https://youtu.be/j31ISEd8xRM?si=gmLZVGFQAQcSAOV1

Meni to izgleda dobro. Skidam upravo taj demo da vidim jel uopce mogu igrat

Daj, ne igraj se, bude ti eksplodirala kartica.
Ta igra bez nevidije ne radi, nema svjetline, trza, užas.

Ja jedva cekam da ovo prođem s RT nakon Half-Lifea Black Mesa Definitive Edition
Brutalno!
https://youtu.be/j31ISEd8xRM?si=gmLZVGFQAQcSAOV1

Baš me zanima rezultat. Valjda se u Portal RTX-u čak i 7900 XT raspadao.

Vidim na tome chartu kako sa radeon ne treba ni pokretat. Vidim moja uz dlss 33 fps sa najačim procom plus nove drivere koji ne valjaju kurca jer su za rtx50, ajd zdravo gubljenje vremena.

Probat ću demo jer volim nove tehnologije i probao sam i odigrao većinu toga što je dostupno u Path Trace verzijama za PC ali mislim da moja rtx3080 neće moći ovo nikako vrtiti.
https://wccftech.com/the-half-life-2-rtx-demo-is-an-excellent-showcase-of-rtx-remixs-possibilities/

Baš me zanima rezultat. Valjda se u Portal RTX-u čak i 7900 XT raspadao.
Nije igrivo niti malo. Nema upscaling za AMD kartice, podržan je samo DLSS, ako se ukljuce one ingame fore to izgleda ocajno.
Za AMD korisnike zaobici u sirokom luku, ja sam probao i s losless scalingom ali sto mi to znaci kada igra izgleda kao govno

krenula je nvidija kampanja za 5XXX seriju, za HL2 RT dobro dođe njihov frejm gen X4 uz RTX 5080/5090...platiš 3500 eura i igraš se ko čovjek.
Čekamo HL2 path tracing, ovo je tek RT koliko sam skužio, taman ga naprave za seriju 6, valjda im j već glupo spominjati cyberpunk, dosadio čak i njima

Znaci igra baš loše izgleda na AMD karticama, dakle Native bez uspcalera mi je bolje gledati na 480p low video quality kak ljudi igraju nego uzivo..
Užas živi... probao sam sve na ultra bez obzira na low frejm ali to izgleda jbte kao da sam se posro po monitoru eto

Znaci igra baš loše izgleda na AMD karticama, dakle Native bez uspcalera mi je bolje gledati na 480p low video quality kak ljudi igraju nego uzivo..
Užas živi... probao sam sve na ultra bez obzira na low frejm ali to izgleda jbte kao da sam se posro po monitoru eto
zato jer ti je radila na 8 fpsa pa si imao priliku vidjeti svaki pojedini frejm dovljno vremena

zato jer ti je radila na 8 fpsa pa si imao priliku vidjeti svaki pojedini frejm dovljno vremena
probao sam ja i na 1080p native dakle bez DLSS Transformer bojim se da ovo nije dobro za nikog.
Neka jave dozivljaji ljudi s 4 serijom Nvidie

Bez DLSS su i na NV neki artefakti izraženiji (ima primer u LTT videu).
Jbg, čini se da RTX Remix ne voli AMD u meri koja nema veze (samo) sa razlikom u RT performansama.

Resident evil remake 2 i 3 u RT nisam odigrao,cyber punk,alone in the dark...ima toga, half life svakako a nemam još karticu

Razlika je nevjerovatna od tekstura, kolicine poligona pa do najsitnijih detalja, strasno nesto kaj rade zeleni s RT!
https://youtu.be/4nZSSbE4O88?si=Qv9qCpbZMEo0rjq6

Ovo nije RT vs vanila nego RT+ nove teksture i detalji vs vanila. Kruške i jabuke.

Jel ima Half-Life remastered. To je bila igra a ne njezin nastavak.

Ma ovo je skroz nova igra sa fullRT exlusive rtx50 tech demo.

Ima, Black Mesa se zove remaster jedinice. Ali ne sadrži expanzije. Iskreno meni su i 1 i 2 sa svojim expanzijama brutalne igre i danas!

Half-Lifea Black Mesa Definitive Edition je najbolji remaster jedinice trenutno!
Half Life 2 Rtx je extremno nestabilan, kaj god taknem a da nema veze s igrom ide rusenje, cak i ss daje neki 3d error!
4k@high preset/dlss igra neide ispod 50fpsa uglavnom je oko 60 RTX on ubija grafu
!

Razlika je nevjerovatna od tekstura, kolicine poligona pa do najsitnijih detalja, strasno nesto kaj rade zeleni s RT!
Cekamo da podjes text markirati sa zelenom i zutom bojom i da na kraju posta napises "Fuckaj ga sad"

4k reza , fps ide od 145 -175 , u prosjeku stoji na 165 . DLSS mode je auto , na quality ne vidim neke promjene osim sto fps padne 10-20%.
Da ju nisam presao x puta prije 20 god nikad ne bih rekao da je ovo stara igra.
RTX radi cuda . Da mi netko pokloni najaci amd gpu rekao bih mu :" Ne hvala !"

Half Life 2 Rtx je extremno nestabilan, kaj god taknem a da nema veze s igrom ide rusenje, cak i ss daje neki 3d error!
4k@high preset/dlss igra neide ispod 50fpsa uglavnom je oko 60 RTX on ubija grafu
!
Ništa to ne priznam, stavi sve do daske RT i ultra pa da vidimo.

Izgleda kao igra stara 20 godina
Ti si ozbiljan?!
Half.... life.... 2 ?!
20 godina stara igra... ne znam kako će spriječiti da kad uzađe AMD ne može vrtit igru.
Kome će uopće biti interesantna.
Tako je i s Crysis 2 remastered, koju s RX 7900XT igram (148 FPS na 2 K) detalji do jaja, bez ikakvih problema sa svjetlinom, ne fali mi ni jedno envidijino sranje.