HowYesN0 pet 4.4.2025 08:14
herc_vtc kaže...

Nakon dugo vremena počeo sam ponovno gledati Spartacusa. Nevjerojatna serija i svaka preporuka  Uz Rome i Vikings definitivno mi je omiljena u ovom žanru. Vidim da od sličnih serija postoji i The Last Kingdom koju još nisam gledao, pa mi je ona sljedeća na popisu.

tek sad si počeo spartakusa gledati? preporučam to svima ovdje. počni prvo sa, Spartacus: Gods of the Arena, (to su snimal kad se A. Whitfield razbolio) i onda kreneš 3 glaven sezone.

herc_vtc pet 4.4.2025 08:22
HowYesN0 kaže...
herc_vtc kaže...

Nakon dugo vremena počeo sam ponovno gledati Spartacusa. Nevjerojatna serija i svaka preporuka  Uz Rome i Vikings definitivno mi je omiljena u ovom žanru. Vidim da od sličnih serija postoji i The Last Kingdom koju još nisam gledao, pa mi je ona sljedeća na popisu.

tek sad si počeo spartakusa gledati? preporučam to svima ovdje. počni prvo sa, Spartacus: Gods of the Arena, (to su snimal kad se A. Whitfield razbolio) i onda kreneš 3 glaven sezone.

Ma gledam ga već četvrti put, ali mi je serija toliko dobra da ga želim pogledati opet.

60nine sub 5.4.2025 11:55
Leon11 kaže...

Ma nemoj, baš sam sad o toj seriji razmišljao! I ja ju pratim. Na 4. sam epki.

mi smo je pogledali sinoć u šutu, ta 4. epizoda je posebno teška

60nine sub 5.4.2025 13:25
BugLove kaže...

Ja sam naletio na staru Britansku humorističnu "Coupling".  Odlična je.

potpisujem, davno sam je gledao - iako mi je zadnja sezona nešto lošija/dosadnija bila

HOME123456 sub 5.4.2025 15:38

I ja sam krenuo u ponovo gledanje, ali ne Spartacus (odlična serija) nego francusku seriju Spiral (Engrenages), veliki sam fan francuske kinematografije, nakon Engrenagesa slijedi Braquo. Spiral je sigurno jedna od najboljih krimi serija, a ako ima nekoga tko je nije gledao, ogromna preporuka za taj biser. 9/10

herc_vtc sub 5.4.2025 18:58
HOME123456 kaže...

I ja sam krenuo u ponovo gledanje, ali ne Spartacus (odlična serija) nego francusku seriju Spiral (Engrenages), veliki sam fan francuske kinematografije, nakon Engrenagesa slijedi Braquo. Spiral je sigurno jedna od najboljih krimi serija, a ako ima nekoga tko je nije gledao, ogromna preporuka za taj biser. 9/10

Kolega hvala na preporuci. Baš si me zaintrigirao sa ovim Spiralom, nikada je nisam pogledao. Bome treba naći vremena za sve to, a popis za gledanje je sve veći i veći 

cvaja997 ned 6.4.2025 01:41

The wheel of time. Steta sto The rings of power nije na ovom nivou. Zasad me niti jedna epizoda u 3 sezone nije razocarala. 

Reacher. Nadam se da nije zadnja sezona. Meni najbolja do sada. Klasican Reacher. 

Cordas ned 6.4.2025 07:55

Ja baš završio treću sezonu Reachera i meni je očajna. Sve djeluje niskobudžetno, a ona detektivka je užasan odabir - loša gluma, neki čudan fejk naglasak, nepostojeća kemija sa Reacherom. Najslabija sezone do sada po meni.