Travian

Jel volite više obične ili speed servere?

http://codehill.com/2009/01/a-complete-list-of-travian-game-servers/ travian serveri << hehe na bosanskom i hrvatskom ima ih dosta jakih , a recimo na svedskom i latvijskom su svi preslabi... pa ako vam je pretesko....

Ima li negdje nekakav 'raspored' pokretanja partija na serverima, tipa da se zna unaprijed kada počinje kakav speed server ili tako nešto?

Ima li negdje nekakav 'raspored' pokretanja partija na serverima, tipa da se zna unaprijed kada počinje kakav speed server ili tako nešto?

Za pobjedu je treba dobra ekipa koja komunicira preko Skypa, i naravno lojalnost savezu je od velike vaznosti.
O goldu necu previse pricat jer je upropastio inace jako dobru igru, i on je jedan od uvjeta da budes u top 20 na serveru.

Mogli bi još malo razraditi igru, dodati neke nove opcije i jedinice, te poboljšati (obogatiti) grafički prikaz pojedinih ekrana uz nekakve flash/silverlight animacije - to bi bio pravi hit

Mogli bi još malo razraditi igru, dodati neke nove opcije i jedinice, te poboljšati (obogatiti) grafički prikaz pojedinih ekrana uz nekakve flash/silverlight animacije - to bi bio pravi hit
Ono kao što su učinili sa eRepublikom, pa sad svi otišli. Igra uopće više nije zanimljiva sa svim tim silnim opcijama i grafičkim prikazima. :(

Novi sam u toj igri, Čini mi se ok...ali nekako sporo se razvijam....a gledao sam malo da se može i hackat...dali tko zna, je li probao

Novi sam u toj igri, Čini mi se ok...ali nekako sporo se razvijam....a gledao sam malo da se može i hackat...dali tko zna, je li probao
ovo ti nije trebalo

što nije trebalo??? Je li zabranjeno pitat?

što nije trebalo??? Je li zabranjeno pitat?
pa ustavri i je

moze li se napraviti novo naselje ako ti je rezidencija na 9 (srusili mi je) a imas 3 settlera ?

moze li se napraviti novo naselje ako ti je rezidencija na 9 (srusili mi je) a imas 3 settlera ?
Ako imas dovoljno kulturalnih bodova mozes

Kako izbrisati svoj račun u travianu, ne zelim ga igrat vise..............

Kako izbrisati svoj račun u travianu, ne zelim ga igrat vise..............
Profil-Korisnički račun-Izbriši korisnički račun (potvrdiš upisivanjem lozinke).

Jel ko igra Travian HR2?Neka mi se javi ime mi je Legolas341.

E da i jos jel mi neko moze biti sitter?

Ja igram na bax i igra mi je preedobra...

Jel volite više obične ili speed servere?

Ma mene taj Travian periodično ulovi, drži par tjedana i onda pusti čim me netko počne gnjaviti previše sa katapultima ili konstantnom pljačkom, a i kad se skupe 2,3 sela pa sav taj management mi ide na jetra..

Trazim pomoc za travian i treba mi netk tko je iskusan.... Tko je zainteresiran moze se javit na tomo_curo@live.com ili mi poslati privatnu poruku..... HVALA..

bok igram travian kratko vrijeme.
Zanima zasto moja vojska kad napadne druge narode( Gali i teutonci) zasto postanu zatocenici pa ih moram spasavat?
Kako da znam da nece postat zatocenici?

Zanima zasto moja vojska kad napadne druge narode( Gali i teutonci) zasto postanu zatocenici pa ih moram spasavat?
Zato što su upali u zamku, malo pročitaj vodiče na netu pa ćeš sve znat evo ti i link http://help.travian.com.hr/index.php?type=faq&gid=36.

Zato što su upali u zamku, malo pročitaj vodiče na netu pa ćeš sve znat evo ti i link http://help.travian.com.hr/index.php?type=faq&gid=36.
samo kad napadas gale mogu ti postati zatocenici jer oni imaju zamke

Ok a jel postoji neki omjer kolko vojske recimo treba poslat a da vojska ne padne u zamku

Ok a jel postoji neki omjer kolko vojske recimo treba poslat a da vojska ne padne u zamku
vise vojske nego sto on ima zamki

i jel mi moze onaj konj upast u zamku...onaj koji istraziva.

i jel mi moze onaj konj upast u zamku...onaj koji istraziva.
ne ali ako i on ima te izvidnike onda on otkrije te tvoje i neke ubije... nemoj nikad slat ispod 3

Jel igra jos tko na bax.... Koji vam je nick??...
ja igram na s4, ne koristim gold, imam 7500 populacije, u 10. sam savezu, u koaliciji smo sa jos 5-6, 400. sam igrac, imam razvijen crop i najvjerojatnije cemo pobjedit na serveru-moze se uspjeti itekako bez golda, travian je na pocetku uzasan, pogotovo ako si pocetnik i ako nisi teutonac,ako imas ekipu travian je super igra