Saphire ned 22.8.2010 12:17

ja igram na s4, ne koristim gold, imam 7500 populacije, u 10. sam savezu, u koaliciji smo sa jos 5-6, 400. sam igrac, imam razvijen crop i najvjerojatnije cemo pobjedit na serveru-moze se uspjeti itekako bez golda, travian je na pocetku uzasan, pogotovo ako si pocetnik i ako nisi teutonac,ako imas ekipu travian je super igra

MorciTheCroat uto 24.8.2010 00:25
Saphire kaže...
ja igram na s4, ne koristim gold, imam 7500 populacije, u 10. sam savezu, u koaliciji smo sa jos 5-6, 400. sam igrac, imam razvijen crop i najvjerojatnije cemo pobjedit na serveru-moze se uspjeti itekako bez golda, travian je na pocetku uzasan, pogotovo ako si pocetnik i ako nisi teutonac,ako imas ekipu travian je super igra

Za pobjedu je treba dobra ekipa koja komunicira preko Skypa, i naravno lojalnost savezu je od velike vaznosti.

O goldu necu previse pricat jer je upropastio inace jako dobru igru, i on je jedan od uvjeta da budes u top 20 na serveru.

SinCr0 uto 24.8.2010 12:50
Dado_ZG78 kaže...

Mogli bi još malo razraditi igru, dodati neke nove opcije i jedinice, te poboljšati (obogatiti) grafički prikaz pojedinih ekrana uz nekakve flash/silverlight animacije - to bi bio pravi hit Namigiva

Ono kao što su učinili sa eRepublikom, pa sad svi otišli. Igra uopće više nije zanimljiva sa svim tim silnim opcijama i grafičkim prikazima. :(

Dado_ZG78 sri 20.10.2010 06:33

Ma mene taj Travian periodično ulovi, drži par tjedana i onda pusti čim me netko počne gnjaviti previše sa katapultima ili konstantnom pljačkom, a i kad se skupe 2,3 sela pa sav taj management mi ide na jetra..