Khan Wars

evo uz hrvate sada imamo i slovence, srbe, bosance, crnogorce i makedonce kao nacije... ajmo napadat slovence
Ajmo tebe napast.

Evo i mene ;)

Ajde neka mi netko objasni kod napada. Čovjeće napadnem lika sa 300 vojnika, on nema niti jednog, jer tako su mi špijuni dali izvješće, a pun je resursa i zid mu je razina 10, koja je fora da jedan zid pobije 300 vojnika. Glupost živa.

Evo ja sam počeo prije dva dana upao sam u savez Hrvatska pa vuidim da je ovdje i vođa pa da kažem da se do tih 20k bodova stigne u toliko malo vremena uz igranje od tri pua na dan po 10 min, a to sa vojskom moram još isprobati da vidim kako funkcionira

a kako napraviti drugi grad

Ajde neka mi netko objasni kod napada. Čovjeće napadnem lika sa 300 vojnika, on nema niti jednog, jer tako su mi špijuni dali izvješće, a pun je resursa i zid mu je razina 10, koja je fora da jedan zid pobije 300 vojnika. Glupost živa.
kad napadas sa najslabijima i on je jači od tebe i na formacijama su sto posto na zadnjem mjestu
evo uz hrvate sada imamo i slovence, srbe, bosance, crnogorce i makedonce kao nacije... ajmo napadat slovence