lovac82 pon 2.7.2012 19:33

@boxer

Bio je silber key

BTW Kako prepoznati "premium" igrace? zuta imena?...... kada sam u tamnicama, onda kuzim sto su zelena, a sto bijela/siva slova, zelena su za one od kojih mozes dobiti XP-e, a siva/bijela/blijeda oni od kojih ne mozes dobiti XP... vidim takoder da je nekima zuta mana, kako i zasto?

WItcher pon 2.7.2012 20:45
lovac82 kaže...

@boxer

Bio je silber key

BTW Kako prepoznati "premium" igrace? zuta imena?...... kada sam u tamnicama, onda kuzim sto su zelena, a sto bijela/siva slova, zelena su za one od kojih mozes dobiti XP-e, a siva/bijela/blijeda oni od kojih ne mozes dobiti XP... vidim takoder da je nekima zuta mana, kako i zasto?

Te razlicite boje imena ti prikazuju zaprvao lv igraca.. crvena je da je lv dosta veci od tebe.. naranđasta tu negdje...... sve do sivog  di si ti iznad njega.

Za manu to ti je samo radi estetike.

Magovi su obicno plave mane a range nekakva žuto smeđa.

boxer pon 2.7.2012 23:33

Evo 25 lvl sam sa Spellweaverom počistio sam sve questove oko Slifmoora i ostavio sam za sutra Liars Lair, pa sam počeo kraftati neku plavu opremu i dobijam anomalije u craftanju.

Uložim tri 22lvl Medalliona i jedan prsten 21 lvl u nadi da ću dobiti Medallion 21lvl i puffff dobijem shoulder 19 lvl?!!

Niđe veze sa vezom kraftanje, niti pretpostavljeni item niti level. Zasigurno niti jedan item nije bio 20 a kamoli 19 lvl jer sam ih čuvao za Medallion, ali eto dešava mi se da dobijem manji level bez obzira na sve, pa čak i item koji nisam ni kraftao. Tako sam slično dobio i robe manji level.

WItcher pon 2.7.2012 23:58
boxer kaže...

Evo 25 lvl sam sa Spellweaverom počistio sam sve questove oko Slifmoora i ostavio sam za sutra Liars Lair, pa sam počeo kraftati neku plavu opremu i dobijam anomalije u craftanju.

Uložim tri 22lvl Medalliona i jedan prsten 21 lvl u nadi da ću dobiti Medallion 21lvl i puffff dobijem shoulder 19 lvl?!!

Niđe veze sa vezom kraftanje, niti pretpostavljeni item niti level. Zasigurno niti jedan item nije bio 20 a kamoli 19 lvl jer sam ih čuvao za Medallion, ali eto dešava mi se da dobijem manji level bez obzira na sve, pa čak i item koji nisam ni kraftao. Tako sam slično dobio i robe manji level.

Forumas lovac82 je mini napisao ovo par postova pije pa ti moza pomogne:

"Citao sam negdje na FAQ-u i pise ovako:

1. Ako imas npr. dva amuleta i dva prstena, sanse su 50% da ces dobiti prsten i 50% da ce biti amulet.

2. Ako koristis 4 ista itema, onda ce 100% doci taj item.

3. Ako su svi itemi razliciti, onda su sanse 25% za svaki.... tako je mislim isto i u tvojem slucaju, bez obzira sto imas 75% za wand (25% za svaki), a za cizme 25%... jednostavno je pobijedilo ovih 25%.

4. Za ona draga kamenja, moraju biti svi isti da bi ih mogao craftati

Zadnji korak, zbrajanje levela:

Zbrajaju se levelli, zbroje se svi i kada podijelis to s 4 dobit ces level itama. Ako je rezultat level itema nepostojeci u igri, onda ce biti onaj prvi manji koji postoji, ali zato su vece sanse da dobijes one dodatne enchantmente."

boxer uto 3.7.2012 12:11

Ma znam to, ali sad kažem anomalija je neka bila. Dobijem shoulder od tri medalliona i jednog prstena, niđe veze.

Prema tim uputstvima šanse u mom slučaju su bile 3:1 za medallion, a ja dobio shoulder heheheh

lovac82 sri 4.7.2012 14:07
kunof00 kaže...

svaka baba moze ubit khaly sad :)

Jedno je ako ides tamo i samo spamas po potionsima, jedno je kada ides s "ekipom iz snova", jedno je kada si spoilas i gledas kako drugi ljudi ubijaju khaly...... a jedno je, kada bas hoces sam ili s par ljudi (bez spoilanja) i sa sto manjim levelom.

EDIT:

Novi UPDATE stigao, dosla mi obavijest....Questovi sa sjevera su mi ponisteni ali sam kao naknadu dobio neki paket, vratili su me u zadnje poznati grad... puno fixeva takoder i naravno Atlantis (8novih mjesta) sa oko 100 novih questova, 11 novih cudovista i jedan boss. Sve u svemu, nije lose za Betu.

WItcher sri 4.7.2012 15:28

Dobra je ekspanzija...al  premalo exp daju za zavrseni q. Dok sm za 33 lv dobivao ne manja od 10000 exp+ 150 andermanta ovdje rijetko koji do 10000  + 20 Andermanta (govorim za 36(ne oni od prije q nego ovi novi) , 37 i neki 38 lv q).

Dizajn novih staza je super..al novi neprijatelji samo drukcije izgledaju al rade isto ko i prije jed ( minorne razlike..al postoje.. vecinom u brzinu napada i damageu).

Edit:

Kad dojdete u Ashrayu onad je sve bolje:).

mrccina čet 5.7.2012 09:57
WItcher kaže...

Jel netko zna gdje su Gorgon guarovi?

to je i mene mucilo...samo ubijaj one gorgon warriore i one gorgon mini boseve i kad tad ce ti izbacit po jedan kljuc,samo ih treba dosta potamanit...

boxer čet 5.7.2012 18:48

lol, ja sam dobio treći isti item za vilu, niđe veze, a jučer sam imao i neke anomalije, sistem ne prepoznaje da sam online, barem u guildi i ikonici.

Edit, danas sam dobio i četvri ISTI item za vilu...ahhahaha

WItcher ned 8.7.2012 12:50
mrccina kaže...

dance

:D

ima tko ovdje sa grimmag-a da mi se pridruzi u parallel world questovima? dva puta sam uspio sam proci grimmagstone,al mi je trebalo svaki put oko 2 sata.. zajedno bi islo brze ;)

meni jos jedan lv do 40.. kakvi su dropovi tamo?

lovac82 ned 8.7.2012 13:11
boxer kaže...

lol, ja sam dobio treći isti item za vilu, niđe veze, a jučer sam imao i neke anomalije, sistem ne prepoznaje da sam online, barem u guildi i ikonici.

Edit, danas sam dobio i četvri ISTI item za vilu...ahhahaha

To je "known issue" i kazu da problem  bas i nije jednostavan kako im se cinio na prvu, malo ce pricekati dok to ne srede......

mrccina ned 8.7.2012 16:46
WItcher kaže...
mrccina kaže...

dance

:D

ima tko ovdje sa grimmag-a da mi se pridruzi u parallel world questovima? dva puta sam uspio sam proci grimmagstone,al mi je trebalo svaki put oko 2 sata.. zajedno bi islo brze ;)

meni jos jedan lv do 40.. kakvi su dropovi tamo?

ima žemski,ima svega :D zeleni,plavi,ljubicasti..15 cot,21 and.