Drakensang online

Svugdje su ljudi potvrdili i sve da je najbolje igrat na strelcima

2.11 ATTACK SPEED :
Mislim da je vrijeme da vidimo neki borbeni klip iz arene, da doživimo tu brzinu... što jest' jest'.

I nažalost,otišao taj bow u vječna lovišta,sad mi je attack speed s novim bow-om samo 1.65!
BTW,u areni je tih 2.11 bilo 2.37 ako se dobro sjećam....moram potražit negdje imam,čini mi se SS iz arene.
Ali,ganjam ponovo brži za lvl 45,nadam se da će naletit neki moćan.

Ovo do sada što sam igrao mogu reći da po meni lično više od toga i ne treba za dobar ugođaj u PVP.

Super odličan bow.

Vrlo mali critical hit chance, ostalo je OP.

Vrlo ništa to nije bitno,pitaj moje protivnike u areni
da li se bune da im je premalo crit hita heheheeh :P
Edit: identificiran Gorga Quiver,valjda je sad bolje :D
A i tako čim dodje Gnom u Kingshill pada Dark Helm....neće falit crit hit-a,
još kad Dark Heart armor složim....jaoooooooo :P

Ljudi imam pitanje imam arachnin stap lvl 27 i seasond centuriom sam i nisam vise zadovoljan sa njime nije jak koliko bi trebao dode do mene isti rank i lupi me gromom 1150 dok ja njega jedva 800 i nikako nemogu dobiti uniqe u slifmoru ni nigdje... -.- pa dali mi se isplati skupit 100 lock picka i otvorit legendarnu skrinju ili sto? :D

Ljudi imam pitanje imam arachnin stap lvl 27 i seasond centuriom sam i nisam vise zadovoljan sa njime nije jak koliko bi trebao dode do mene isti rank i lupi me gromom 1150 dok ja njega jedva 800 i nikako nemogu dobiti uniqe u slifmoru ni nigdje... -.- pa dali mi se isplati skupit 100 lock picka i otvorit legendarnu skrinju ili sto? :D
Farmaj zone gdje su neprijatelji koji ti daju žljeni lvl geara, iskraftaj legendary wand i identificiraj ga pa vidi mogao bi dobiti daleko bolji wand nego što taj imaš.

Španjolac 45 LVL DK ima 45 legendary opremu SKOTO pvp, ali sam ga regularno bez puno muke pobjedio...
Ovo prvo je za prvu rundu, drugo je za pobjedu u partiji.

Farmaj zone gdje su neprijatelji koji ti daju žljeni lvl geara, iskraftaj legendary wand i identificiraj ga pa vidi mogao bi dobiti daleko bolji wand nego što taj imaš.
Ha nikako da dobijem 4 extrodinari wanda ni nista pa sam poceo razmisljati o tom kada mi ni u slifmoru nece dropat uniqu

Pozdrav, počeo bih igrati ovo pa ako mi možete reći dal još tko od vas igra, koji ste level i da li možemo kako skupa misije prelaziti, tj. da mogu na pomoć računati ako će trebati?

Pozz Krešo :) Na Grimmag serveru je moj guild CROTIGERS još uvijek poprilično aktivan.
Ali smo uglavnom svi već lvl 40-45.
Nije problem pomoći katkad,samo je problem u tome što igrači lvl 40-45 kad idu s tobom
skupa na bilo koju instancu...ti ne dobijaš exp.
Zato je iz početka najbolje zapeti sam na neko vrijem,ide to brzo.
I kad izleveliraš,onda tu uskače ekipa za Ammon quest line koji se sastoji od 6 velikih questova.
Uglavnom,ako se odlučiš za Grimmag server,javi mi se na PP pa ću te dodat u guild.
Ostalo ćemo riješavati u hodu :)

Kako vam se (ne)sviđaju nove promjene od 111 releasa? Novi varijabilni statsi na Ammonovom gearu, smanjeni dropovi u low lvl zonama, nema više farmanja po Teganu?

toliko mi se svidjaju da razmisljam dat 40 kn za jedan mjesec bot programa i nek farma moj faker po kriptama cjeli dan. Pohlepni gadovi

bravo mrcinno,samo ti plati za bot 40 Kn i još im pokloniš acc XD
ma,update-i su bezveze,pogubili su smijer totalno.
mislim da ću ja usporiti s igrom totalno,
izgleda mi kao gubljenje vremena sad.

pozdrav, dal se ova igra jos igra ili ste vecina vec odustala?

Bio sam nešto aktivan tokom slobodnih dana za praznike pa evo par videa iz Winter Solstice 2013 eventa.
Normal
http://www.youtube.com/watch?v=ijXEVO6o3RA
Hard
http://www.youtube.com/watch?v=paRtNNhR8LU

Jel ima koji aktivan nas guild?

Ima,CROTIGERS na Grimmagu. Javi se ovdje s nickom u PP da te dodam.
Šta se desi kada igrač slabijeg ranka (ja) pobijedi nekoliko seasoned KOTO igrača.