fromcelltohell sri 28.8.2013 07:52

I nažalost,otišao taj bow u vječna lovišta,sad mi je attack speed s novim bow-om samo 1.65!

BTW,u areni je tih 2.11 bilo 2.37 ako se dobro sjećam....moram potražit negdje imam,čini mi se SS iz arene.

Ali,ganjam ponovo brži za lvl 45,nadam se da će naletit neki moćan.

fromcelltohell ned 1.9.2013 07:08

Vrlo ništa to nije bitno,pitaj moje protivnike u areni

da li se bune da im je premalo crit hita heheheeh :P

Edit: identificiran Gorga Quiver,valjda je sad bolje :D

A i tako čim dodje Gnom u Kingshill pada Dark Helm....neće falit crit hit-a,

još kad Dark Heart armor složim....jaoooooooo :P

Husss sri 4.9.2013 20:03

Ljudi imam pitanje imam arachnin stap lvl 27 i seasond centuriom sam i nisam vise zadovoljan sa njime nije jak koliko bi trebao dode do mene isti rank i lupi me gromom 1150 dok ja njega jedva 800 i nikako nemogu dobiti uniqe u slifmoru ni nigdje... -.- pa dali mi se isplati skupit 100 lock picka i otvorit legendarnu skrinju ili sto? :D

boxer čet 5.9.2013 11:39
Husss kaže...

Ljudi imam pitanje imam arachnin stap lvl 27 i seasond centuriom sam i nisam vise zadovoljan sa njime nije jak koliko bi trebao dode do mene isti rank i lupi me gromom 1150 dok ja njega jedva 800 i nikako nemogu dobiti uniqe u slifmoru ni nigdje... -.- pa dali mi se isplati skupit 100 lock picka i otvorit legendarnu skrinju ili sto? :D

Farmaj zone gdje su neprijatelji koji ti daju žljeni lvl geara, iskraftaj legendary wand i identificiraj ga pa vidi mogao bi dobiti daleko bolji wand nego što taj imaš.

Husss sub 7.9.2013 16:07
boxer kaže...
Husss kaže...

Farmaj zone gdje su neprijatelji koji ti daju žljeni lvl geara, iskraftaj legendary wand i identificiraj ga pa vidi mogao bi dobiti daleko bolji wand nego što taj imaš.

Ha nikako da dobijem 4 extrodinari wanda ni nista pa sam poceo razmisljati o tom kada mi ni u slifmoru nece dropat uniqu

fromcelltohell uto 1.10.2013 18:55

Pozz Krešo :) Na Grimmag serveru je moj guild CROTIGERS još uvijek poprilično aktivan.

Ali smo uglavnom svi već lvl 40-45.

Nije problem pomoći katkad,samo je problem u tome što igrači lvl 40-45 kad idu s tobom 

skupa na bilo koju instancu...ti ne dobijaš exp.

Zato je iz početka najbolje zapeti sam na neko vrijem,ide to brzo.

I kad izleveliraš,onda tu uskače ekipa za Ammon quest line koji se sastoji od 6 velikih questova.

Uglavnom,ako se odlučiš za Grimmag server,javi mi se na PP pa ću te dodat u guild.

Ostalo ćemo riješavati u hodu :)