Ortorix sri 8.5.2013 21:21

E prvo svaka ti cast.

Ovaj event je zesce sranje udjem na map 1 5 puta dobijem i prvi i 4 fragment ma ocaj zivi,kao povecali drop kod sargona pa jesu kad moras da kupis drugi i treci fragment da bi dobio kutiju.

P**ka im materina.

Oce neko da mu prodam nalog?

fromcelltohell sri 8.5.2013 22:53

A,gle....ja nisam bogami kupovao baš ništa,kako za ovaj event tako ni išta drugo

a igram  već skoro godinu dana 10 accounta na 5 servera.

Istina jest da je drop rate tih portal fragemnata nebalansiran kao i puno toga drugoga u igri.

No,tko voli ovo *ranje,igra ga,tko ne voli ode igrat nešto drugo.

Bar sam ja (pre)glasan na njihovom službenom forumu,

stalno ih pljujem s nadom da će poboljšat nešto i otklonit bugove.

No,njih zanima samo zarada a baš tu ja udaram,gdje najviše boli xd

Nedam im niti novčića za takvu igru i takav pristup korisnicima.

Ortorix čet 9.5.2013 14:18

Pa gle ja ne znam koje si godiste ali j sam 96 i idem u Prvu beogradsku gimnaziju i nmg igrati satima da bi dobio nesto,nego ako usere usere.

Mislim to im jeste poenta da kupuju,tipa vidim neke sve nabudzeni a ni 10 lvl nisu sto kupuju one item-e.Moze im se.

Nemam ja vremena ceo dan da sedim ispred kompjutera i da igrad.

boxer pon 17.6.2013 09:52
Nebitno94 kaže...

Ne vezano, zna li itko neki hack za Andermante koji NE ZAHTJEVA vražji survey/lozinku? Prekopala sam cijeli Internet i sve što pokušam zahtjeva survey. -.-'

Ovo ti je jedini "hack" za tu igru. {#}

fromcelltohell pon 17.6.2013 09:58
Nebitno94 kaže...

Ne vezano, zna li itko neki hack za Andermante koji NE ZAHTJEVA vražji survey/lozinku? Prekopala sam cijeli Internet i sve što pokušam zahtjeva survey. -.-'

Zlatica,ja ću ti reći: samo farm  i farm i farm i farm,pogle čika Lazycrazy-ja kako je narast'o veeeeejiki zato što je farmao xd

boxer pet 28.6.2013 09:23
fromcelltohell kaže...

još malo DMG gore:

Jel' se to meni čini ili su opet nešto muljali sa patchevima i sada su vrijednosti enchanmenta i više nego prethodne koje su bile?

Btw, kao free to play sustižeš pay to win igrače u damage vrijednostima. Svaka ti dala...{#}

Ortorix ned 30.6.2013 20:49

Sad necu da psujem,ali ejsu amlo sutra ojacali enchantment-e jer sam ja imam stari legendary wand 39lvl daje mi 85damage i 1.14 attack speed otkljucam shadow wand legendary 40 lvl i daje 1.13 attack speed 72 damaga i 122 critical hit.Ojacali su ih tako il te usere odma ili moras da otvoris 5 istih legendary itema da bi taj 5. bio dobar.Igrica je sranje,ja je isgram bas dosta,ne placam nista i nemam nikakav unique item sem ovo sto sam zavrsio do a3.:D

Husss pon 8.7.2013 20:18

Pozz ljudi evo ja igram vec drakensang vec 1 godinu i svida mi se super je, nick mi je Hus1 htio sam Hus pa nisam mogao bilo je zauzeto sad mi je vec i pomalo glupo Hus1 ali nema veze :D, lvl 28 sam i samo stalno arene igram za sada sam centuriom i samo sa arenama samo dosao na lvl 29 nisam q ni radio ni nista samo daly pokupim i rijesim q za knjige i arena i tako svaki dan :D, samo sta nikako nemogu dobiti onaj dijamant za vilu sve ostale dijelove imam hah, ako netko ko je lvl kao ja neka me add pa mozemo zajedno ici q raditi ili sta vec trebate, pozz jos jednom :D

boxer pon 8.7.2013 20:58
ibme74 kaže...

Jel to besplatna igra ili?

Free to play je igra, znači možeš je igrati badava bez ikakvog ulaganja u igru, ali ako hoćeš možeš mikrotransakcijama kupovati određene iteme, gear, gemove, esencije, skoro sve se može kupiti a isto tako i zaraditi free igranjem.

Možeš igrati iz web browsera zašto je potrebno samo da instaliraš javu ili da skineš njihov 12MB klijent i ulogiraš se i igraš preko njega.