passat sri 8.7.2015 21:20

ip: ws://151.80.96.59:443

Nick sa foruma, i to je to.

Cilj: natjerat sve ostale da izadju zbog zivciranja :)

Bilo bi super ako netko zeli preuzet ulogu "Kraljice". Mi ostali hvatamo plijen i dajemo njoj, a taj najveci nama vrati opet dovoljno da mozemo druge pokorit :))

Valjda ce uspit.

Edit: sere mi extenzija, ne mogu se spojit sa ip-om koji zelim. Anyone?

passat sri 8.7.2015 21:29
OriginalEXE kaže...

Niti meni ne radi taj ip.

A bilo koji drugi?
Ja ne mogu ni jedan kopirat pa se poslije spojit.

Ajde spoji se na neki, napisi nekog u prvih 10, pa cemo trazit.. Svi smo iz hrvatske tako da imamo neke sanse da nas smjesti na isti server :)

Hoces ti prvi uc pa napisat?

OriginalEXE sri 8.7.2015 22:15

(mislim da sam)Uspio sam iskodirati soluciju pomocu koje se mozemo spojiti na isti server.

Radim na ekstenziji sad, podijelim upute uskoro.

EDIT: Moram jos istestirati, nesto me zeza.

EDIT 2: Izgleda da nista od ovoga, cak i kada se uspijem spojiti na isti server, baci me u neki drugi session a na to ne mogu utjecati :/

NiDJO7Z7 pet 14.8.2015 13:49

Molio bih pomoć, ako neko zna :D imam problem, ne znam dali se to i drugima događa, znači igram agar.io i čim skupim više mase nakon nekog dužeg vremena me neko pojede i problem je u tome što me izbaci sa servera  ali bukvalno me svaki put izbaci i prebaci na drugi server, dobro to sad nije problem, nego nekad s nekim igram 'tim' to je problem jer se ne mogu više vratit :/ 

EDIT: Ovo me već jako živcira, ne mogu uopće normalno igrat Agar, igram tipa 20-25 min i od jedamput me prekine i prebaci na drugi server 

mario122 ned 8.11.2015 18:11

zanima me dali ima jos netko sa problemom igrati igricu Agar.io. igram igricu i automacki me izbaci iz nje pise da mi vatrozid ili anti virus  nedozvoljava ja ga iskljucim i vatrozid i antivirus onda igram dvije minute i opetme izbaci ?  u cemu je fora????''''