Upute za korištenje foruma

Mali vodič kroz forumske opcije

sirka666 ned 1.5.2011 11:45
jurek95 kaže...

e ljudi, mislim da je ova tema dobra da postavim svoje pitanje

kak napisati neki tekst da se ne vidi (da je prekrit nečim sivim) i pokaže se tek kad korisnik preko toga stisne lijevi klik

Kod pisanja imaš izbornih stilova, i tu izabereš spoiler stil.

OVO.

IfeCro čet 29.9.2011 10:17
OriginalEXE kaže...

Ma ne treba ići na embedd. Dvololjno je zaljepiti obični youtube linkkoji bi dao nekome da pogleda taj video.

Npr. www.youtube.com/watch?v=nekik

Hvala evo skužio sam.. zapravo pirat mi pomogau u battlefield 3 temi. trebam stisnut opcije i duga veza onda radi.

Hvala još jednom

Haf932 sri 14.3.2012 18:31
donator_bubrega kaže...

Kako ubacit više slika u post?

Ako hoces ubacit vise slika u post onda ih zipaj u jednu datoteku! A ako se ne varam ,ako imas instaliran Silverlight onda mozes odjednom obiljezit sve slike koje zelis ubacit ( nemoras svaku posebno ) !

Quake6 čet 15.3.2012 15:34
Haf932 kaže...

Ako hoces ubacit vise slika u post onda ih zipaj u jednu datoteku! A ako se ne varam ,ako imas instaliran Silverlight onda mozes odjednom obiljezit sve slike koje zelis ubacit ( nemoras svaku posebno ) !

A da li je moguce ubaciti sliku bas u tekst? Primjerice ovako ako me razumijes

Danas je suncan dan

[SLIKA]

Kakav ce biti sutra?

EDIT:

Test1

Test2

Test3

Radi, hvala :))

rooswelt1991 sri 23.5.2012 23:51
etnes kaže...

Kako da linkam postove iz neke teme u temu u kojoj se trenutno nalazim?

Klikneš na taj dotični post  i onda klikneš na postu na "trajni link" koji se nalazi na slici

I onda kad ti se refresha stranica kopiraš link iz preglednika u taj drugi post {#}

Nadam se da si razumio {#}

sirka666 ned 8.7.2012 22:36
VALVE kaže...

Kada se stavi neka tema sa upitom, kako staviti onaj znak sa plavom pozadinom sa naslovom Pitanje i ono sa žuto-narančastom pozadinom sa naslovom Prihvaćeno rješenje?

To je prije bilo na forumu, pa nije bilo prihvaćeno i više nema. Ta stvar se još zna vidjeti u starijim temama.

rocker55555 sub 14.7.2012 19:43

Evo, ovako dugo sam na forumu i jos neznam kako se moze staviti odredeni stil na samo jedan dio teksta?

Vidim cesto na forumu da netko samo jednu rečenicu poboji u npr. zelenu, a ostatak reda mu ostane bijel.

A kad ja zelim staviti nekakav stil na recenicu koja ne ide do kraja reda, poboji mi se cijeli red.

Evo primjer:

Haf932 sub 14.7.2012 20:46

Evo, ovako dugo sam na forumu i jos neznam kako se moze staviti odredeni stil na samo jedan dio teksta?

Vidim cesto na forumu da netko samo jednu rečenicu poboji u npr. zelenu, a ostatak reda mu ostane bijel.

A kad ja zelim staviti nekakav stil na recenicu koja ne ide do kraja reda, poboji mi se cijeli red.

Samo oznacis dijelove recenice koje zelis obojati , odes pod stilove i odaberes " zeleni marker " !

Vapor sub 14.7.2012 21:57

Postoji rješenje.

Napišeš nešto i staviš recimo točku iza. Označiš do točke i točku brišeš.

Nešto

Dakle ne smije iza riječi bit prazno, mora bit neki znak kojeg kasnije brišeš. Do znaka označuješ.