Mali vodič kroz forumske opcije

Stranicu prije ti je pojašnjenje:

e ljudi, mislim da je ova tema dobra da postavim svoje pitanje
kak napisati neki tekst da se ne vidi (da je prekrit nečim sivim) i pokaže se tek kad korisnik preko toga stisne lijevi klik
Kod pisanja imaš izbornih stilova, i tu izabereš spoiler stil.
OVO.

Imas u editoru poruke "Stilovi" i stisnes to i oznacis Spoiler.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/6k-7-lYxXlA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/6k-7-lYxXlA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Evo meni nikad ne ugradi javlja mi samo link neznam što da napravim

Ma ne treba ići na embedd. Dovoljno je zaljepiti obični youtube linkkoji bi dao nekome da pogleda taj video.
Npr. www.youtube.com/watch?v=nekik

Ma ne treba ići na embedd. Dvololjno je zaljepiti obični youtube linkkoji bi dao nekome da pogleda taj video.
Npr. www.youtube.com/watch?v=nekik
Hvala evo skužio sam.. zapravo pirat mi pomogau u battlefield 3 temi. trebam stisnut opcije i duga veza onda radi.
Hvala još jednom

Kako ubacit više slika u post?

Kako ubacit više slika u post?
Ako hoces ubacit vise slika u post onda ih zipaj u jednu datoteku! A ako se ne varam ,ako imas instaliran Silverlight onda mozes odjednom obiljezit sve slike koje zelis ubacit ( nemoras svaku posebno ) !

Ako hoces ubacit vise slika u post onda ih zipaj u jednu datoteku! A ako se ne varam ,ako imas instaliran Silverlight onda mozes odjednom obiljezit sve slike koje zelis ubacit ( nemoras svaku posebno ) !
A da li je moguce ubaciti sliku bas u tekst? Primjerice ovako ako me razumijes
Danas je suncan dan
[SLIKA]
Kakav ce biti sutra?
EDIT:
Test1
Test3
Radi, hvala :))

Kako da linkam postove iz neke teme u temu u kojoj se trenutno nalazim?

Kako da linkam postove iz neke teme u temu u kojoj se trenutno nalazim?
Klikneš na taj dotični post i onda klikneš na postu na "trajni link" koji se nalazi na slici
I onda kad ti se refresha stranica kopiraš link iz preglednika u taj drugi post
Nadam se da si razumio

Neznam gdje postati pa ću ovdje...
Koliko ja znam tu bi trebalo pisati BOL Exclusive...Sorry za Nazzi-Grammar
Nope
BOL = Bug Online
MOL = Mreža Online

Kak napravit da kad postam link od pjesme s Youtuba, da mi ne bude link nego odma da mi bude pjesma u prozoru za slušat?

Samo kopiraj link u post bez opcije za umetanje poveznice:

Ivek, ako se slažeš, bilo bi zgodno ovo dodati u prvi post, jer non stop netko ima problema s tim...;)
EDIT: Vidim da nemaš praksu dodavati tutoriale u prvi post, pa evo samo da prenesem ovdje iz one teme:
===========
Evo vam mali video tutoriali vezani uz citiranje:
Skraćivanje citata:
http://www.youtube.com/watch?v=_2ewcRFO9Ds
Višestruko citiranje sa više stranica:

Kada se stavi neka tema sa upitom, kako staviti onaj znak sa plavom pozadinom sa naslovom Pitanje i ono sa žuto-narančastom pozadinom sa naslovom Prihvaćeno rješenje?

Kada se stavi neka tema sa upitom, kako staviti onaj znak sa plavom pozadinom sa naslovom Pitanje i ono sa žuto-narančastom pozadinom sa naslovom Prihvaćeno rješenje?
To je prije bilo na forumu, pa nije bilo prihvaćeno i više nema. Ta stvar se još zna vidjeti u starijim temama.

Evo, ovako dugo sam na forumu i jos neznam kako se moze staviti odredeni stil na samo jedan dio teksta?
Vidim cesto na forumu da netko samo jednu rečenicu poboji u npr. zelenu, a ostatak reda mu ostane bijel.
A kad ja zelim staviti nekakav stil na recenicu koja ne ide do kraja reda, poboji mi se cijeli red.
Evo primjer:

Evo, ovako dugo sam na forumu i jos neznam kako se moze staviti odredeni stil na samo jedan dio teksta?
Vidim cesto na forumu da netko samo jednu rečenicu poboji u npr. zelenu, a ostatak reda mu ostane bijel.
A kad ja zelim staviti nekakav stil na recenicu koja ne ide do kraja reda, poboji mi se cijeli red.
Samo oznacis dijelove recenice koje zelis obojati , odes pod stilove i odaberes " zeleni marker " !

Ma znam to, ali npr. ovako:
ananas
Sada sam oznacio samo "ananas" i cijeli red mi je pobojalo.

Ajde da probam !
ananas
ananas
Kod mene sve radi kak treba !

Koji browser koristis?

Firefox (ver. 3.6.23 )

Mozda meni zbog chrome-a ne radi dobro, sad cu skinut FF pa probat.

Postoji rješenje.
Napišeš nešto i staviš recimo točku iza. Označiš do točke i točku brišeš.
Nešto
Dakle ne smije iza riječi bit prazno, mora bit neki znak kojeg kasnije brišeš. Do znaka označuješ.

U FF-u radi normalno.
Da probam ovo iznad.
ananas
Radi!
Hvala obojici na pomoci
e ljudi, mislim da je ova tema dobra da postavim svoje pitanje
kak napisati neki tekst da se ne vidi (da je prekrit nečim sivim) i pokaže se tek kad korisnik preko toga stisne lijevi klik