mbaksa pet 1.10.2010 23:45
Daniman123 kaže...
Prosim da autor app-a napravi nadogradnju sa mogucnoscu pracenje modova dali su online i njihovo kretanje po forumu ak je moguce... Tako bih znao kada delat sranja da me ne uhvate hvala...

LOL! Prijedlog se ne prihvaca. Smijeh

Zayc_17 sub 19.2.2011 23:10

Verzija 1.7 (19.2.2011.), Direktni link na instalacijsku datoteku add-ona. Link na stranicu add-ona na Mozillinim stranicama.

Izmijenjeno:

• Sticky teme ažurirane od nadogradnje
  • Kompatibilan je s najnovijim betama

Novo:

• Pristup temama direktno iz addona

• Dodan je i gumb s informacijama o broju poruka u traci s alatima (moguće ga je dodati kroz Firefox/Minefield gumb, strelica kod options, toolbar layout i odvucite na toolbar ili addon-bar)

• Moguće se logirati na Bug forum i preko Bug addona
  • Dodane su ikone na sve opcije
  • Kod podešavanja postavki, ne treba više restartati Firefox ili čekati osvježavanje

Ako imate koju ideju za nešto dodati ili izmjeniti u dodatak, samo javite Osmijeh.

icecold ned 20.2.2011 05:06

Kakvo odustajanje.{#}

Potrebno je samo da malo da promovišete ovaj dodatak i više ćete korisnika imati.{#}

Bacite vest o 1.7 verziji na naslovnoj stranici Bug-a i siguran sam da ćete privući nove korisnike koji nisu upoznati sa ovim odličnim dodatkom.{#}

Zeppelin ned 20.2.2011 08:55

zanimljiv dodatak...ali možda griješim u nećemu ali mi na ff 4 beta 11 neradi....uredno se preuzme i instalira i nigdje se ništa ne pokazuje..kad otvorim postavke od add on-a i nešto projenim ne želi ih spremit..odnosno ja kliknem na ok a prozorćić je i dalje tu....teka kad kliknem na x onda se zatvori al mi onda postavke nisu spremljene..može neka pomoć s ovim? 

EDITT: nema veze nisam skužio da moram ukljućit ad on bar...FAIL for me {#}

DamageHigh ned 20.2.2011 09:23

Evo kad već tražite ideje, imam ja jednu vrlo korisnu. Dakle, kada se dolje u status baru (valjda se tak zove) klikne na npr. teme koje pratim i sad odmah na temu, da se dodatak nakon tog klika na temu osvježi. Jer ovako znam pročitati tu temu, i onda automatski stisnem zadnju, pa me vrati natrag na to..

Miro ned 20.2.2011 19:25
mbaksa kaže...

Edit: Čini se da je sada sve OK - dakle, prvo pokušajte preuzeti s Mozilline stranice (ako ništa drugo, da kako-tako možemo pratiti broj downloada), a ako kojim slučajem neće, onda iskoristite gornji, sad prekriženi link.

Sada je sve OK, dl prolazi uredno... Ako je bio još neki fix mogli ste odmah ovo proglasiti verzijom 1.7.1 {#}

mbaksa čet 3.3.2011 01:59
mbaksa kaže...

Da, taj link još uvijek radi: http://dl.dropbox.com/u/8138961/Izbornik%20backup/bughr_izbornik-1.7-fx.xpi

A što je s Mozillinom stranicom - ne znam. Čini se da su uklonili javni pristup na naš add-on, valjda sve dok se on ne recenzira, a sad čeka na recenziju/review iz Mozille - a do kad će - ne znam. Možda je problem što je na hrvatskome jeziku pa ga nema tko recenzirati...

Sad je sve OK - dodatak se može normalno preuzeti s Mozilline stranice. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/bughr-izbornik/

Prilagodili smo ga Mozillinim zahtjevima i nakon reviewa bi vjerojatno trebala biti omogućena i automatska nadogradnja.