logic čet 17.6.2010 21:09

ti pricas o satelitskoj ili zemaljskoj? Ako pricas o zemaljskoj u bosni ona je analogna i ne trebaju nikakvi kodovi a ako pricas o satelitskoj onda nema satelita posebno za bosnu (osim mozda nekog vojnog da gledaju sta radimo ;)). I dalje stoji digi do kraja mjeseca poslije toga nema vise kodova. Ko gledao gledao. btw i ja ti pisem iz bosne ;)

crozoki čet 17.6.2010 23:30
logic kaže...

30.06. is deadline ;)

da,to sam i ja cuo.od 01.07 je mrak :D

jel vama radi hbo adria i comedy?

edit:nece se moci vise gledati preko kodova,osim ako se ne probije sistem kodiranja nagra 3 ,a on se koristi na drugim satelitima vec neko vrijeme i jos nije probijen

po forumima se prica da su probijeni samo odredjeni dijelovi koda ali nije kod u potpunosti tako da se od 01.07 nece digi moci gledati preko kodova

goodye pet 18.6.2010 12:27

Pu.

Pa sta cu sada, koji sada vrag gledati :kmeee:

Kako ide taj card-sharing? Cuo sam ali nikad se nisam raspitivao sta i kako.

Mislim da cu morati okrenuti antenu na astru i hotbird, nema mi druge, nista od hrvatskih ne hvatam, niti ove iz bih, samo obn se nazire, ali i on je slab. u materinu koju manitu srecu imam :(

crozoki pon 28.6.2010 23:50
Smooth Operator kaže...

Zbogom te Bože, nema više emulatora niti piraterije. Hrvatski kanali i Discovery su prešli na N3.

A i jest se fino vremena ubilo uz ove kanale. Ajd Private Spice još radi...Cool

nije discovery presao na n3 jos jer ja ga gledam :)

Sum_of_all_fears uto 29.6.2010 00:43

Koliko sam ja pročitao po drugim forumima, Digi TV sa N3 i nije toliki problem - potrebno je RSA ključ složiti. Evo jedan citat sa jednog foruma:

inace sam sustav zastite i iscitavanje je sasvim prosta operacija.

samo je za potreban odgovarajuci algoritam koji ce posloziti

rsa key.

recimo polsat n3 se iscitava bez ikakvih problema...

isto ce biti i s digijem samo je problem u popularnosti katice.

EDIT: Kako bi se inače Polsat gledao?