Paswordi za satelitske programe

Kakve pasworde? Mislis kodove? NEma toga vise. Jos se malo digi moze gledati ali i to je do kraja ovog mjeseca.

a dobro ... ali tako nije u bosni .... tamo je jos analogni ... ( ili digitalni , nvm ) ali uglavnom ako ima takvih siteova sa takvim kodovima vi dajte :D

ti pricas o satelitskoj ili zemaljskoj? Ako pricas o zemaljskoj u bosni ona je analogna i ne trebaju nikakvi kodovi a ako pricas o satelitskoj onda nema satelita posebno za bosnu (osim mozda nekog vojnog da gledaju sta radimo ;)). I dalje stoji digi do kraja mjeseca poslije toga nema vise kodova. Ko gledao gledao. btw i ja ti pisem iz bosne ;)

Znači istina je da se Intelsat/Thor gasi? Ili samo DigiTV paket?
Već sam vidio da su ugasili HBO i HBO Comedy...

Ja imam satelitsku s karticom Technisat u kompu, na njoj imam Astru i Hotbird. Jeli itko zna kako kodovi za nju idu?

Ne gasi se samo prelazi na nagravision 3. Legalno se moze gledati kao i do sada.

Nema kodova ni za jedan paket osim digija a i za nega ce biti do 30.07.
Po drugi put.

Ne gasi se samo prelazi na nagravision 3. Legalno se moze gledati kao i do sada.
Di si vidio službeno datum prelaska? Joj, ne... Neću na card-sharing, nećuuuu...

Ma prijeci ces mada nevoljko ocigledno. Ali ja sigurno necu.

Znaci nema vise gledanja djaba.
Ja dosad tako niti nisam gledao ali sam se nadao da cu jendog dana!?

Hehehhehe
Ko cekda doceka al se i naceka ;)
Upravo si pobio i ovu narodnu ;)

meni neradi hbo adria i hbo comedy jel netko zna u cem je stvar ili su oni mozda presli na nagru 3 sustav kodiranja?

ma oce oni vraga preci,to govore vec po 3 put..trebali su prosle godine preci pa nist.... :D

30.06. is deadline ;)

Oce li onda biti moguce gledanje preko kodova ili?

30.06. is deadline ;)
da,to sam i ja cuo.od 01.07 je mrak :D
jel vama radi hbo adria i comedy?
edit:nece se moci vise gledati preko kodova,osim ako se ne probije sistem kodiranja nagra 3 ,a on se koristi na drugim satelitima vec neko vrijeme i jos nije probijen
po forumima se prica da su probijeni samo odredjeni dijelovi koda ali nije kod u potpunosti tako da se od 01.07 nece digi moci gledati preko kodova

Sad se "gleda preko kodova".

Pu.
Pa sta cu sada, koji sada vrag gledati :kmeee:
Kako ide taj card-sharing? Cuo sam ali nikad se nisam raspitivao sta i kako.
Mislim da cu morati okrenuti antenu na astru i hotbird, nema mi druge, nista od hrvatskih ne hvatam, niti ove iz bih, samo obn se nazire, ali i on je slab. u materinu koju manitu srecu imam :(

Hoće ,hoće ja dobio drugu karticu za digi.
Prešli na nagru 3.

Zbogom te Bože, nema više emulatora niti piraterije. Hrvatski kanali i Discovery su prešli na N3.
A i jest se fino vremena ubilo uz ove kanale. Ajd Private Spice još radi...

Gledo švabe prek satelitske s kodovima, ima Premiere, to bi trebo bit naj naj prog za filmove pa se tada, nedavno izasli Spider-man 3 vrtio doslovno 7 puta u 3-4 dana :))

Drzi se private jos uvijek,al ne zadugo.Sto smo *rkali,*rkali smo.Uhhh,valja curu traziti

Hahahhahahahaahhah

NIsta, ja se sutra ili prekosutra penjem na zgradu i okrenut cu antenu na astru i hot bird, pa tamo hvatat sto se da.

Zbogom te Bože, nema više emulatora niti piraterije. Hrvatski kanali i Discovery su prešli na N3.
A i jest se fino vremena ubilo uz ove kanale. Ajd Private Spice još radi...
nije discovery presao na n3 jos jer ja ga gledam :)

Passwordi?
Ugl, digi ne radi? Kako ne? BTW, ne brinite za Nagru3, dosad im nije bila zanimljiva za crackanje. Ako ništa, CS je tu...

Imas neke informaije nama ostalima nepoznate?
Nagra 3 je vec odavno vani ali nista jos od probijanja koliko ja znam.

Koliko sam ja pročitao po drugim forumima, Digi TV sa N3 i nije toliki problem - potrebno je RSA ključ složiti. Evo jedan citat sa jednog foruma:
inace sam sustav zastite i iscitavanje je sasvim prosta operacija.
samo je za potreban odgovarajuci algoritam koji ce posloziti
rsa key.
recimo polsat n3 se iscitava bez ikakvih problema...
isto ce biti i s digijem samo je problem u popularnosti katice.
EDIT: Kako bi se inače Polsat gledao?
eto ... ako neko zna te pasworde ili jos bolje link ... :D pls help :D