Sum_of_all_fears sri 15.4.2009 21:25

@samir

A da napišeš koji reciever imaš, jel gledaš preko njega ili DVB-S kartice? Uostalom, sve ti piše na postovima iznad, ljudi dali linkove a preko googlea i registracijom na 2 foruma moreš nać sve što će ti ikad zatrebati, bilo za reciever za tv ili za DVB-S karticu. Bez muke nema nauke...

troublemaker čet 7.5.2009 01:45
Mitch kaže...

Ima jedna stranica satplus

pa tamo vidi moj frend je odtamo skinuo ključeve za stotinu programa

Evo ja tamo mod,slobodno odi regaj se i skini novi kljuc za Digi makar mislim da je to gnjavaža prava,investiraj 700kn u neku kopiju dreama 500s i nekakvu HRT karticu i kreni u sheranje s ekipom diljem svijeta ;)
Fidel pon 11.5.2009 20:27

imam akont kreiran na resiveri.net......ali gdje da idem na stranicu da skinem sifre....pod koju kolonu da skinem sifre

Na Forumu ti iznad shouta ima plavo dugme klikom na njega automatski skidaš ključ u komp u .rar obliku.

Naravno ovo vrijedi ako si registriran i ulogovan na portalu.

Fidel pon 22.6.2009 13:33
kemal_r kaže...

ma šta komplikujete ljudi, na mobitelu ukucajte wap.satvenus.com, izaberite za šta vam ključevi trebaju (digi i sl.) i prepišite ključeve... a moze i u mozillu, naravno...

Hmmm!? Stvarno nisam siguran jeli mi kompliciranije kliknut npr na Bellatrixov link ili lupkat po mobitelu i pri tom platit wap promet. Provjeriti ću, ali mi logika govori da kompliciraš ti. naravno ako si negdje vani tvoj način je jednostavniji ali još nikoga nisam vidio da nosi tanjir,resiver i televiziju po ulici i gleda je pa mu treba kod. Al ajde...

starca sri 12.8.2009 14:02

Pozdrav za sve clanove, ali imam jednu malu molbu, ako moze neko da mi objasni kako da nadjem kodove za resiver marke MORGAN'S i kako da ubacim te kodove, a ovako ovo je ostao sto pise na resiveru

MORGAN'S

DENVER-D

DIGITAL SATELITE

DISEQ-C10

QUIPMENT CONTROL.

Hvala mnogo, ako moze neko da mi pomogne bio bih mu mnogo zavhalan.

Fidel uto 18.8.2009 22:55
starca kaže...

Pozdrav za sve clanove, ali imam jednu malu molbu, ako moze neko da mi objasni kako da nadjem kodove za resiver marke MORGAN'S i kako da ubacim te kodove, a ovako ovo je ostao sto pise na resiveru

MORGAN'S

DENVER-D

DIGITAL SATELITE

DISEQ-C10

QUIPMENT CONTROL.

Hvala mnogo, ako moze neko da mi pomogne bio bih mu mnogo zavhalan.

to je analogni resiver