Sobni bicikl (preporuke)

Baš mora biti bicikl ili?
Orbitrek je puno bolji i za mršaviti i za nabijati kondiciju.

Baš mora biti bicikl ili?
Orbitrek je puno bolji i za mršaviti i za nabijati kondiciju.
Pa ne mora, al ono prvo mi je on pao na pamet, sa orbitrekom nisam imao iskustva, razmišljao sam više o biciklu prije posla ujutro.
Možeš preporučiti orbitrek ?

Da, onda orbitrek definitivno.
Sobni bicikl ima smisla samo za bicikliste da vježbaju doma.
S orbitrekom ti radi većina mišića u tijelu, dok s biciklom samo donji dio.
Ja sam kupio ovaj: https://www.fitness.com.hr/shop/oprema/fitness-oprema/Orbitrek-Zipro-Shox-RS.aspx
I ako se ništa nije promijenilo na tržištu od kad sam ga ja kupio (početkom godine) definitivno je best buy.
Odlična konstrukcija, i s mojih cca. 105 kila ne pokazuje nikakve znakove posustajanja.

kupi neki preko njuskala..jer ces ga naci isto tako ga je netko entuzijasticno kupio da bi mu 2 tjedna poslije stajao 2 god kao vjesalica za veš :D

Platio sam ga isto toliko kolko i sad košta, i isto je bio na popustu
Marketinške fore.

Bok,
Ako netko ima preporuku za sobni bicikl, zamolio bih da napiše. Mogu bacit do 3k kn na njega, a opet ako ima dobo i jeftinije zašto ne.
Hvala i lp
Mani se Orbitreka, nemoš sjest ko čovik, to mi je više sprava za žemsku čeljad.
Imaš povoljnih a kvalitetnih biciklova nosivosti do 100kg težine npr ovaj
Stvarno to mislim za Orbitrek.
Kupio sam ga još prije 15 godina i nakon dva mj. korištenja radije sam išao van trčati, raditi trbušnjake, dizati tegove, udarati šakama i nogama u vreću, nego ganjati tu blesavu spravu.
nećeš ti orbitrekom razviti "sve" skupine mišića, to su bajke..
*sobni bicikl mi je bolji, sjedneš, dobro se iznojiš, istuširaš, pa na posao, ili fax.
ja imam malo jači model do 120 kg, pa ako si i ti u toj grupi; jebeš muškarca ispod 100 kg.
imaš na webu hrpu toga, malo pronjuškaj.. i ne trebaš plaćati bicikl više od 2 tkn..

Ok, s obzirom da su došla dva mišljenja. Jedno pitanej za sve vas:
Bok,
Ako netko ima preporuku za sobni bicikl, zamolio bih da napiše. Mogu bacit do 3k kn na njega, a opet ako ima dobo i jeftinije zašto ne.
Hvala i lp