Malwarebytes- zaštita u stvarnom vremenu

Te gluposti su veca smetnja nego virusi.
Neki dan sam instalirao bitdefender samo da sekeniram nesto, a on mi je sam pocel nekaj kopat po windows postavkama i trazio restartove
na kraju niceg nit nije bilo. Obrisao sam ga cim sam prije mogo.
Tvoj mozak je najbolji antivirus. Nemoj radit guposti i nebi smio imat problema.

da se i ja nadovežem na temu....danas sam instalirao MB i poslije skeniranja mi uredno baca u karantenu ashamno burning studio....instalacija windowsa je clean danas odrađena a ashampo je 100% original nikakvi krekovani...maknuo sam MB i softwer dalje normalno radi, inače nije mi prvi put da koristim MB i prije je bio na kompu u suradnji sa navedenim softwerom a šta mu danas bi nemam pojma....

..a da li si prije pogledao koji malwer Malwerbyte pronađe u njemu ?
Ako ima malwer u ashampo ne znači da sam program ne radi , već radi i ono što nebi smio.

da se i ja nadovežem na temu....danas sam instalirao MB i poslije skeniranja mi uredno baca u karantenu ashamno burning studio....instalacija windowsa je clean danas odrađena a ashampo je 100% original nikakvi krekovani...maknuo sam MB i softwer dalje normalno radi, inače nije mi prvi put da koristim MB i prije je bio na kompu u suradnji sa navedenim softwerom a šta mu danas bi nemam pojma....
Što je MBAM napisao kao naziv prijetnje? Prepostavljam da je Ashampoo detektirao kao Adware (PUP) ili se jednostavno radi o false positive, odnosno, pogrešnoj detekciji.

Što je MBAM napisao kao naziv prijetnje? Prepostavljam da je Ashampoo detektirao kao Adware (PUP) ili se jednostavno radi o false positive, odnosno, pogrešnoj detekciji.
e upravo to i mislim da je fals jer nema šta drugo biti...
Imam instaliran Malwarebytes premium koji mi pri surfanju stalno nešto blokira, sad me interesira kolika je stvarna opasnost neki stvari koje blokira npr. Pup-ova.