AFK sub 28.8.2010 07:21
1337Code_breaker kaže...
imam pitanje, meni mobitel gotovo iskljucivo sluzi za multimediju i povremene pozive, i to je jedini razlog zsato razmisljam o tome da uzmem iPhone, ima 32 gb memorije, sad me zanima koliko memorije ima htc desire, i koliko kosta memorijska kartica od 32 gb

700kn od 32

logic sub 28.8.2010 14:38

ako ti je 98% glazba uzmes karticu od 8 gb i na nju natrpas muzike da ne mozes preslusati za mjesec dana. to ti je recimo 6000 minuta muzike sa po 3 minute u prosjeku to je 3000 pjesama. A imas i vrh telefon.

Stoja ned 29.8.2010 13:06

Pa ako najviše dereš muziku, što ti onda nije bolja i isplativija kombinacija neki mp3 player od sony-a/apple-a i neki mob za 1 kunu? I imat ćeš sve odličan player sa hrpom memorije i mob kojem će baterija trajati tjedan dana. A platit ćeš sve zajedno nekih 1500-2000knBogataš

Stoja ned 29.8.2010 13:23
1337Code_breaker kaže...
onda se moram za**bavat sa reznim punjaciama, pa zaboravio jednog pa drugog...
vise volim sve na jednom mjestu, ponudio mi sad jedan lik iPhone 3gs 32gb za 2000, mozda cu uzet ak u roku 2 tjedna ne nađem neki dobar desire...

A čuj tako i ja imam filozofiju da je jednostavnije ali opet uzmi da ako imaš mob od kune i da dosta malo pričaš snjim da će ti baterija jako dugo trajati. A playeru će trajati ovisno koliko slušaš mjuzu. Tako da ćeš sigurno češće puniti player nego mob. A sa jednim uređajem htjeti ćeš sve i morati ćeš ga puniti stalno. I plus i kad uzmeš iphone/desire, moraš pod hitno kupiti druge slušalice ako svoje nemaš jer ono što snjima dobiješ je šrot, barem meni. Probao sam i iphone a desire sam imam i jedan i drugi imaju odvratno loše slušalice, a bilo koje kvalitetnije su nekih 300-njak kuna.

Dobro večina ljudi i nema neke zahtjeve kod slušanja glazbe važno samo da je što glasnije a kvaliteta nema veze, zato iphone i tuče ostale jer je strašno glasan ali nema dovoljno visoku kvalitetu zvuka(barem sa stock sluškama nisam imao prilike probati sa kvalitetnijima, sigurno bi onda bilo puno bolje). Zato mi se kupnja sony walkmana čini pametnija jer dobiješ player sa odličnim sluškama i uživaš u muzici maximalno.

Ja i sad na desiru sa dobrim slušalicama uopće ne slušam muziku na mobu, jedino internet radio derem...

logic ned 29.8.2010 14:01
power_user kaže...
logic kaže...

Zar tu ima neka dilema??????????

iPhone bez razmisljanja.

ovako već da, pogotovo ako je za muziku.

Molim da moje izjave ne prepravljas i molim te da editujes post inace ide prijava. Hvala.