Bug Forum BlackOut

@Unix
A otkuda si skinuo stil za Stylish? Ako je s OVOG linka, to je za FF!
DOWNLOAD LINK (verzija skripte: 2.0.0) za Chrome.
Ne radi ni taj link... Vidim da ima mirror za FF, ali ne i za Chrome
Ma skidaju linkove k'o blesavi s file hostinga... Iako ne kužim za ove TXT fajlove, LOL. Budem uploadao opet negdje drugdje pa stavio link u prvi post. Ima netko prijedlog?
Mediafire mi se čini OK, a možda i dropbox

Jaoooo ja se ne razumijem u to. Instalirao i nekužim kako. Molio bi kako se redom napravi za Firefox. Unajprijed hvala.

Jaoooo ja se ne razumijem u to. Instalirao i nekužim kako. Molio bi kako se redom napravi za Firefox. Unajprijed hvala.
Skineš .txt za FF, skineš Stylish za FF.
Otvoriš Stylish, u polje Name stavit Bug Forum BlackOut, a sadržaj iz .txt datoteke kopiraj u veće polje.
I klikni Save.
Ako se samo ne primjeni restartaj FF.

Skineš .txt za FF, skineš Stylish za FF.
Otvoriš Stylish, u polje Name stavit Bug Forum BlackOut, a sadržaj iz .txt datoteke kopiraj u veće polje.
I klikni Save.
Ako se samo ne primjeni restartaj FF.
Napravio sam to ali jednistavno neće. FF je 12.0

Nemam pojma onda, jesi sve točno kopirao i restartao FF?

Može li netko reuploadati verziju za Operu?

Skinija stylish i šta onda? Ovako niš ne kužim a i vidim da nekako zbrkano a da molim kako se redom napravi i da bi uspjelo napravit. A u mom mozgu vlada zbrka tj zbunjenost!

Ma skidaju linkove k'o blesavi s file hostinga... Iako ne kužim za ove TXT fajlove, LOL. Budem uploadao opet negdje drugdje pa stavio link u prvi post. Ima netko prijedlog?
Dropbox.

SkyDrive zato što nemoraš davat linkove pojedinačno već stvoriš mapu i unutra staviš sve BFBO txt datoteke pa samo daš link i oni će si skinuti txt file koji trebaju

Skinija stylish i šta onda? Ovako niš ne kužim a i vidim da nekako zbrkano a da molim kako se redom napravi i da bi uspjelo napravit. A u mom mozgu vlada zbrka tj zbunjenost!
Tako se i čini.
Evo ti slika (dolje lijevo u FF-u ti je ta ikona). A onda dalje slijedi upute iz 1. posta.

UPDATE
U 1. post stavljena po 4 download mirrora za svaku verziju.

UPDATE
Vlado, testirao sam za Operu 11.62. i moram ti reć da ti ne pali na tu verziju ako kopiraš txt na stylus. Prvo nisi testirao dali rade a radiš na brzinu bez provjere.
Evo napravit ću screenshot pa češ vidjet problem!
Skinuta Css za Operu i instalirana je. Drugo skinuta txt, treće otvori CSS i tu zalijepim ali nema opcije da se tu zalijepi!!!!! I nakon toga sam odustao. Pozdrav.

UPDATE
Vlado, testirao sam za Operu 11.62. i moram ti reć da ti ne pali na tu verziju ako kopiraš txt na stylus. Prvo nisi testirao dali rade a radiš na brzinu bez provjere.
Skinuta Css za Operu i instalirana je. Drugo skinuta txt, treće otvori CSS i tu zalijepim ali nema opcije da se tu zalijepi!!!!! I nakon toga sam odustao. Pozdrav.
Nema opcije da se zalijepi pa zato moraš stisnuti ctrl+V
Meni radi kako treba u Operi. Još samo da drnde popravi svoju skriptu i sve će biti odlično.

Nema opcije da se zalijepi pa zato moraš stisnuti ctrl+V
Meni radi kako treba u Operi. Još samo da drnde popravi svoju skriptu i sve će biti odlično.
@Nello:
Stvarno? Nije ti palo na pamet stisnuti Ctrl+V kako ti je mind_challenge predložio? A možeš, ako ti se ne sviđa ta kombinacija tipaka, umjesto toga stisnuti i Shift+Ins, sve vozi...

@Nello:
Stvarno? Nije ti palo na pamet stisnuti Ctrl+V kako ti je mind_challenge predložio? A možeš, ako ti se ne sviđa ta kombinacija tipaka, umjesto toga stisnuti i Shift+Ins, sve vozi...
E to si onda trebal još davnoo spomenit u prvom postu npr ak neradi kopiranje tada pomaže sa Crtl+V. A ovako se čudim se da neide i neide.
Vidiš nije mi palo na pamet sa kombinacijom Ctrl+V ili Shift+Ins.
Zasad je proradilo i sve oke.
EDIT: skužio sam do čega je bilo prijašnja txt nije se valjalo pa si ga ispravio problem i napravio si novu!
Javljam se da radi na Operu i Firefox.
Zahvaljuljem na svemu!

Jeli netko ovo u FF verziji primjetio, zar ne bi tu search bar trebao biti?
I kod mene na Operi je tako. Imaš gore gumb pretraga, radi istu stvar.

imaš iznad gumb "pretraga", to je isto.
edit: prestigao me kolega :)

I kod mene na Operi je tako. Imaš gore gumb pretraga, radi istu stvar.
Nisam ni primjetio taj gumb. Hvala.

Namjerno je tako.

Možete lagano vratiti elemente koji vam eventualno nedostaju:
Super izgleda, ali ne koristim jer si mi ukinuo dosta potrebnih elemenata. Tj. koristim sve osim oglasa..:P
Nije ih problem vratiti - izvorni kod je komentiran i samo pronađi liniju koda (za element koji ti treba) u kojoj piše
NAZIV_ELEMENTA {display: none;}
i onda izbriši tu liniju i sačuvaj promjene. I to je to.

UPDATE
Vlad0 super posao i sve slijedio sam tvoje upute točno ali jednostavno ne ide na chrome.Prvi puta kada sam kliknuo na save spremilo se u stylish ali kad sam to pobrisao neće se ponovo spremiti.
Evo kako sam ja krenuo pa da mi kažeš gdje sam pogriješio.Btw selektirao sam cijeli tekst s ctrl+A za svaki slučaj prije kopiranja tako da nije to.
Edit:Eto sad testirao na firefoxu i radi ko švicarski sat(Vlad0 super si to napravio),ne znam zašto neće na chromeu.

UPDATE
Vlad0 super posao i sve slijedio sam tvoje upute točno ali jednostavno ne ide na chrome.Prvi puta kada sam kliknuo na save spremilo se u stylish ali kad sam to pobrisao neće se ponovo spremiti.
Evo kako sam ja krenuo pa da mi kažeš gdje sam pogriješio.Btw selektirao sam cijeli tekst s ctrl+A za svaki slučaj prije kopiranja tako da nije to.
Edit:Eto sad testirao na firefoxu i radi ko švicarski sat(Vlad0 super si to napravio),ne znam zašto neće na chromeu.
Pogledaj OVAJ post (po SS-u kojeg si stavio vidi se da je to problem).

UPDATE
Misliš ovako

UPDATE
Misliš ovako
Trebalo bi biti - probaj pa javi (nemam Chrome trenutno instaliran na ovom kompu).

Evo instalirao sam za chrome, radi super i izgleda super, zahvaljujem :D

U prvom postu je objašnjeno:
UKLJUČIVANJE PRIKAZA SKRIVENIH ELEMENTATA
Ako želite uključiti elemente foruma koje BFBO incijalno ne prikazuje, to možete tako da obrište sljedeće linije:
Panel za pretraživanje
.forum .f_rightmenu .rightmenu .searchbox {display: none;}

Koju liniju trebam editirat da ovaj broj pored TU, TD i Hvala pretvorim u crvenu boju. Blackout mi je vrhunski u svemu osim što teško primjećujem broj pored ovih gumbića.
EDIT: Ne treba, vidim da je u skripti sve kompletno objašnjeno od čega je koji dio.
@Unix
A otkuda si skinuo stil za Stylish? Ako je s OVOG linka, to je za FF!
DOWNLOAD LINK (verzija skripte: 2.0.0) za Chrome.
Ne radi ni taj link... Vidim da ima mirror za FF, ali ne i za Chrome
Ma skidaju linkove k'o blesavi s file hostinga... Iako ne kužim za ove TXT fajlove, LOL.
Budem uploadao opet negdje drugdje pa stavio link u prvi post. Ima netko prijedlog?