Razni softverski problemi

Ne mogu Instalirati Skype na WIndows XP

Softwer uto 12.2.2013 07:30

POzz svima nemogui instalirati skyp na windows xp professional service pack 3 svaki put kaze "doslo je do problema s instalacijom bla bla bla" i nudi opet da skinem nesto i opet skinem skyp s tog predlozenog linka i opet isto..Sta da radim?

Nello uto 12.2.2013 08:00
Softwer kaže...

POzz svima nemogui instalirati skyp na windows xp professional service pack 3 svaki put kaze "doslo je do problema s instalacijom bla bla bla" i nudi opet da skinem nesto i opet skinem skyp s tog predlozenog linka i opet isto..Sta da radim?

Idi na ovu stranicu: http://www.skype.com/en/download-skype/skype-for-computer/, skineš ga lijepo, kad se instalira biraj hrv verziju. I to je to. Meni svaka radi. 

Prije skidanja moraš bit regan ( ako si već regan potrebno login i pass jer onda nude download. ).

Softwer uto 12.2.2013 08:04
Nello kaže...
Softwer kaže...

Idi na ovu stranicu: http://www.skype.com/en/download-skype/skype-for-computer/, skineš ga lijepo, kad se instalira biraj hrv verziju. I to je to. Meni svaka radi. 

Prije skidanja moraš bit regan ( ako si već regan potrebno login i pass jer onda nude download. ).

Pa skinuo sam s te stranice i ne radi..{#}

Softwer uto 12.2.2013 09:00
Nello kaže...
Softwer kaže...
Nello kaže...
Softwer kaže...

Pa skinuo sam s te stranice i ne radi..{#}

Pa jesi kliknuo nakon što si skinuo? Datoteka je oko 500kb jer ak klikaš mora bit veza s interneta tak da sam u pozadini instalira!

Pa veza i je bilai jest aktivna ali nece pise doslo je do problema prilikom povezivanja sa posluziteljom

Valentin17 ned 23.2.2014 17:13
Chanel3827 kaže...

također ni meni se neće skinuti

- Da li imaš instaliran XP SP3? Provjera, desni klik na "My computer", "properties".

- Ako nemaš, instaliraj SP3 (LINK) i IE8 (LINK).

- Ako se nije sigurno što i kako postupiti, instaliraj samo program Teamviewer, pokreni ga i u privatnoj poruci mi pošalji

ID i PASS koji ti pokaže, pa ti budem to sredio osobno.

ihush ned 23.2.2014 17:25

ako netko nije znao... MS prije koje godine kupio skype, od v 6 to je MSov soft, koristite npr v.5 i starije, tako eliminirate provjeru i ostale MSove divote. Sve stare verzije uredno rade (pa i kompatibilnije od najnovijih..). Ili obavite sve potrebne nadogradnje, SP, .net, wga.. i podsjetnik da je gašenje za 2 mjeseca.

iČIČi sub 22.3.2014 21:37
Chanel3827 kaže...

također ni meni se neće skinuti

prikazuje mi samo ovo što je na slici ''Fatal Error - Failed to get proc address for GetLogicalProcessorInformation''

I meni isto... Imam instaliran TeamDriver i ako bi mi netko mogao instalirat bila bih mu zahvalna :* <3

ihush sub 22.3.2014 21:39
iČIČi kaže...

Ne mogu ni ja... Imam instaliran TeamDriver pa ako bi mi netko mogao pokusat napravit bila bih mu zahvalna :* <3

-instaliraj stariji skype (npr ver.5).

btw, nije teamdriver, nego viewer. ;-)

Defa.psd kaže...

Kakvo gašenje?

-? Jesi li zalutao na IT forum (ili je XP nešto što je sporedno)?

- Gašenje supporta za XP, uz temu skype, kojeg je MS kupio prije par godina, naravno da to ima veze, kao directX, antivirus itd.. s održavanjem OSa. MS 'gasi' XP u travnju.

Valentin17 pon 22.9.2014 17:48
Paky99 kaže...

valentino kad mi mozes to sredit nemogu ti vise slati  privatne poruke jer sam ispucao limit poruka

Ne mogu ti poslati privatnu poruku, očito si tu opciju ugasio u postavama profila.

SP3 za windows XP moraš imati instaliran inače ne može Skype raditi kako spada, KLIK.

dsalamo3 uto 9.6.2015 14:21

Pozz

Do nedjelje mi skyp normalno radio i onda odjednom,kod uključivanja racunala dođe poruka Fatal error i Failed to load library dxva.2dll

izbrišem program i pokušam ponovno na novo istalirati i opet ista stvar i tako par puta.Uglavnom on se pojavi u popisu programa ali još dok se istalira dođe ta ista poruka

ima li pomoci ili ću morati rušiti XP

kizo2703 uto 9.6.2015 14:39
dsalamo3 kaže...

Pozz

Do nedjelje mi skyp normalno radio i onda odjednom,kod uključivanja racunala dođe poruka Fatal error i Failed to load library dxva.2dll

izbrišem program i pokušam ponovno na novo istalirati i opet ista stvar i tako par puta.Uglavnom on se pojavi u popisu programa ali još dok se istalira dođe ta ista poruka

ima li pomoci ili ću morati rušiti XP

KLIK

U svakom slučaju, pametnije bi bilo prijeći na noviji OS (Sedmica?), pošto je XP mrtav već više od godinu dana.