ExStazy ned 17.2.2013 11:40

Ovako, imam spremljene zaporke koje mi fkt trebaju, ali želim ih nekako zašititi da ih nitko osim mene nemože vidjeti. Npr. frend dođe do mene i kad izađem iz sobe, on ode tam i čita šifre. Sad dali postoji kakva main pasw. il nešto sl?

Marko :D ned 17.2.2013 11:53

Evo opet imam jedan problem u vezi Chromea. Danas dođem na Bug forum i samo odjednom mi se gore pokaže žuta traka u kojoj piše da flash player ne reagira. Ja lijepo to ugasio i refrešao stranicu ali opet se isto pojavljuje čak i na onim stranicama koje nemaju ni jedan flash objekt. Trenutno ću koristiti Operu dok ne riješim problem...

ATJLučko ned 17.2.2013 15:07
Marko :D kaže...

Evo opet imam jedan problem u vezi Chromea. Danas dođem na Bug forum i samo odjednom mi se gore pokaže žuta traka u kojoj piše da flash player ne reagira. Ja lijepo to ugasio i refrešao stranicu ali opet se isto pojavljuje čak i na onim stranicama koje nemaju ni jedan flash objekt. Trenutno ću koristiti Operu dok ne riješim problem...

Ma sve ti je U redu kolega, samo ti je malo komp zaštekao, kod mene se isto tako zna dogoditi, a postoji barem dva razloga zašto najmanje, od preopterećenosti linije ili etera do malo slabijeg procesora po mojem razmišljanju, tako da samo chill out, neka sve odvergla koju sekundu i sve bi trebalo biti U najboljem redu!!

Deep pon 18.2.2013 14:58
ExStazy kaže...

Ovako, imam spremljene zaporke koje mi fkt trebaju, ali želim ih nekako zašititi da ih nitko osim mene nemože vidjeti. Npr. frend dođe do mene i kad izađem iz sobe, on ode tam i čita šifre. Sad dali postoji kakva main pasw. il nešto sl?

Ja znam da u firefoxu ima Master Password, i to je dobro , ali u za chrome ne znam :/

glagoljica pon 4.3.2013 10:22

s chrome se ne možeš zarazit i da hoćeš. ako se ja nisam zarazio nitko neće. surfao sam po stranicama koje nisu nužno uvijek čiste (potrega za divx filmovima i tv serijama) i nikad ništa nisam pobrao. od zaštite imam samo kingsoft av, a prije je dugo vremena bila panda cloud.

iris1801 ned 17.3.2013 22:33

na fejsu sam pokupila nekakav virus, i piše mi da odem na opcije u tools - extensions i maknem- međutim kad hoću ući ne otvara mi prozor nego tu stranicu s virusom.

što sad da radim, prvo ne mogu to maknuti, drugo ne mogu vratiti profil na fejsu. {#}

passat ned 17.3.2013 22:43
glagoljica kaže...

s chrome se ne možeš zarazit i da hoćeš. ako se ja nisam zarazio nitko neće. surfao sam po stranicama koje nisu nužno uvijek čiste (potrega za divx filmovima i tv serijama) i nikad ništa nisam pobrao. od zaštite imam samo kingsoft av, a prije je dugo vremena bila panda cloud.

hahahahahhahahaha
ja sam cak trazio i bluray filmove...isto nikad nista nisam pobrao  (Y) {#} 

iris1801 ned 17.3.2013 23:04

nisam ja zarazila chrome nego fejs, i automatski sve svoje frendove- ali govorim da na chrome ne mogu tamo u extensions maknuti tu glupost, jer mi ne otvara prozor, nego mi otvara tu glupu stranicu s virusom - a kod oporavka profila na fejsu piše da to trebm maknuti

glagoljica pon 18.3.2013 11:45

ja imam hrpu extenzija i ne znam što bi to trebalo biti na toj stranici, možda si instalirala neko zloćudno proširenje koji nije iz chrome web store? sumnjam da je tako, al uzmimo da je. proskeniraj s malwarebytes antimalware pa javi kako je prošlo, a u samom chrome nemaš što podešavat glede zaštite od virusa.

passat pon 18.3.2013 12:28
iris1801 kaže...

nisam ja zarazila chrome nego fejs, i automatski sve svoje frendove- ali govorim da na chrome ne mogu tamo u extensions maknuti tu glupost, jer mi ne otvara prozor, nego mi otvara tu glupu stranicu s virusom - a kod oporavka profila na fejsu piše da to trebm maknuti

Reinstaliraj GoogleChrome, ostatke ocisti sa Ccleaner-om, na fb-u izbrisi sve aplikacije kojima si (nedavno) pristupila, skeniraj i kompjuter sa npr Avast-om kojeg bi vec davno trebala imat (ili nesto slicno njemu).
Zahvali mi poslije (Y) 

Teerex pon 18.3.2013 19:02

Došao Canary do nekog bijesnog builda koji:

a) radi bez greške (tj. ne ruši sebe ili ekstenzije)

b) ima animaciju UI a i odličan rendering

c) instant radi, i to dobro..

Google Chrome 27.0.1444.0 (Službeni sastavak 188678) canary - dakle, sweet spot.

passat pon 18.3.2013 21:15
Teerex kaže...

Došao Canary do nekog bijesnog builda koji:

a) radi bez greške (tj. ne ruši sebe ili ekstenzije)

b) ima animaciju UI a i odličan rendering

c) instant radi, i to dobro..

Google Chrome 27.0.1444.0 (Službeni sastavak 188678) canary - dakle, sweet spot.

C/P
"...it's designed for developers and early adopters, and can sometimes break down completely." :)

Legiija pet 29.3.2013 18:53

Imam čudan problem; kada se idem ulogirati u npr. fejs ili ovdje na forum, svaki pouta moram upisivati lozinku, a prvi puta kada sam seprijavljivao, stavio sam save password opciju... 

Znači, username je uvijek ispunjen, ali same lozinke nema, svaki puta je treba ponovno upisivati, pomalo je iritantno.

u čemu je stvar?