Milka30 uto 16.9.2014 19:31
softwaremaniac kaže...

Kopirano s Googleovog suppoert foruma

1) Right click the desktop
2) Select "Personalize"
3) Select "Windows Color and Appearance"
4) Select "Open classic appearance properties for more color options"
5) Select a color scheme other than "Windows Aero"

Zaista hvala na pomoći...ali---WTF???

softwaremaniac uto 16.9.2014 20:32
Milka30 kaže...
softwaremaniac kaže...

Kopirano s Googleovog suppoert foruma

1) Right click the desktop
2) Select "Personalize"
3) Select "Windows Color and Appearance"
4) Select "Open classic appearance properties for more color options"
5) Select a color scheme other than "Windows Aero"

Zaista hvala na pomoći...ali---WTF???

Znači nije pomoglo? Jesi li probala kreiranjem novog profila u samome Chromeu?

dezus sri 17.9.2014 18:14

google crome kad je duze upaljen makar i samo jedna stranica...(npr jutarnji list ) sve vise zauzima RAM memoriju..toliko da mi nakrca ram preko mog limita os. sto mi je ciniti? stavio bi prt sc  sliku od task men. ali i to nemogu  preko crome...takodjer neka greska ,,,silver light in ha crashed...znaci dva problema sa crome 

OriginalEXE čet 18.9.2014 12:09
dezus kaže...

google crome kad je duze upaljen makar i samo jedna stranica...(npr jutarnji list ) sve vise zauzima RAM memoriju..toliko da mi nakrca ram preko mog limita os. sto mi je ciniti? stavio bi prt sc  sliku od task men. ali i to nemogu  preko crome...takodjer neka greska ,,,silver light in ha crashed...znaci dva problema sa crome 

Dal ti se to isto dogadja kada ostavis otvoren npr. bug forum?

Moguce je da jutarnji ima js memory leak pa se s vremenom sve vise RAM-a uzima za nista.

dezus čet 18.9.2014 18:12
OriginalEXE kaže...
dezus kaže...

Dal ti se to isto dogadja kada ostavis otvoren npr. bug forum?

Moguce je da jutarnji ima js memory leak pa se s vremenom sve vise RAM-a uzima za nista.

bilo sto da je otvoreno jos ako je par tabova,,zna uzeti po 2-3gb rama ,,nesto ne stima 

zviznemte ned 12.10.2014 21:59

Imam problem sa spajanjem na chrome. Kad ga ukljucim mi se pojavi ovaj error.

Deinstalirao i pokusao instalirati i developer verziju i beta.uvijek mi to dodđe. Na mozilli mi radi sve normalno. A na IE isto samo sto ne zeli nis ucitati

razor1988 čet 16.10.2014 16:13

koristim comodo dragon i sad odjednom u gmailu dobivam sljedecu obavijest: Ova verzija pretraživača Chrome više nije podržana. Izvršite nadogradnju na podržani preglednik. Odbaci

podrzani su chrome, mozilla, explorer te safari.. hoce li doci i nekakva nadogradnja za comodo??

hvala

kran ned 19.10.2014 20:07

Imam instaliranu Javu na laptopu, ali Chrome je ne pokrene na web stranicama koje to zahtjevaju.

Izbacuje da treba instalirati dodatak, dok na IE radi sve dobro i vidljiv je dodatak Java u proširenjima.

Što treba napraviti u Chromu da radi kako treba.

DarioBlack čet 30.10.2014 23:32

Molim pomoć!!! Neznam kako da uklonim sljedeće (slika) iz google Chrome... To mi se i "zaljepilo" i za drugi preglednik... Pokušao sam u stavku "dodaj/ukloni" programe, ali tamo nisam naišao na ništa što bi upučivalo na taj problem... Čak i postavke, alati u Chromu nisu pomogli, iako sam tamo podesio... Jednostavno, nemogu ga nikako skinuti sa svojih "browser-a"... "JEB... MU VIŠE MATE..." Izvinjavam se zbog psovanja ali već mi to ide DOSTA NA ŽIVCE... Molim pomoć!