.DLL problem - molim pomoć!

Da file ne postoji, nebi ti radilo još puno toga osim CoDa. Ako ne pomogne sfc /scannows, reinstaliraj cod.

Kada sam googlao problem na par stranica je pisalo da moze zezati MS office.
Lipo piše - "couldn't find library msvcr80.dll ...."
Pogledaj jos jednom njegov SS nemoze je nac zato jel je pokusava naci u folderu od offica (office zna dosta puta blokat installere).
Ako ne upali Sumov nacin makni office i probaj.

Dal znaš čitat? Couldn't find msvcr80.dll required by (fajl od officea)

Da file ne postoji, nebi ti radilo još puno toga osim CoDa. Ako ne pomogne sfc /scannows, reinstaliraj cod.
problem je sto CoD uopce ne mogu instalirat ponovo, a vec sam ga bio instalirao sa istog CD-a i tad je funkcionirao bez problema.. zanima me ima li mozda veze MSN i njegova instalacija nove verzije sa ovim fajlom..

problem je djelimicno rijesen.. obrisao sam office i instalirao CoD2 i radi, jedino mi sad ostaje pitanje sta ce biti kad ponovo instaliram office..

problem je djelimicno rijesen.. obrisao sam office i instalirao CoD2 i radi, jedino mi sad ostaje pitanje sta ce biti kad ponovo instaliram office..
Mislim da ces ga moc sad instalirati opet te normalno moc instalirati (igre,programe) ocito da je kakav virus tu nesto "sredio" nego jeli office org (ako nije onda je neka losa verzija piratskog offica).

Mislim da ces ga moc sad instalirati opet te normalno moc instalirati (igre,programe) ocito da je kakav virus tu nesto "sredio" nego jeli office org (ako nije onda je neka losa verzija piratskog offica).
hm, moguce je da sam i ja pri instalaciji nesto zabrljao u "kvacicama" a mislim da je office ok jer sam ga vec imao i sve je funkcioniralo samo sto sad pri instalaciji nisam htio instalirati sve alate iz office-a pa sam mozda napravio neku gresku..
hm.. moze li se srediti da ovaj .dll fajl zalijepim negdje posto sam ga skinuo..