vipplah pon 26.4.2010 11:26

Da ne otvaram novu temu, jel... Isto imam problem sa wirelessom, komp je spojen žično i veza je super; ali laptopom hvatam bežično i iako je laptop cca 1,5 metar od routera bez zidova između, dosta često mi bude slab signal i sporo za pop... E sad šta bi to moglo bit? Router je d-link a laptop 5 godina star hp6120........

Dinop uto 4.5.2010 00:23

Ovako, posjedujem Tp-linkov wireless adapter tl-wn721n , isto kao i cimer, no on nema problema s wireless konekcijom. On cijelo vrijeme ima puni signal, veza mu je brza i nikada ne puca. Meni naprotiv veza puca non-stop, nekada ne mogu na net i po 5 sati iako nekada doduse zna raditi 5 sati - savrseno. Ja se ne kuzim bas u te stvari, ali eto... cudno mi je da nekada radi 5 sati savrseno, a onda ga poslije nema 5 sati, a nitko drugi u tom periodu nije bio na vezi. Od routera sam udaljen nekih 10 m. Signal je obicno 2/5 ili 3/5, a veza uzasno spora...kada je uopce i ima.... Zanima me u cemu bi mogao biti problem, mogu li i trebam li instalirati antenu,ima li moza to veze s nekim softwareom, zidovima, sto god..... Hvala.

joehrv pon 10.10.2011 11:36

da ne započinjem novu temu..ovak imam na jednom pc-u bežični router i na drugom imam wifi antenu.kako da se spojim,prepostavljam da treba nešto u network connections, ali ne znam što.može pomoć? i imam windows xp i tek je instaliran tako da internet postavke još nisu namještene.