Router Technicolor TC7200 problem

ili je neispravan ili nije registriran-profil npr preko MAC adrese-IDa.. to bi centrala trebala automatikom obaviti.. nazoveš operatera i on vidi stanje ..
mada mi nije jasno čemu drugi uređaj.. kabelska bnet ima coax, spliter, nema veze internet s tv.. nije to IPTV.
+ e, da.. bilo je i razlike s uređajima, tj osjetljivost. Neki uređaji su tolerantniji na greške-liniju, manje osjetljivi. Na dobroj-odličnoj liniji može biti sve OK, na nekoj slabijoj sa smetnjama, može biti nespojivo ili niža brzina. Tad se ugl zamjeni za 'onaj drugi' koji radi.. samo je teže 'dokazati' operateru takav kvar. + ne sjećam se da je to na kabelskoj coaxu negdje bilo, bilo je na kvartovskim telefonskim linijama-bakar..

ajmo pomalo, nisam siguran jel te pratim :D
znaci imao sam u sobi scientific atlanta+dlink, što se tiče tv-a coax uključen u tv
sad su mi donijeli technicolor i digitalni prijemnik za tv, želiš reći da je dosta samo digitalni prijemnik jer se ne radi o IPTV-u?
pozdrav
dobio sam navedeni uređaj od bneta jer su mi donijeli i digitalni prijemnik za tv i sada imam problem
spajajući se na njega maksimalna brzina mi je 1.2 mbit/s, a imam 14 mbit/s propušteno
kad koristim stari uređaj (scientific atlanta + dlink dir652 za wifi) iman uredno 14mbit/s tako da izgleda da je do technicolora
e sad ja kao laik jedino što znam napraviti je factory reset i dalje je sve isto
pa eto ako netko zna u čemu je problem i kako ga riješiti bio bih zahvalan