NiGHT_RiDER92 sub 31.7.2010 19:22

Evo napravio sam aplikaciju za slusanje Online Radio stanica.

Kako vam se čini !?

DOWNLOAD (desktop verzija)

DOWNLOAD (firefox addon)

- Programirana je u C#

- ima oko 10-15 sati rada na njoj

- mogućnost dodavanja novih stanica

- mogućnost brisanja stanica

- pretraživanje YouTube-a iz aplikacije

- minimiziranje u Tray

- spremanje zadnje pozicije prozora

- pokazuje ime pjesme u naslovu i na ikoni u Trayu ako je aplikacija minimizirana

(* Ukoliko radio postaja ima RDS *)

Podržani OS-ovi:

Windows XP/Vista/7

Zahtjevi:

** .NET Framework 3.5

**  DSL/ISDN veza

Evo dodana je jos jedna funkcija spremanja pozicije prozora (koje nije bilo).

Refreshan je download link.

Screenshots:

Denis Ivankovic sub 31.7.2010 20:18

Najs najs :)

Samo malo mi je čudno :D Neznam dal ije to zbog mog kompa koj je zadnjih dana malo u banani...Kad se upali radio i ovako radi nešto drugo, radio se vidi sastrane kod sata..i kad ga želim uključit, tj da mi se pokaže na ekranu, klikam liejvom desnom i nepojavljuje se, već moram sve sotalo minimizirat da dođem do nejga...

I kada odem u neki drugi program onda mi ostane ona neka crta od radia gdje se izmjenjuju neke šare...onda mal promrdam neš pa nestane.

Eto samo su to mane na koej sam naišo a ovo ostalo ej super :D jer nemoram skidat više sa interneta već imam sve na jednom mjestu ;)

Pohvale! :)

NiGHT_RiDER92 sub 31.7.2010 20:23

Evo, ovo nisam slozil, tj popravil budem ovo za Tray kaj kazes, priznam da je to mana.

A ove crte kaj velis to je vjerjatno do tvog kompa jer ja sam sprobal i na windows xp i na win 7 i nigdje se nije to pojavilo,

mozda ti koji program ima high cpu usage pa onda ti to ostane tak :) Znaci sviđa ti se? Jesi sve isprobal?

Denis Ivankovic sub 31.7.2010 21:13

Najs, najs :)

E možda da staviš tamo gore pored x minimize da se nemora na options pa minimize :)

Pogledo sam procese i korsiti se 0-1% procesora dok radi ali crte i dalej ostaju :) ali zato ga minimiziram pa neostaje ništa :D

U svakom slučaju zakon programčić :)

Edit;

Btw, ovo mi je praktičnije od Winampa...Jer ga mogu minimizirat fino i nigdje mi nesmeta...a od winampa mi zna ponekad ostat playlista vidljiva dok šaram po ostalim programima :)

Ovaj tvoj mali svira ko pravi, tak da će vjerovatno zamjenit winamp :D

NiGHT_RiDER92 sub 31.7.2010 21:16

Pogledal sam kod sebe, nis takvog mi se ne događa s tim "crtama", to je vjerojatno s tvojim kompom nekaj, probaj na drugom kompu pokrenut!

P.S.

za minimiziranje u tray ti radi tipkovnicka kratica CTRL+M (ja mislim da bi ti bilo jednostavnije to koristit , kraticu ) :)

Denis Ivankovic sub 31.7.2010 21:19
NiGHT_RiDER92 kaže...

Pogledal sam kod sebe, nis takvog mi se ne događa s tim "crtama", to je vjerojatno s tvojim kompom nekaj, probaj na drugom kompu pokrenut!

P.S.

za minimiziranje u tray ti radi tipkovnicka kratica CTRL+M :)

Da može bit :) moram si winse refreshat...već su na kraju snaga :)

Pa budem javio za koj dan kad ih sredim ;)

I da, skonto to sa ctrl+m :)

NiGHT_RiDER92 sub 31.7.2010 21:22
Denis Ivankovic kaže...
NiGHT_RiDER92 kaže...

P.S.

Jel sad ok ono dok dvoklik u trayu napravis da se odma pojavi ?:)

Denis Ivankovic sub 31.7.2010 21:26
NiGHT_RiDER92 kaže...
Denis Ivankovic kaže...
NiGHT_RiDER92 kaže...

P.S.

Jel sad ok ono dok dvoklik u trayu napravis da se odma pojavi ?:)

Yeah, pojavljuje se ;)

Osim kada niej minimiziran nego sakriven iza drugog programa :) al ok, nije to toliko strašno...jer mi ni netreba dok svira...tak da bude minimiziran dok svira :)

NiGHT_RiDER92 sub 31.7.2010 21:28

pa to zapravo i nije greska nego je namjerno tam, mislis ono Always on TOP, al ja mislim da bi ti to smetalo samo, pa dok ga trebas ga pozoves dvokliknom u Tray, a dok ti netrega ga minimiziras ili se on "sakrije" iza ostalih programa da ne smeta ;)

Denis Ivankovic sub 31.7.2010 21:32
vedrann kaže...

znam da mogu dodavat stanice al bi voliio da su ubaćene.

Za to vjerovatno budeš moro čekat 2.2 verziju :D :D :D

Btw, kad smo već kod novih verzija...mogo bi u neku i šinit da piše naziv pjesme? ak se nađe koja dobra da se može pogledat kako se zove :)

NiGHT_RiDER92 sub 31.7.2010 21:35
Denis Ivankovic kaže...
vedrann kaže...

znam da mogu dodavat stanice al bi voliio da su ubaćene.

Za to vjerovatno budeš moro čekat 2.2 verziju :D :D :D

Btw, kad smo već kod novih verzija...mogo bi u neku i šinit da piše naziv pjesme? ak se nađe koja dobra da se može pogledat kako se zove :)

1.0 Verzija ima na download.hr (sekcija Croware-audio) ali nema mogucnost dodavanja novih stanica i tak.