OnlineRadio

bavim se ja svačim pomalo :D

Sve u svemu dobra stvarcica, nije pre napadna kao neki drugi programi...............
Kad mozemo ocekivati novu verziju ;-)..............
ovo je tek nova verzija :D a u jos novijoj neznam kaj bi stavil vise :D
Evo, novu verziju narpavi da se može na linuxu vrtit jer možda budem na njemu uskoro ;)
I stavi da piše naziv pjesme :)

Ovak, ja i frend smo isprobavali, to ovisi o tome dali neka radio stanica emitira dodatne informacije o pjesmi, to ti je RDS (Radio Data System), e vecina radija to nema tj. ne emitiraju sve radio stanice te informacije , ali npr. ovaj Domaći radio ti koristi taj sistem i to normalno funkcionira i u mojoj aplikaciji ;) ... za linux budem pogledal dal bi se dalo slozit....
Edit:
Evo opet je refreshan link (na prvom postu), sad ako radio kojeg slusas ima RDS onda ti pokazuje u naslovu aplikacije ime pjesme, i dok minimiziras i stavis mis preko ikone u Trayu isto pokazuje ime pjesme, sve ovisi o radio stanici dali ona ima RDS ili nema, znaci svi koji koriste radio nek opet ponovno skinu s onog linka na prvom postu jer ima jos nekih poboljšanja.

Napravio sam za korisnike Firefoxa addon sa radio postajama (koje su iste kao u programu;bez brige, pitao sam autora teme za dopuštenje ), te je moguće slušati postaju po želji ako znate url. Moguće je da zahtijeva WMP plugin jer radi sa WMP.
LINK na download .
Sve u svemu dobra stvarcica, nije pre napadna kao neki drugi programi...............
Kad mozemo ocekivati novu verziju ;-)..............
ovo je tek nova verzija :D a u jos novijoj neznam kaj bi stavil vise :D