Phenom X6 1055T vs Core i5 2400

Da tako je vjerovatno, pricati i uraditi nešto su dva različita pojma....Nek svojom zaradom kupe ono što preporučuju drugima, (svaka čast izuzetcima) i ja ću ih počastiti pićem...kad osjete svoj lični novčanik lakši pa onda nek se zapitaju koji je procesor bolji :)..
I na kraj pameti mi nije bila tema ovo da se priča već prelazim sa 775 socketa jer ljudi potražuju noviju generaciju pa reko iam ozbiljnih ljudi na BUG-u da se sta preporuči (uložedo-dobiveno) a na kraju nis posebno :)
hehe,problem je što ti je (prikriveno) u naslovu AMD vs Intel :)
ko da si dao talibanima kalaš i m16 i pitao koji je bolji :) ,naravno da bude bilo pucnjava,a stradavaju krivi i nedužni :D
to si trebao pod upiti za konfe ,tamo ima malo manje spama
i di si ti vidio ozbiljne na bug-u?

Hahaha dobr si mi dočarao, ne trebaš dalje...sve je jasno :)

bolji je kalaš!

Pozdrav svima!
S obzirom na naziv teme, mislim da bi bilo u redu da se javi i netko tko ima "prozvani" procesor
sayrus moj glas (ovaj put) definitivno ide intelu, jer je sa novim SB procesorima odradio jako dobar posao (isto kao što je AMD davno sa prvim Athlon-ima). Moj i5 bez ikakvih posebnih zahvata radi na 3,8MHz, tj. jedino što je bilo potrebno napraviti je u BIOS-u pod množitelj upisati "38" umjesto standardnih "31". Kopjuter kupujem svakih cca 5 godina i ovo je bila zlatna sredina od trenutno ponuđenog. Vjeruj mi da ti ne treba nikakvih 6 jezgri, jer današnje igre i dalje najviše koriste do dvije jezgre, tri/četiri rijetko koja... Također po mnogim testovima se može vidjeti da sam proc ima itekakvu ulogu kod igara! Naravno, grafička odradi veliki dio posla, ali ne u tolikoj mjeri kolikoj ljudi misle (najviše ovisi o samoj igri). Za nas obične smrtnike je u današnje vrijeme proc sa četiri jezgre više nego dovoljan, a čak mi se čini da ni sve četiri neće biti još dugo iskorištene.
Pošto će sigurno biti onih koji će reći da favoriziram intel, moj bivši komp koji još uvijek radi je bio Athlon64, tako da nema ovdje nikakvog favoriziranja. Ovaj put je intel bolje odradio posao i točka.
Uz dobar hladnjak (vidi moj) ovaj proc će ti raditi savršeno.
pozz
DA vas iznenadim danas sam narucio i7 875K, znam da je stariji socket ali dobar a dobio sam ga po cjeni i5 2400 takođe nov...
Vjeruj mi, bit ćeš zadovoljan. Ja ga koristim već dosta dugo (od kad je dostupan kod nas). Upari ga sa dobrim coolerom i nebo je granica...