Značenje vašeg nicka i avatara

Makić nadimak koji sam dobija od tete kad sam bia još mali, tako je osta dan i danas...
nekako skraćeno od Marijo, al eto..
avatar sam ja... znači koliko volim akrobacije i dobro mi ide...

Ime mi je Filip a neznam što da stavim pod nick pa sam dodao još i Avril_fan jer mi je Avril najdraža pjevačica. A slika je od nje. To ste vjerojatno i prije znali ali malo da pokrenem temu na početku sam napisao.
a opis je jedna super pjesma

Ime sve govori,avatar označava kao neki intel koji je hakiran

Ime Fabijan, značenje Mrtvacka glava - dakle Toksično.
Baš me zanima naxeemov avatar i objasnjenje nicka.

Avatar - obozavam Audije, a nick - je ime osobe ciji sam fan bio jos nekad, sad bi ga mozda i promjenio. Koristim ga svuda kao username pa sam se priviknuo na njega.

i mene
a da temu prošitimo i na neke druge nikove koje koristimo pa da ih usput dopišemo?

Ajd pogodite
Nick objašnjava avatar, a potpis govori kojem sistemu pripada

Ime po pjesmi Sade- Smooth Operator. Avatar, just 4 tru' playaz.

a da temu prošitimo i na neke druge nikove koje koristimo pa da ih usput dopišemo?
Samo oni nickovi i avatari koje koristite na ovom forumu!

Ime nicka je šala na račun imena Arnolda Schwarzneegera koju sam pročitao nekad davno u stripu Dubravka Matakovića-najlegendarnijeg strip majstora ovih prostora
a slika je naravno Arnie

Ovako... CRO predstavlja prefiks koji su imali svi članovi CS klana (BTW - svi smo bili Hrvati) za koji sam igrao prije nekoliko godina dok sam bio u Njemačkoj, a BLUE predstavlja boju moj najdražeg kluba (Dinamo Zagreb).
Lik na avataru je Savo iz filmića Zbogom Kikindo. Tim se avatarom koristim već četiri godine i po mnogim forumima me prepoznaju upravo prema njemu!

Ja sam mislio da ti cro_blue označava Jadransko more

Avatar odgovara njegovim rekcijama dok čita ovaj forum

Avatar odgovara njegovim rekcijama dok čita ovaj forum
al nick?
bude dosao valjda...
Sve u svemu, OVAJ avatar mi je odnio najvise pozornosti... Novi fake.

ja ljubo a to mi i nadimak a 2mad je moj mali klan na xfire a avatar je nekak bas najslicniji meni u nekom posljeapokalipticnom vremenu.(valjda sam dobro napisal)

Moi nick je moi nadimak koi koristim na vecini foruma.. a 91... godina mog rođenja...a na avataru je moja slika :)

Kaj da kazem o svojem nicku to mi je palo na pamet dok sam razmisljal koji da stavim, cinil mi se vrlo zgodan a htio sam neki drukciji originalni pa sam stavio taj i to je to. Kaj se tice Avatara na njemu je Eddie Vah Halen ili divljak na gitari kako ga ko vec vidi a on mi je najomiljeniji gitarist pa je onda sve jasno!
http://video.yahoo.com/watch/5677903/14880593

ovako : nick neznam bas ali bezveze kad sam gledao koji cu nick onda posto se zovem grgo nastao je nick gman......a avatar jer mi se svidjaju razerovi prizvodi...
...

Kristyans...Kristian u RL, kada sam davnih godina otvarao mail na Yahoo-u ovo je bila jedina kombinacija imena koju sam uspio registrirati, s na kraju je prvo
slovo prezimena. Ovo je jedini nick koji koristim svuda na netu, forumi, ogame, ostale igre, baš svuda, još nisam naletio na zauzeto pa ga koristim i dalje.
Slika je jedna od njih pet-šest što imam na računalu, tek toliko da imam nešto.

e ovako nick: KC grad u kojem sam non stop...KB prigradsko naselje u kojem živim...
avatar:njih obožavam...pa sam ih zato stavio

e ovako nick: KC grad u kojem sam non stop...KB prigradsko naselje u kojem živim...
avatar:njih obožavam...pa sam ih zato stavio
pozdrav sugradjaninu!!

Nick: Gunner-zbog fanatičnog navijanja za Arsenal, u kvartu prozvan Topnikom...s godinama se pretvorilo u izvornu englesku riječ (eng. gunner=topnik)....
V-inicijal vlastitog imena...
Avatar: moja malenkost i još malo zaluđenosti Arsenalom (majica Croatian Gooners) :P

Za nick:
191 i 7 su dva broja, množitelj i umnoženik.
X označava matematičku funkciju množenja.
Umnoškom navedena dva broja dobije se jedan broj.
E, taj broj može "pročitati" onaj tko zna i broj označava upravo mene. xD
Avatar je sam slika gore navedenog.

Andy - skraćena engleska verzija mojeg imena (Andrija > Andrew > Andy)
0101 - označava binarni sustav
Taj nick sam koristio kad sam prvi put kročio na Internet i tako je ostalo. Koristim ga po cijelom netu.
Pixelman na avataru - Nisam znao što ću stavit kao avatar pa sam otvorio Paint i napravio 16x16 monokromatski portret. Nedavno je doživio redizajn (vidi sliku), a uskoro ga planiram napraviti u Inkscapeu. Značenje? Pa eto, pikseli. Zajedno sa binarnim sustavom nije teško pogoditi da sam computer-freak.

Za nick:
Moje ime je Luka pa sam stavil Looka :D haha a inace imam Select,bilo i ostalo :D a avatar mislim da mi je nanosuit hr,to sam tako stavil,bez razloga,prvo mi palo pod strelicu od misa :D

Za nick:
Originalno... Nema govora!

Powerslave, pjesma
http://www.youtube.com/watch?v=p_bSXXK5nPs&feature=related
Slika avatara, trenutno Stewie Griffin(Family Guy), ali mjenjam povremeno
EDIT Drugi avatar :D

Prvo, svaka čast Ivi na otvorenoj temi, mislim da je pun pogodak.
E, sada kreće onda "enigma" o mom nicku, tako je zato što mi je jednom, dok sam igrao na utakmici zabio 4 gola zaredom, djevojka i prijatelj su mi glasno kazali "KOJI SI TI FUCKER" i onda su na sljedećoj utakmici donijeli natpis na ploči na kojoj piše "4ucker - 4eva" i tako je nastao moj nick...
A avatar, hmm, zato što mi liči najviše na Savu iz Zbogom Kikindo, a volim taj video itekako pogledati, i taj "čiko" mi liči na njega i eto kratak i jasan razlog zašto baš taj avatar...

Posto na ovom forumu ima stvarno raznolikih nickova i avatara htio bih znati sto vasi nickovi znace ili predstavljaju takodjer i vasi avatari.
Moj F1-IVO znaci: F1-ljubitelj Formule 1, IVO-moj svakodnevni nadimak, avatar (M.Schumacher)-osoba ciji uspjeh u F1 cijenim i postujem.
Unaprijed molim da ne dolazi do vrijedjanja na osnovu nicka ili onog sta znaci i bit ce sve ok.