Značenje vašeg nicka i avatara

Vidjeh sad ovu temu pa da se i ja dodam, nick sam poceo koristiti u quake live igri od 2009 god.. Znacenje nicka je zapravo moje ime napisano unazad.

.

Nick koristim od '99 godine..nisam znao koji nick da odaberem a imao sam ovaj gamepad pored sebe i od tada sam dexxa..
A avatar po filmu "fear and loathing in las vegas"..

zar trebam objasnjavati
(gledali ste anime)

Avatar nemam, a Oktagon valjda svi znamo što je :P

(š)skorvy(i) - mi je nick na prezime već dosta godina pa ga i koristim kao "nick"
avatar - pa u ono vrijeme sam bio opsjednut RE-om, i tako ugledao sličnost u trenutku, upregnuo svoje vještine u paintu, pa iskombinirao

Nije to davno bilo, 1984 godine (hint;hint;Orwell) moje prvo računalo je bio ZX Sinclair Spectrum 64k, onaj manji sa gumenim gumbićima. E sad, nedugo nakon toga sam prodao 64k i kupio si u Trstu 128k sa plastičnim tipkama. To je bio quantum leap i od onda do danas još uvijek se trudim naučiti kako te nule i jedinice rade.

Moj prvi MP gaming nick nastao dok sam jeo burek (burek je s mesom, ostalo su pite 😂)
Avatar je bijela boja jer je na mobilnom forumu kompletno "blokirao" prostor gdje je avatar trebao biti. Ima ga i nema.
Stavim neki avatar kad nađem, nije žurba 😂

svakodnevni nadimakOznaka automobilske registarske oznake. Volim klub, al ne idem više na utakmice. Eto tako...

Nadimak-volim 2T motore i roden sam '97. Avatar, volim trollat, a inače se histerično smijem i svi se drugi onda počnu smijat. Bolje od plača u svakom slučaju.

Entropija i drugi zakon termodinamike... kako to objasniti onome tko nije imao 5 različitih kolegija termodinamike na faxu!?
Uglavnom, nadimak se našao kao jedini logični izbor jer sam u to vrijeme bio okupiran terodinamikom i čak mi se uvuklo u svakodnevni život... ono kuham tursku kavu, buljim u džezvu i sjetim se mogao bi izračunati koliko kalorija mi treba da zavrije voda, kolika je entropija i ostale veličine, crtati pvt dijagram...
Ah, to su bila vremena...
Za sve ostalo tu je google

able to burn or corrode organic tissue by chemical action
"a caustic cleaner"
sarcastic in a scathing and bitter way
"the players were making caustic comments about the refereeing"
That person is caustic," means "That person is sarcastic/mean/harsh." If someone says something "caustically," it means that they are saying something in a sarcastic/hurtful way
Entropy is the natural order of the universe. I simply catalyze the process.
- Caustic
Acex mi je nick iz cod2 taj nick koristim od 2009 godine,a znacenje nema bas neko