Usporedba usluga T-Com/Optima/Bnet/Iskon

Pozdrav! Trebao bih preporuku za što jeftiniju uslugu TV + flat Internet (10Mbit je sasvim dosta, ali ako može više za iste novce, neću se buniti). To je za Osijek tako da dolaze svi provideri u obzir. Po mogućnosti bez fiksnog telefona jer mi ne treba. I ne bih htio nikakve opomene za skidanje torrenta, čak ni sa public trackera.

Pozz ekipa vidim da tema nije dugo bila koristena la zbilja mi treba pomoc.Kako smo bili ugovorom vezani za tcom internet,tv,telefon koji mso placali cca 400 kn htio bih naci nekog novog operatera posto tcom svakako nudi jako lose uvijete a pogotovo brzinu neta 2,8 do 4 mbit/s a to mi je jako malo
Pa ako bi ste mi preporucili nekog bolje operatera na koga ic.Vidio sam da iskon nudi sve ovo za 260 kn a net mozes birat do 10 ili 60 mbit/s
Ako mi mozete pomoc molim vas uskoro mi ide turisticka sezona i s ovom tcom brzinom mislim da se ni 3 osobe nece moc spajat a da ne puca veza :)

Ja sam na ISKON Optika i nemam nikakvih problema. Prije sam bio na njihovoj Trio usluzi i isto nikakvih problema...lokacija Zagreb

Ma bnet najbolji, bio sam prije na tcomu sa telefonom i internetom od 10mbps plaćao 250 kn, sad sam na Bnetu 3D paket, 50mbps, telefon i televizija 40 kanala s tim da mozes spojit još na druge tv besplatno, sve to plaćam 134 kn :) Čak ni ova sad akcija koju imaju za 3d paket od oko 200kn nije puno.

Frend mi je isto predlozio iskon a ja razmialjam zar iskon nije ista stvar sta I tmobil?
Inace sa s otoka Hvara I tcom mi je rekao da za moje područje ne mogi pruziti vecu brzinu od 4 mbps
Prvo cu se raspitat kod operatera koju bi brzinu neta imao za svoje podrucje

Frend mi je isto predlozio iskon a ja razmialjam zar iskon nije ista stvar sta I tmobil?
Inace sa s otoka Hvara I tcom mi je rekao da za moje područje ne mogi pruziti vecu brzinu od 4 mbps
Bnet nazalost nema nikakvu pokrivenost na otoku hvaru
Optima moze pruzit brzinu od 5 mbps
Cekam odogovr od vipa

Da, T HT je vecinski vlasnik Iskona ali Iskon radi bez utjecaja T HTa. Cak sam cuo da Iskon sluzi kao test centar T HTa, sve novo prvo ide na Iskon a ako je sve u redu onda na T HT...nije provjereno ali...

Da, T HT je vecinski vlasnik Iskona ali Iskon radi bez utjecaja T HTa.
Daj pls. Ne da ne radi bez utjecaja HT-a nego radi samo i izricito ono sto HT hoce.

Slobodno dodajte Tele2 Flat internet također. Neograničen je, ako imaš 4g u prosjeku je brzi od ADSL-a.

Daj pls. Ne da ne radi bez utjecaja HT-a nego radi samo i izricito ono sto HT hoce.
Imaš neki dokaz o tome?

Bnet nazalost nema nikakvu pokrivenost na otoku hvaru
Optima moze pruzit brzinu od 5 mbps
Cekam odogovr od vipa
Ukoliko imas 4G pokrivenost signala na svom području ja bi odj... fiksni i uzeo Tele2 pokućni.
https://www.tele2.hr/podrska-korisnicima/tehnicka-podrska/pokrivenost/cc26/
Pogledaj malo temu http://www.bug.hr/forum/topic/tele-2/neograniceni-internet-tele2/249781.aspx
Ja samo čekam da mi istekne ugovorna obveza na Iskonu (imam u ZG-u max brzinu od 14/2) pa odoh na Tele2 :)

Imaš neki dokaz o tome?
Da,kao i optima sto radi pod utjecajem ht-a.... takoder to vrijedi i za bnet amis i vip, to je sve vip....

Imaš neki dokaz o tome?
Lol. Dokaz o cemu? Da vlasnik neke tvrtke radi u svom interesu? Jel i DT ne odlucuje sta HT radi? :P

Ma bnet najbolji, bio sam prije na tcomu sa telefonom i internetom od 10mbps plaćao 250 kn, sad sam na Bnetu 3D paket, 50mbps, telefon i televizija 40 kanala s tim da mozes spojit još na druge tv besplatno, sve to plaćam 134 kn :) Čak ni ova sad akcija koju imaju za 3d paket od oko 200kn nije puno.
WHAAAAT???
Upravo se to dogodilo meni na iskonu. Ukinuli CBS Reality iz osnovnog paketa sa istim obrazloženjem. Slaba gledanost, ali ako želiš taj program, moraš ga platiti dodatno?! Nisam mogla vjerovati! Nije bitno što si pod ugovorom i plaćaš tv programe koji su bili tada u ponudi. Sramota! Jedva čekam da mi istekne ugovor i odem. Vidim da je to bnet uradio 2012.godine. Iskon je to učinio sada, 25.09.2015.godine! Za sve buduće korisnike njihovih usluga, da znaju što mogu očekivati.😞😞