Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice

Bilo je i vrijeme !

prema logitechovom cjeniku i njihovim napuhavanjem svojih top-end proizvoda ova tipkovnica bi lagano mogla kostati 200€

Pozdrav, evo bio sam 99% siguran da ću kupiti Logitech Illuminated, ali sam nažalost morao odustati jer vidim da se ne moze napraviti kombinacija od 3 tipke, što mi za igre nikako nije dobro, pa tražim alternativu. Cijena bi bila do 700kn, i za sad mi je najviše u oku Logitech G510, samo se bojim da ne požalim, jesu li tipke mekane i ugodne za pisanje ? Mehaničke tipkovnice. HM, neznam, nažalost nisam imao iskustva pisati na njima, a i iskreno izgledom su mi ružne... Sad baš gledam Razer Lycosu, veoma lijepa tipkovnica, no vidim da ljudi tvrde da kod Razera samo ime plaćaš 50%... Tipkovnicu bih kupovao u Linksu jer mi je on jedini normalan i dostupan u Varaždinu. Svi prijedlozi i savjeti su dobrodošli, hvala

Pozdrav, evo bio sam 99% siguran da ću kupiti Logitech Illuminated, ali sam nažalost morao odustati jer vidim da se ne moze napraviti kombinacija od 3 tipke, što mi za igre nikako nije dobro, pa tražim alternativu. Cijena bi bila do 700kn, i za sad mi je najviše u oku Logitech G510, samo se bojim da ne požalim, jesu li tipke mekane i ugodne za pisanje ? Mehaničke tipkovnice. HM, neznam, nažalost nisam imao iskustva pisati na njima, a i iskreno izgledom su mi ružne... Sad baš gledam Razer Lycosu, veoma lijepa tipkovnica, no vidim da ljudi tvrde da kod Razera samo ime plaćaš 50%... Tipkovnicu bih kupovao u Linksu jer mi je on jedini normalan i dostupan u Varaždinu. Svi prijedlozi i savjeti su dobrodošli, hvala
Ovdje imaš moj osvrt o G510. Prošlo je već više od mjesec dana kako je imam i nije mi žao ni lipe iako je to puno novaca. Tipke su dovoljno mekane, dobrog uvijenog oblika a sam razmak između tipki je zadovoljavajući pa se rijetko desi da slučajno pritisneš 2 tipke. Hod tipki je dovoljno dubok. Ugodne su za pisanje čak i kad ih koristiš nekoliko sati bez prekida. Moja preporuka.

Imam Lycosu vec par godina.
Kod nje mi se svida osvjetljenje, plici hod tipaka, odmoriste za dlanove, multimedijalne "tipke", dodatni utori za slusalice i mikrofon.
Jedino sto joj sada mogu zamjeriti da je malo glasna.
To mi prije nije smetalo.
Ali sada se promijenila situacija, te u kasnim nocnim satima ukucanima zna smetati moje tipkanje

Topla preporuka za G510 !

hvala dečki :) G510 naručena pa ćemo vidit kakva će bit :)

stigla tipkovnica, za sad odlično, jedina zamjerka mi je da nisam priviknut, te promašujem slova, G tipke me zbunjuju i često se zaletim pa pišem po njima :D nadam se da ću se priviknuti, software je odličan, koja je razlika u ovim softwareima, 2 su na stranici logitecha, jedan je gaming i još nešt... i da, di se nabavljaju ovi appsi za screen ?

KLIK za screen aplikacije !

KLIK za screen aplikacije !
ne mogu se uopce snalazit u tim appletsima:D skinuo sam neki barloggs applet, u top je ovdje na ovoj stranici, i piše kako ima baš sve što meni treba, fraps, wmp itd itd... kad ga instaliram i pokrenem samo je sat ovdje, ako mjenjam se samo mjenja izgled sata, ne znam kako da sad stavim da dobijem fps i ostale stvarčice koje su zapravo u appletu...

da, da došao sam do tih opcija, ali kako da sada ovdje stavim nešto drugo ? šta god kliknem ništa se ne događa na screenu

Ima li neko iskustva s ovom genious kombinacijom i geniousom općenito ? Tipkovnica + miš GENIUS SlimStar i815, bežična, crna, USB U linksa i portia je imaju. Ono sto mi se svida jest minimalistički Apple look, slim tipkovnica i miš koristi samo jednu bateriju. Jedino me brine hoće li raditi to u dosu prilikom instalacije sustavi i slicno jer ima neki USB prijamnik.

Radije uzmi ovu kombinaciju u tom cjenovnom rangu. Genius baš nije najpouzdaniji kod takvih proizvoda (imam ih nekoliko u ormaru i na tavanu).

Da pretpostavio sam da je logitech kvalitetniji ali stvar je u tome sto zelim da tipkovnica bude onako flat tipki kao na laptopima.

Koja je najjeftinija mehanicka tipkovnica kod nas?

Zatim ju slijedi CM Storm Quickfire Rapid s cijenom od 600-tinjak kn !

Uff..to je jos uvijek previse za tipkpvnicu..za to si mogu kupit SSD.Mislim da ja ipak ostajem sa svojom starom membranskom

Jel se isplati onda uzet tu Steelseries tipkovnicu za 500kn? inace igram samo FPS igre pa neznam kakve su te mehanicke tipkovnice s igrama

Za FPS-e itekako.

moze preporuka neke tipkovnice za fps do max 300kn..da hebacki izgleda i po mogucnosti da svjetli haha :)

Protegni se par kn do Logitech G105 !

slazem se ali to mi je tako ruzna tipkovnica..a jesu dosle kod nas one sharkoonove tactix itd..?

sad citam malo recenzije za valo i svi se žale na nju..

Moze li preporuka tipkovnice u cjenovnom rangu do 500 i druga do 600 kn

sad citam malo recenzije za valo i svi se žale na nju..
Ja ti prodajem Razer Lycosa javi se ako si zainteresiran

Od tipkara s osvijetljenjem jos ostaje Trust Elight Illuminated ili cekaj Sharkoon Nightwriter !

Moze li preporuka tipkovnice u cjenovnom rangu do 500 i druga do 600 kn
SteelSeries 6Gv2, Cooler Master Quickfire Rapid.
Mozda će ovdje biti zainteresiranih:
Logitech je predstavio mehaničku gaming tipkovnicu: G710
http://blog.logitech.com/2012/10/09/logitech-introduces-g710-mechanical-gaming-keyboard/