Periferija

Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice

ICT Sith uto 3.7.2012 00:29

Zanima me koju bi mi tipkovnicu preporučili.

Uvjeti su da je žična, kvalitetna, stvorena za brzo, ugodno i dugotrajno pisanje, po mogućnosti što laganije i mekše tipke.

Moraju biti otisnuta hrvatska slova.

Cijena nije bitna, ali do 1300 kn.

bradonja_85 ned 5.8.2012 15:09

Zna li netko ima li gdje kupit 6Gv2 tipkalo kod nas? Pregledao sam web stranice najpoznatijih trgovina i nigdje nije dostupna.

I koju kupit umjesto nje? Nekako mi se 7G čini najisplativija, RAZER BW sam našao samo ultimate verziju a glupo mi je platiti 200 kn više samo zbog pozadinskog osvjetljenja, a i o razer-ovim proizvodima sam čitao da su više šminka nego kvaliteta pa me malo strah dati 1000 kn za nju.

maX1178 pet 17.8.2012 04:41

jel može netko preporučiti neku dobru tipkovnicu do 50-100 kuna, kupio bih preko web shopa pouzećem zajedno s drugim stvarima kao naprimjer xbox 360 kontroler za PC pa me zanima koji web shop ii koju tipkovnicu odabrati do te cijene?

maX1178 pet 17.8.2012 07:53

Koji webshop i ne kužim ono dostava po paketu, negdje piše po paketu 35 kn, a negdje samo piše da je preko 1000 kn besplatno, a svi šalju preko overseasa? pa prije sam kupovao u linksu ispod 1000 kn i sve je bilo u jednom vecem paketu hmm, a dostava me došla 40-60 kn ne sjećam se iako je mislim bliže bilo manjoj cijeni... ali tamo u linksu nemam xbox 360 kontroler koji tražim tako da moram nešto drugo... gdje je najbolje kupiti: ekupi, supernet, diskont, e-košarica, protis, pošto poto, magazinrs, ronis ? tu imam tipkovnice i kontroler.

The Man pet 17.8.2012 08:51

Ronis i Diskont24 su ti trgovine s dugogodišnjom tradicijom i vrlo ljubaznim i susretljivim osobljem, pa bi na tvom mjestu naručio iz jedne od njih. Nikad si ne bi pokvario gušt normalne kupnje bez komplikacija zbog par kuna razlike. Kod mene ti zeleno svjetlo imaju ADM, Diskont24, Portio, Ronis i Svijet Medija. Kod njih je kupac gospodin kupac.

zv'jer2 sri 22.8.2012 10:56

Od vijesti na bugu čekam Sharkoon Skiller kod nas, čini mi se kao neki best-buy za tih 150kn koliko bi trebala koštati, no budući da je još nema molim preporuku nekakve tipkovnice za igranje za 200-400kn.

Ne daju mi se baš pare za takvo što, ali trenutno na svom kompu imam neku ps/2 staru 10 godina koja je još tada koštala valjda 30kn. {#}

yox sub 15.9.2012 17:02

Molio bi pomoc oko odabiru tipkovnice :) Trenutno imam Razrer Arctosa black on black i blago receno navecer ne vidim ni di su tipke a kamoli jos da i slovo pogodim,pa bi htio kupiti neku sa pozadinskim osvjetljenjem (prije sam imao Saitek Eclipse).

Netreba mi nikakva za gaming jer cu si ostavit arctosu za svaki slucaj pa ako moze neka preporuka za do 300kn.U prvom planu mi je bila Logitech Illuminated ali sam ovdje procitao da bas i nije nesto. Unaprijed hvala svima :))