PC igre

[TUTORIAL] Garena - Besplatni multiplayer

abajagil čet 29.7.2010 17:43
tonyx1209 kaže...

Kako igrati COD 4 MP? Uđem ja preko garene i sve to ali na LAN-u ne prepoznaje ništa. Odem na Internet i krenem u neki server kaže key code in use. 

"key code in use" pa kad nemas original ali ovaj forum je zabranjen za pirat........registriaj si xfire i preko njega mozes igrati multiplayer, ima ih dosta servera!

FiCo_Ri pon 23.8.2010 13:33

Pozz ljudi.. Imam problem u vezi Garene.. Kad zelim igrat Left 4 Dead MP preko Garene, normalno pokrenem igru, odem u Play Campain/Versus, quick match il one druge opcije, pise mi searching for games, nađe i onda mi se za sekundu zatvori i pise Server disconnected (tako nesto).. U cemu je problem?

bruno03 pet 3.9.2010 20:20

Jel ko probo igrat RA3. Nikako se nemrem joinat u neku igru. Uvijek mi piše ili Conection timed out ili You failed to join because your version of game doesnt match with host (tak nekak).

I što znači ova poruka na početku (prije nego što uđem u igru)??

"You may need to add Garena into firewall trust list to start game"

APazinjan pet 3.9.2010 21:38
bruno03 kaže...

Jel ko probo igrat RA3. Nikako se nemrem joinat u neku igru. Uvijek mi piše ili Conection timed out ili You failed to join because your version of game doesnt match with host (tak nekak).

I što znači ova poruka na početku (prije nego što uđem u igru)??

"You may need to add Garena into firewall trust list to start game"

Ugasi firewall i patchaj igru na najnoviju verziju ;)

bruno03 pet 3.9.2010 23:42

Ništa od toga. Firewall je isključen jer kad pokrenem igru pojavi mi se firewall i ponudi mi dvije opcije unblock i keep blocking, ja stisnem unblock. Također igra je pačirana na najnoviji update (1.01). Inače koristim verziju igre RA3-RELOADED, pa možda je u tome problem.

EDIT: Patchirao sam ga na 1.12 i sad sve šljaka :)

bigboy98 čet 17.2.2011 14:06
APazinjan kaže...

War3 TFT: war3.exe

War3 RPG: war3.exe

CS 1.6: cstrike.exe; hl.exe; hlds.exe; hltv.exe; steam.exe

CS 1.5: cstrike.exe; hl.exe; hlds.exe; hltv.exe

Starcraft: StarCraft.exe

Counter-Strike: Source : hl2.exe; steam.exe

Red Alert 3: RA3.exe

COD4: Modern Warfare: iw3mp.exe

AOE I: The Rise of Rome: empires.exe; empiresx.exe

AOE II:The Conquerors: empires2.exe; age2_x1.exe

Team Fortress 2: hl2.exe; steam.exe

Call of Duty 2: cod2mp_s.exe

COD5: World at War: CoDWaW.exe; CoDWaWmp.exe

Battlefield 2: bf2.exe

Left 4 Dead: hl2.exe; left4dead.exe; steam.exe

H.A.W.X : HAWX.exe

Enemy Territory: ET.exe; ETDED.exe

TrackMania: TmForeverLauncher.exe; TmForever.exe

Borderlands: Borderlands.exe

Killing Floor: KillingFloor.exe; Steam.exe

COD6: Modern Warfare 2: iw4sp.exe; iw4mp.exe; steam.exe

Left 4 Dead 2: steam.exe; left4dead2.exe

čekaj tu di imam kod L4D više tih datoteka i kod COD 6 to sve te datoteke moram ili?

The_Fichek ned 4.1.2015 14:26

Neznam, skini pa vidi. Ja to vise necu instalirat, ili cu instalirat samo da vidim jel ostalo sta frendova online. Uz ugodna iskustva sam imao hrpu zivciranja i neugodnih iskustava, tako da za igranje se time vise nikad necu sluzit.