Stronghold Crusader multiplayer(Hamachi)

ma kakve prave bitke jadnice....
hheheheh
ovo je castle and war simulation game a nitko ne pravi realan dvorac
u ovoj grupi nece butke biiti kao prave
,,,,vjeruj mi
xD

ako su tu prijavu za igru evo i moj msn da bude vise igracov:
danijel996@hotmail.com
pozz i vidimo se na bojnom polju

ma znam ali to ja tako kazem bezveze.ovaj ja sam skinuo neki hamachi ali ja nzn dali je to vrijedi ajde pa mi daj link odakle si ga ti skinuo pa cu i ja.

i kada cemo igrati.kada budemo igrali trebat ce mi netko obasniti kao se hamachi koristi...

ma nema veze hamachi
imas toliko bojih programcica za online igru koji podrzavaju crackovane igre
a ne mislim pri tome Xfire
a game spy ne podrzava pirat
xD
kao sto ste mogli zakljuciti iz zadnjih postova
pzzz

ma nema veze hamachi
imas toliko bojih programcica za online igru koji podrzavaju crackovane igre
a ne mislim pri tome Xfire
a game spy ne podrzava pirat
xD
kao sto ste mogli zakljuciti iz zadnjih postova
pzzz
jel misliš možda na onaj programčić od comoda? Neznam mu sad ime, ali bio je u bugu. Možda se i ja ovog ljeta pridružim kojoj bitci

ma kakav comodo
XD

pa daj mi reci sto da skinem ocu igrati s vama.daj mi link ali ne pm jer nece da mi ocita privatnu poruke neznam zasto.ali probaj i privatnu pa cemo vidit.

alo jadan
raja se raspala niko vise ne igra osim mene
aaaaa
a ja ne igram na hamachiju
XD

koliko cesto igrate da vam se ja pridruzim i nadam se da igrate preko hamachija..jer nepomisljam si gamespy instalirat

E pajdo i ja bi tjeo igrat sronhold preko hamachia evo ti moj msn pa mi se javi.
MSN: ma15ra@hotmail.com
Facebook:Marijo Radošević

pajdo nes ti ne vrijedi msn adressa.aj dodaj ti mene Jack.Sparrow1995@hotmail.com pa da zabacimo koju rundu preko hamachia.

Jel postoji kakva mogućnost da se i ja uključim?

pa pitaj tomilsava i possalji ostalima PM pa vidi ja sam deinstalirao ali imam na har disku tako da si mogu instalirati kada ocu

Pozdrav svima..
Evo citam na forumu da se igra Stronghold.. Pa imam pitanje,imam stronghold 1,koji u lokalnoj mrezi radi odlicno,i preko hamachia..Ali udaljeno preko Hamachia ne radi,jednostavno me izbaci natrag na join ip..Hamachi je narihtan dobro,jer ostale igre igram preko njega bez problema..Istu stvar mi javlja na crusaderu..Jel netko moze pomoc ? hvala

hej ja skidam HAMACHI i hoćeli ko igrati stronghold crusaader

Oču ja evo ti moja i prijteljova konekcija
www.MarkoiLuka-xXx.crusader
lozinka:www.MarkoiLuka-xXx.crusader

e evo ti moja kenokcija www.MarkoiLuka-xXx.crusader
lozinka:www.MarkoiLuka-xXx.crusader

Ja se isto javljam za igranje ali uz objašnjenje kako ...imam verziju1,2

a kako se to uopste igra prko on lina ja imam storhold 2 i stronghold extrime imam opciju za multiplyer i dali treba neki ip ili da odes naneki server to mi nije jasno aj nek mi neko objasni pplss .ovaj obican sam preso 2 puta pa igram zajebanciju ja sam sa 3 k para protiv wulfofa sa 40k para. ak neko sme nek se javi.al mi prvo objasnite kako

neka mi neko odgovori

Ako netko hoće igrat ovu igru nek se javi da napravimo mrežu na hamachiu i onda da igramo.

ja bi igro na hamachiu sam deda87 i pass deda
ko je za akciju

ja sam zainteresiran, samo sto je preko gamerangera puno jednostavnije

ja sam zainteresiran, samo sto je preko gamerangera puno jednostavnije
meni je isto preko game rangera jednostavnije

ja bih da ukrstimo maceve ali nezz sta mi je potrebno da igram multiplayer plzz odg

ja hocu

ee mozes mi poslati link da skinem pa da igramo :)
ok igram i ja stronghold crusader.hamachi nikad nisam koristio.tako ako ima itko da mi malo objasni moja msn adressa je filip200@hotmail.com tako da cu vas prihvatit kada budem online.molim vas jer bih stvarno htio da mi macevi zaiskre na ekranu i da budu bitke kakve su prave.