Planetside 2

Planetside 2 je 32bit aplikacija tako da bi 4gb trebalo biti dovoljno.

novi patch dosao, a meni jos gori fps nego prije patcha haha thanks sony :D

I mene je zabezeknulo kad sam se ulogirao haha
Ali mislim da je to samo privremeno. Tesko je predvidjet sve moguce
greske pri novom patchu.

I mene je zabezeknulo kad sam se ulogirao haha
Ali mislim da je to samo privremeno. Tesko je predvidjet sve moguce
greske pri novom patchu.
nadam se da je tako :)
eo bas citam na forumu da liku s fx 8350, radeon 7870 i 16 gb rama steka uzasno :D

Osjeti se lag u akciji malo, inaće je ok. Dobra stvar kod ovog update-a je da se puno prije sve load-a(i mapa i spawn). E da, primjetio sam kod infiltratora da mi na sniperu završna cijev visi prema dolje. LoL

Osjeti se lag u akciji malo, inaće je ok. Dobra stvar kod ovog update-a je da se puno prije sve load-a(i mapa i spawn). E da, primjetio sam kod infiltratora da mi na sniperu završna cijev visi prema dolje. LoL
evo meni sada sve na mid detaljima :) nanovo obrisao userini i ostavio da igra kreira novi... idem prema crossroads watchtower fps je 5 -10 (znaci udaljen sam van ikakog dometa akcije i gluposti) .. ostanem na istom mjestu i okrenem se suportno od CrossR fps mi je 50... ponovo se okrenem prem CrossR fps 5-10 xD uzasno su nesto sjebali i osjeti masa igraca .... :(
ajde barem nekim radi super :)

Znaci nista od igranja jos :(

http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/switched-from-low-settings-to-ultra-now-getting-2x-fps.88706/ Zanimljivo da neki ljudi tvrde kako imaju vise FPSa na zahtjevnijim postavkama.

Infiltratore su unistili totalno, vidi kako izgledaju na low: http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/if-you-use-low-settings-you-can-kill-every-infiltrator-with-ease.87841/
Jucer je oko 23:30 bilo spektakularno na Indaru, je bio jos netko na velikom partyu oko TI Alloys? TR vs NC vs VS free for all Render distance za priotivnike: 20-30 metara

Iskreno ne bih se slozio :D i prije patcha su mi se infiltratoro vidili sasvim dobro ... Cim ti njega spazis prvi puta mozes ga lagano pratiti di se krece cloakan...
a i bio sam koristio grafic na low pa kad odem ja u nevidljivost uopce si ne vidim pusku ni druge infiltratore... Tako da ovo je sasvim ok...
Plus dodan je smg ... Zamisli da ti netko s time iskoci ispred face a da ga ne primjetis a ispred tebe je...
Infiltracija zahtjeva malo srece i skila, a ne mozal na pasu i ja sam nevidljiv svima :D
Jedino mi nije jasno jeli to neki bug, ali nisam mogao hakirati AA turet na crossroadsu :/ jednostavno dojdem do njega i nis :/

i btw render distance mi nema smisla nikakog... Preretardirano je imati snipe s 12x i ne viditi nikoga... Cist primjer da sa Alloysa i onr planinice tamo na crown pucaju sniperi, a ja na crownu ih ne vidim uopce... Doleti metak, ali playera ni od kuda... Po ne znam koji put poludim uzmem LA i odem tamo da bih nasao najmanje 4 snipera koji stalno pucaju a ne vide se :D

Jucer je oko 23:30 bilo spektakularno na Indaru, je bio jos netko na velikom partyu oko TI Alloys? TR vs NC vs VS free for all Render distance za priotivnike: 20-30 metara
Bio ja do 2 ujutro u fajtu.... Do*izdilo mi da nas NC-je opet farmaju pa smo nakon 2 cuke otisli malo okolo capati.
Svi su bili na kruni pa je okolo bilo free XP :)

Ja sam otisao oko ponoci kad je bio veliki push na Crown, isao sam gledat superbowl :P
Jesmo uspjeli osvojit ili su nas odbili? Nikad mi nece bit jasno zasto nisu ljudi bacali granate gore na choke pointove, moglo se bez problema dignut 2-3 killa s dobro pozicioniranom granatom.

Da infiltratore je fakat lako primjetit na lowu, cloak ih samo posivi lol.

Trebali su ih malo nerf zbog SMG-a.Ja sam kupio NC SMG i evo 400 certova u 2 jutra igranja (oko 3 sata svako jutro) SMG je najbolje CQC oruzije.
Btw. Nemam boostove i sve kupujem certovima

I jel se sta popravilo to cudo od igre?

I jel se sta popravilo to cudo od igre?
popravili jesu ovaj lag sto je dosao s novim patchem :) jos su rekli da istrazuju pa kontam biti ce jos jedan hotfix :)

Mislim da su konacno popravili laggove. Ako budes odlucio isprobati igru, probaj googlati neki
cfg koji nije cpu zahtjevan pa to ubaci pod UserOptions.ini
Meni je recimo dosta skocio frame rate kad sam iskljucio sjene. To se ne moze napraviti ingame vec samo
preko cfg filea. Isto tako probaj staviti render quality na 85%. Nije razlika u kvaliteti, ali dosta popravi
frame rate.

to mislis pod useroptions
onaj render distance?

Unutar igre pod grafickim postavkama imas slider "Render Quality" - probaj ga staviti
na 85% ako zelis izmusti jos par frejmova iz igre :)
PS: Najveci europski server je Miller pa ti preporucujem da tamo napravis chara, a frakciju uzmi ( New Conglomerate ).
Mislim da tamo ima najvise nasih. Nadam se da ce se uskoro skupit ekipe za domaci outfit.

Sta mislis.Kako ce mi ici ta igra.
Mislim jel ce bolje sada ici nakon
ovog patcha na moj PC?

Ne znam sto bi ti odgovorio :/ ja sam na ultra postavkama i u clusterfucku se osjeti fps drop... Dok na manjim bazama je zakon... Opet lega je sa svojim 2.8mhz procom osjetio poboljsanje ... Al sve na low jel :) instaliraj i probaj... Igra je jos neoptimizirana, ali malokoc su popravili stvar :)

Dok oni poprave stvar više neće bit nikoga da igra. Ja sam odustao i nenamjeravam se vraćat i igrat na low postavkama sa 15 fps, a BF3 mi leti na ultra. Nešto je trulo u dev timu i njihovom kodu.

Ne moze se to znati unaprijed. Procesor ti je taman na granici minimum requirements.
RAM i grafa su ti cisto u redu.
Ako jos napravis ovo ostalo sto sam ti rekao ( pogasis cpu dependant stvari ) mislim da ce ti raditi igra pristojno.
Ako odlucis isprobati, javi nam rezultate.
Zanima me jesu li developeri stvarno sta popravili ili su to samo price.
Znam da su dosta skratili render distance svima i to je vjerojatno popravilo stvari sto se frame ratea tice.
Meni isto bf3 ide na ultra, al planetside preferiram na low settingsu jer lakse ugledam protivnika i jer me zamara
previse vizualnih efekata i detalja. Mislim da je ovdje svima cpu bottleneck a ne gpu. Tako da u UserOptions.ini pogasite
sjene i ostale gluposti sto trose CPU, a recimo texture mozete staviti na ultra i super ce vam raditi.
Kazu da je igra prerano izasla tako da stalno nesto popravljaju, al ne bih rekao da ce svi prestat igrat sudeci
po trenutnoj situaciiji.

Evo,upravo skidam sa Steam-a PS2.
Cim bude gotov,probam da vidim da li
se sta popravilo.

Evo,upravo skidam sa Steam-a PS2.
Cim bude gotov,probam da vidim da li
se sta popravilo.
malo će ti falit procesorske snage

A znam da.Ali vjerujem ako su stvarno poboljsali
FPS drop,da bi trebalo biti bolje.

Ne ocekuj previse :D

A ono,kada pogledam lik ima i7
i steka mu,onda to nije do prave
zahtjevnosti kompa.Nego greska kod njih.
Šta mislite kako će mi igra raditi na PC (brine me RAM)?
Zašto te brine RAM? To je sasvim dovoljno za igranje...