Endymon pet 30.11.2012 23:49
Mlitavi kaže...
Bugzapper kaže...
Endymon kaže...

Evo,danas usao u igru i laga mi kao i prije.

Sve je kao i jucer sto se tice rendera ali opet laga.

:(

Ehhh treba nam CPU klase i5....

Ma možeš imat šta hoćeš. Igra je loše optimizirana i to su devsi priznali na official forumu. Rekli su da rade na optimizaciji i da im je to primarna stvar trenutno

Mozes linkati to gdje su napisali oko tog problema u igri?Hvala

Bugzapper sub 1.12.2012 12:24
Endymon kaže...

Meni je igra odlicna.Danas sam na novo stavio WIN7 i mogu reci da mi puno manje laga.

Kolega to sto ti pricas nije lag, vec ti je hardware preslab da vrti igru bez dropova.

Za sve MMO igre pa i ovaj MMOFPS potrebna je zvijer od procesora, dok su tu graficke manje bitne u odnocu na CPU.

Endymon sub 1.12.2012 14:27

Ugl da se bolje izjasnim,jer vidim da ljudi vole da se prave pametni.

Instalirao sam novi OPERATIVNI SUSTAV MICROSOFT WINDOWS 7 x64bit.

I samo mogu reci da mi manje steka.Ti si dobro razumio sta je meni problem

ali raspitao sam se i ljudi su mi rekli da i sam kompjutOr koji je pretrpan glupostima,

moze raditi probleme u nekim igrama.A ti sada vjeruj ili ne meni je sve jedno.

Minoza sub 1.12.2012 14:34
Endymon kaže...

Ugl da se bolje izjasnim,jer vidim da ljudi vole da se prave pametni.

Instalirao sam novi OPERATIVNI SUSTAV MICROSOFT WINDOWS 7 x64bit.

I samo mogu reci da mi manje steka.Ti si dobro razumio sta je meni problem

ali raspitao sam se i ljudi su mi rekli da i sam kompjutOr koji je pretrpan glupostima,

moze raditi probleme u nekim igrama.A ti sada vjeruj ili ne meni je sve jedno.

Nitko se ne pravi pametan već koristiš riječ "lag" za opisivanje problema koji nije lag. Lag je vezan za probleme sa internet konekcijom, a ne framerate. Ne znam zašto, tko i kada je to počeo ali sve češće vidim da se riječ "lag" koristi kada nekome igra radi loše u smislu framerate-a, jednostavno je zbunjujuće i nepotrebno. Teoretski, nizak framerate se može opisati kao kašnjenje s obzirom na input ali kao što sam rekao, nepotrebno je koristiti istu riječ za dvije različite stvari u ovom kontekstu. Sorry ako sam ti dao brain cancer svojim komentarom, vikend je, meni jutro, pijem kafu i nemam pametnijeg posla nego pisati duge besmislene komentare na forumu.

Reichz sub 1.12.2012 18:47

Moze mala pomoć? Svaki put kad se logiram, kreiram ili odaberem lika te kliknem na next, igra mi se srusi i baci me na stranicu koja mi pokaze donju sliku. Dogadja se neovisno o serveru. Je li se to nekome vec dodadjalo? Na njihovim stranicama mi kaze da bih za error G10 trebao kontaktirati in-game support, ali sam prvo htio pitati ovdje.

Reichz sub 1.12.2012 20:52

Poslao sam ticket Sony-u, pa cu vidjet sto ce oni prvo reci. Upravo sam napravio novog lika pod NC pa mi je uslo, ali mi se igra srusila cim sam sletio na povrsinu {#} Ovaj prvi lik je bio pod Terran Republic i koliko god buda ga probao ispocetka napraviti i neovisno o serveru bi mi se pojavio G10 error. Vise bih volio igrat sa TE jer mi se nekako vise svidjaju.

pad0branac ned 2.12.2012 23:35

dakle, problem sa steamom:

stisnem play i nakon toga mi se pokrene "updating planetside 2" došlo je do kraja, piše "ready to lounch in app: 0sec" i ne želi ga pokrenuti..

jednom sam sredio tako da sam otišao na verify integrity of game chace pa mi je steam skinuo fileove od 4GB, al neda mi se svaki put to radit.

ps. 

Carrier?!?!?! ma daj ne seri... to ćemo mi kao pilotirat.. hahahaha

izgleda odlično!

Selverak pon 3.12.2012 00:44

Hey ekipa, ima nas 5-6 koji igramo zajedno na Woodman serveru, Terran Republic smo tako ako nam se tko hoce joinati da zajedno ubijamo strumfove i latex momke samo nek me dodaju igram pod nickom Silthrax.

Mlitavi uto 4.12.2012 12:17
Endymon kaže...
Mlitavi kaže...
Bugzapper kaže...
Endymon kaže...

Evo,danas usao u igru i laga mi kao i prije.

Sve je kao i jucer sto se tice rendera ali opet laga.

:(

Ehhh treba nam CPU klase i5....

Ma možeš imat šta hoćeš. Igra je loše optimizirana i to su devsi priznali na official forumu. Rekli su da rade na optimizaciji i da im je to primarna stvar trenutno

Mozes linkati to gdje su napisali oko tog problema u igri?Hvala

Evo ti http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/quick-note-on-optimization.49152/

Sry što kasnim.

NikBBL uto 4.12.2012 20:15

Posto niko nije spreman da pravi sve novo za farmanje najbolje je da se okupi nas 3 i da idemo po serverima.Npr. ja igram na Milleru i druga 2 dodju i farmamo sat vremena,onda idemo kod drugog na server,pa kod treceg i samo u krug.Ako je neko za neka kaze!!!!

Keiichi uto 4.12.2012 20:17

Pa mogu tin rec na mojoj konfi je sasvim ok igrivo :) smanjio sam render na 1000 i przim

Naravno igram infiltratora pa vecinom pokusavam snajpat i daljine a ulazil tek kad heviji probiju te hakam konzole

Fps u velik fightovima mi je 15-20 sto je neigrivo, ali ovako se drzi 30-50 i skace amo tamo xD

Keiichi sri 5.12.2012 16:08
Endymon kaže...

Mogu reci da vec 2 dana igra ide dosta glatko.

Cak i u guzvama vise ne steka kao prije.

E sada,da li su oni nesto prckali,pitaj boga xD

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KeIgK2-Gmxc

Ovaj lik je pre luud xDD

ahha a jesu mu se dobro naredali xD

ja sam se tak jedom uspija deployat na zgradu koju su bas zauzeli i tocno sam pao na sredinu zgrade di je ono poviseno i ne mos inace doc :D ahh snajpao sam dorih 15 minuta sve okolo dok me nisu skontali xD

Endymon sri 5.12.2012 17:40

Ja sam jedan put sa ovim engineer-om isao na

most i stavio turret u kut.I nekom srecom onaj

kamion koji prevozi vojnike mi je bas stao na nisan.

I kako su izlazili ja ih ubijao.xDNekih 10etak sam ih

sredio dok nije dosao jedan skontao i otisao okolo i ubio me xD

Endymon čet 6.12.2012 09:14

Ajde malo da diskutiramo o najboljim oruzjem za svaku klasu.

Ja trenutno imam onu prvu pusku.AF19 MERCNARY sa nekim

modifikacijama.Sa optikom TRUESHOT(4x)

i Forward grip.Ali sada skupljam nove creditse za neki drugi gun.

Pa ako netko zna koji je bolji od ove?

Krešo91 čet 6.12.2012 13:11
Endymon kaže...

Posto igram samo sa mehanicarom.Koje oruzije bi mu bilo

dobro?

Bilo koji upgrade(?) :P

Mislim ono, kad pogledaš one čiste upgradeove default oružja i vidiš mogućnost modabilnosti na njima, tek tada shvatiš da je default oružje jaaaako shitty. Primjer eto te jurišne puške za engi/medic (da oboje ista puška) samo staviš reflex scope i grip...odma ti je lakše.

pad0branac pet 7.12.2012 16:34

koliko sam ja saznao na drugim forumima, večina oružja je balansirano, ni jedno ne odskače. ima onaj trial za oružja, možeš svakih 8 sati isprobat jedno po pola sata, al ne možeš stavljati na ta trial oružja atachmente tako da i nije neki pravi pokazatelj kvalitete. OK je za isprobati rocket lounchere sa AA i AV lockanjem. mada sa običnim RL dođeš tenku zguza i totalno ga sj3b... 

mada svi znamo da poanta nisu oružja, niti broj kilova {#}