PLASMAorLCD uto 17.12.2013 23:13

Ima debila i team killera naravno, ali ja sam ih vidio doslovno samo par u ovolikoj igri, u par stotina* sati. Čitao sam na redditu da je bio jedan čitav Teamkiller nastrojeni platoon. Support i nije najbolji i ne banaju.

A što se tiče platoonova i igre, najvažnije je imat dobre i koordinirane leadere kao i u svakom većem MMOu :), recimo kod nas mi je najdraže ići s DESSPAom, extra igrati kad on vodi platoon, puno puta sam doživio last second capture ili defend što još nekako više doprinosi osjećaju nekog achievementa.

Ima i jedan petneastogodišnji platoon leader, nije loš, iznenadio sam se kad sam mu čuo glas heh...

fila2208 uto 17.12.2013 23:24

Ja ovo danas što sam doživio, velim, lik se zahvaljuje na kraju, svi viču gj, cheers...onako kao da si nešto napravio lol.

Kupimo 12 tenkova i assaultamo neki lab..ludnica gasim svjetla šuljam se sa tenkom, brat umire od smijeha.

Noćni fajtevi {#}

fila2208 sri 18.12.2013 21:56
Alien 22 kaže...

ha ha pokusavam {#}.

pokusat cu terrana {#}.

Brza i jaka puška, 40metkića, malo dulji reload.

Stvarno fino paše.

nakon 30certa uzmi 1x scope....NIghtvision ne preporučam, težak je dosta.

I onda grip, sad skupljam za supressor, onako, da budem ninja :)

fila2208 sri 18.12.2013 22:44
Keiichi kaže...

Zapeo na 96% loading timea :/

ići će samo ga pusti, malo dulje potraje

Ali ne vrijedi ja ne vidim niti jedan server...ne postoje ne mogu ništa uzeti niti odabrati.{#}

Nema mojih igrača, dakle odmah me baca da radim nove igrače...pa wtf i onda nema liste servera uopće????

anyone?

PLASMAorLCD pet 20.12.2013 20:48

Evo moji prijedlozi i s dobrog, starog interneta.

Combat Medic

- Većina predlaže Medical Kit za healanje, i ja ga također koristim, po meni superiorniji (imam 4 tiera otvorena što dovoljno govori, te je universal slot što znači da vrijedi za sve klase koji ga mogu koristiti). Uzeo bih ovog nakon kojeg tiera medic toola i armoura.

- Medic tool što brže dignuti na što viši level, možda prva 3 pa na ostalo. Glavni vas adut, i jednostavno tako puno pomaze brzi revive i heal time, te revive sa punim healthom.

- Revive grenades! Jedno od najjacih ''oruzja'' medica, mozete revivati citavu sobu s ovime, a ubrzo bi trebali vratiti ulozene certe. 

- Eh sad armour slot. Zbog revive granate mnogi uzimaju ''grenade bandolier'' upravo kako bi mogli nositi vise granate, a vecina ostalih flak ili nanoweave (s time da je sada nanoweave dozivio nerf). Ja osobno mijenjam izmedu flaka i grenade bandoliera u zavisnosti od toga igramo li unutra protiv infantrya ili ima vise vozila, znaci situacijski.

- Uložiti ovih prvih 11 certova u ability slot (ability se pali na F) koji heala sve okolo vas za vrijeme trajanja.

Heavy Assault

- Medic kit

- Ability slot - meni je nekako najdraži Nanite Mesh Generator, iako ljudi kažu da je i Adrenaline Shield dobar ako si dobar igrač, jer se recharga svaki put kada ubijete nekog.

- Kod HA koristim samo Flak za suit slot, jer je i onako sa shieldom u 1v1 bolji protiv ostalih klasa ako me ne uhvate direkt s leđa, a tada sam u 90% slučajeva ionako mrtav pa mi nanoweave nije neka pomoć. A flak vas čuva od svih vrsta eksplozija, a i sa rocket launcherom ste AV klasa.

- Concussion grenade

- Kod HA skoro nikako ne koristim C4 jer zauzima mjesto Medical Kitu

Light Assault

- Medical Kit/C4. C4 je jako moćno oružje u rukama LA.

- Jump Jet

- Flash grenades sa grenade bandolierom/nanoweave za infantry borbe u biolabu

- Flash ili smoke grenades, situacijski/trollerski

Teško je jednu stvar izabrati. Recimo jedan dobar način za riješiti se MAXeva sa heavyem, 4 concussion grenades kad imaš 4 conc. greanate možete ga dugo vremena držati stunnanog i pucati ga između, riješite se neiskusnijih MAXeva. Također dobro za čistku sobi...

Valjda je dovoljno i jasno i to si trazio, sad kako po redu uložiti ne bih se točno sjećao, ja sam prvo ova prva 2 najjeftinija tiera svega što koristim, pa onda situacijski, zavisno od certova itd, znat ćeš.

Odoh opet vani pa ću nadopuniti ostalim klasama ako si ovo tražio...

fila2208 sub 21.12.2013 12:53

Hvala stari, legenda si nema šta.

Da netko toliko ne pomaže nebih ni igrao.

Za vik sam kod cure, ali za Božić ću klatiti ko lud i malo srediti klase...svaki tren otkrijem nešto novo što mi poboljša gameplay i nadam se da će samo na bolje.

U outfitu sam, pratim skvadove, kjomuniciram, i igram, stvarno zanimljiva igra.

Sry što dosađujem toliko ali eto, koga ću davit kad si se već pokazao da želiš pomoći :)

fila2208 pet 27.12.2013 00:55

stavim 50%xp boost...poklon kolege plasmaorlcd i reko bmk, ionako radi samo dok igram kad ono vidim da vrijeme ističe iako  nisam igrao.
preloše, mislio reko da se broji samo u igri vrijeme a kad ono 3 dana teče a ti igraj ili ne igraj tvoj problem...bf4 npr. boost teče samo kad igraš, kad te nema ne ističe ti 

fila2208 sub 28.12.2013 18:42

Vanu su mi nekak loši...terrani daleko imaju najbolje oružje ali nekako tako malo ljudi ih igra i gube dvoboje. Nc mi ide ne qurac zato jer ih ima posvuda i najviše.

Inače su relativno dobor balanisrane rase.

fila2208 sub 28.12.2013 18:53
PLASMAorLCD kaže...

Kako misliš najbolje oružje, osjećaj kad pucaš? Vanu rula, nema bullet dropa :D

Evolve or perish.

a ne znam, na terrane sam stavio prigušivače i brutalna su mi oružja, brza i jaka.

Vanu mi nekako kao da ima veći spread i čudan mi je onaj ciljnik što stoji u zraku lol :)

Am yebeš bullet drop, tata stavi silencer na onaj lmg ili smg i skidam na daljinu. Moram priznati da mi je igra sve lakša kako sam savldao mehanike.

Radim obcjetive i obavezno preko 2.5jkdr...znam da nije bitan, ali meni kaoo bf/cod igraču je ostao kdr ''u glavi''...

Imam terrana 22 lvl, nc žensku 12 i vanu 5.

wh15tler pon 30.12.2013 15:45
fila2208 kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Kako misliš najbolje oružje, osjećaj kad pucaš? Vanu rula, nema bullet dropa :D

Evolve or perish.

a ne znam, na terrane sam stavio prigušivače i brutalna su mi oružja, brza i jaka.

Vanu mi nekako kao da ima veći spread i čudan mi je onaj ciljnik što stoji u zraku lol :)

Am yebeš bullet drop, tata stavi silencer na onaj lmg ili smg i skidam na daljinu. Moram priznati da mi je igra sve lakša kako sam savldao mehanike.

Radim obcjetive i obavezno preko 2.5jkdr...znam da nije bitan, ali meni kaoo bf/cod igraču je ostao kdr ''u glavi''...

Imam terrana 22 lvl, nc žensku 12 i vanu 5.

lol..yebeš bullet drop :D 
ta ti je dobra :)

well vanu skida isto što i ti, nečujno, bez da se muči sa kalkulacijom koliko mora dić pušku da bi metak došo do tvoj tikve udaljene 300m dalje. 

nyx rulez :D 

pa ti yebayi bullet drop i dalje :)

fila2208 pon 30.12.2013 16:25
wh15tler kaže...

well vanu skida isto što i ti, nečujno, bez da se muči sa kalkulacijom koliko mora dić pušku da bi metak došo do tvoj tikve udaljene 300m dalje. 

Lol, nisam ja tolika njubara kao ti da mi je toliki problem kompenzirati kao što rekoh.{#}

U ovoj igri mi se počinje gaditi netrepeljivost između rasa. na neki video komentiram da igram terrana većinom i lik odmah glorious nc bla bla fight me faggot terran? reko lol ono čemu...

Dakle vanu nema bullet dropa i ne treba silencer te ima najbrži reload' Well nice balance there.

wh15tler uto 31.12.2013 08:24
fila2208 kaže...
wh15tler kaže...

Lol, nisam ja tolika njubara kao ti da mi je toliki problem kompenzirati kao što rekoh.{#}

U ovoj igri mi se počinje gaditi netrepeljivost između rasa. na neki video komentiram da igram terrana većinom i lik odmah glorious nc bla bla fight me faggot terran? reko lol ono čemu...

Dakle vanu nema bullet dropa i ne treba silencer te ima najbrži reload' Well nice balance there.

nitko nije rekao da ne treba silencer :D al da, bullet drop je kod dosta oružja nepostojeći.

no i to što kažeš, ta "netrepljivost" diže tlak na trenutke.
ljudi se previše užive u svoju ulogu..štaš 

fila2208 uto 31.12.2013 11:46
wh15tler kaže...

nitko nije rekao da ne treba silencer :D al da, bullet drop je kod dosta oružja nepostojeći.

Probao sam baš jučer vanue malo više...šara puška, uopće nemam osjećaj jer sam navikao na bullet drop i tak mi je lakše ybga :(

wh15tler uto 31.12.2013 12:50
fila2208 kaže...
wh15tler kaže...

Probao sam baš jučer vanue malo više...šara puška, uopće nemam osjećaj jer sam navikao na bullet drop i tak mi je lakše ybga :(

ma znam.. ja si imam sve tri frakcje između 21 i 28 lvla. ali sam nekako izgubio volju za igranjem. jest da sam si ulupao i neš para u igru, no jednostavno mi fali nešto za što bi radio u igri.

ovak mi nije fora sam ić i klat se. želim si misije, player created content, shit n stuff.. svrhu jelte..

a outfiti u kojima sam uglavnom se bave okupiranjem praznih ili slabo zastupljenih prostora tak da to ubija čar igre..

al neka, idući put kad se ulogiram možda dofuraju nešta novo s apdejtima pa bude zanimljivije :D

fila2208 uto 31.12.2013 13:01

Ma meni je još kul igrati sam i slušati zapovijedi ali svira qurcu kad čoko misli da je pobrao svu pamet svijeta. Pa nisam ja idiot, znam teamplay, znam branit objective....ali ne

Deployam turret u hodnik i iskidam pola NC-a, toliko ih pobijem da me njihov outfit zove doma na mobitel i veli nemoj sinke eto satra nas, a ovaj moj se dere: bravo 2 move that fucking turret. Majstor ima mecha pa bi killova pa on meni izdaje naređenje da se ja maknem? reko majke ti ga poljubim očisto sam hodnik sam, sad ti pušaj....iako je srao da ne može proći od turreta nisam maloumni moron da blokiram hodnik snjime. Naravno da sam ga mora poslati u pi.čku materinu jer mi je došlo pun qurac i nije ok.

Izdrkavanje i pumpanje killova, pola sata mi se dere medic come revive me medic dok ja umirem da se probijem do budale...ali dobro i to je čar igre.

Velim i dalje je super, masovne bitke, oružja, vozila samo ljudski faktor je naravno onaj koji nekad iznevjeri i naživcira, ali Bože moj, svuda je tako :)