Hexler4 ned 18.4.2010 21:45
General Zed kaže...
Hexler4 kaže...
TALONS kaže...

daj neka mi neko kaže kako Enchtamentat na oružje i oklope, jel istina da se baš svaki predmet može i jel se može više od jednog na jedno oružje i jeli se mogu zamjeniti npr. da na istu sjekiru zamijenim fire damage sa fost damage

A)Trebas bit clan Mages Guilda te imat pristup Arcane "faksu" (kako ga ja zovem xD).

B)Tribas imat bar 1(jedan da jedan ) Spell

C)Sad enchanting ti se nalazi kod onog cove kojem tribas odnit svoj Mages Staff (nesican se kako se Covo ili soba zove)

Covo ti se zove Hanibal Traven,nalazi se u Imperial Cityu u glavnom mages guildu Arcane University.Eto,mislim da će pomoći...

Traven nije sigurno...To je onaj covik kod kojeg moras odnit Mages Staff nakon zavrsetka prve misije nakon sto si primljen na Arcane Universety-u

wyks pon 19.4.2010 09:33
General Zed kaže...
Hexler4 kaže...
TALONS kaže...

daj neka mi neko kaže kako Enchtamentat na oružje i oklope, jel istina da se baš svaki predmet može i jel se može više od jednog na jedno oružje i jeli se mogu zamjeniti npr. da na istu sjekiru zamijenim fire damage sa fost damage

A)Trebas bit clan Mages Guilda te imat pristup Arcane "faksu" (kako ga ja zovem xD).

B)Tribas imat bar 1(jedan da jedan ) Spell

C)Sad enchanting ti se nalazi kod onog cove kojem tribas odnit svoj Mages Staff (nesican se kako se Covo ili soba zove)

Covo ti se zove Hanibal Traven,nalazi se u Imperial Cityu u glavnom mages guildu Arcane University.Eto,mislim da će pomoći...

Kad postaneš ArchMage u Guildi dobiješ oltar za enchantanje i U knights of the nine expanziji dobiješWizards Tower u kojem također dobiješ oltar..

Living.Dead čet 6.5.2010 17:49

Mnogo hvala, imam ukupno 60 sati igranja za sad. No zna li kako da rjesim ovaj ingame problem, ovako prvo sam za konja imao shadowmere no onda sam nasao jednoroga te sam njega neko vrijeme jahao, no kasnije sam uocio da kad se negdje teleportiram jednorog se ne spawna sa mnom, uglavnom sad nemam ni jednog od ta dva mounta pa me zanima jesu li oni negdje sacuvani ili spremljeni.

ZC_Someone pet 7.5.2010 10:16

Jednoroga uvijek možeš naći na Harcane Groveu. Kreni od Bravila na sjever i samo prati cestu, kad dođeš do Robber's Glen Cave samo skreni desno s ceste i trebao bi naići na tri minotaura i jednoroga. BTW. jednorog je jedinstven i kad jednom umre više se ne respawna.

A Shadowmere budući da je besmrtan se uvijek vrati kod Fort Farraguta istočno od Cheydinhal. Osim ako imaš instaliran Horse Armor DLC i staviš oklop na Shadowmerea onda ima neki bug zbog kojeg te više ne slijedi i ne vraća se kod Fort Farraguta. Zato obavezno instaliraj Unofficial Official Mods Patch koji to ispravlja.

ZC_Someone sub 8.5.2010 12:28

Patch radi kod bilo koje verzije. E sad ne znam što se dogodi ako naknadno instaliraš patch, probaj.

Ja mislim da samo sjedneš na Shadowmera i da će automatski postati tvoje aktivno prijevozno sredstvo, u krajnjem slučaju bilo kojeg drugog konja možeš zatamaniti u konjske kobasice pa ne bi trebalo biti nikakvih problema.

The White Wolf pet 14.5.2010 15:51
Monte Christo kaže...

Drago mi je da si se registrirao samo da nam to kažeš.

hahahah =D i usput da vas pitam ljudi da li netko zna gdje mogu skinuti banna splitt better citties a da nije nexus jer je tamo nesto u klincu...

Raving Rabbid uto 18.5.2010 23:13
The White Wolf kaže...
Monte Christo kaže...

Drago mi je da si se registrirao samo da nam to kažeš.

hahahah =D i usput da vas pitam ljudi da li netko zna gdje mogu skinuti banna splitt better citties a da nije nexus jer je tamo nesto u klincu...

Pokušaj pogledati na Planet Elder Scrolls.

dado1230 pet 21.5.2010 14:22

E ljudi pomagajte igra mi se oblivion nenormalno moram ga igrat problem je u necemu  stavim cd u komp i nesto pise da nece se otvorit pise back necemi u u opce u instalaciju molim vas ljudi pomagajte ko mi pomogne bicu mu zahvalan do kraja zivota

dado1230 pet 21.5.2010 14:25

e el znate kako instalirati oblivion nesto mi nece stavim cd i pise samo back i ima nesto tamo odem u to i pise da pogledam u C:ADMINI\DATA tako nesto i pise nes da je tu problem pomozite molim vas jako mi se igra oblivion

The White Wolf pet 21.5.2010 15:33
dado1230 kaže...

E ljudi pomagajte igra mi se oblivion nenormalno moram ga igrat problem je u necemu  stavim cd u komp i nesto pise da nece se otvorit pise back necemi u u opce u instalaciju molim vas ljudi pomagajte ko mi pomogne bicu mu zahvalan do kraja zivota

daj malo bolje objasni... nesto back hahah sta ti to znaci opisi detaljnije problem pa ce ti netko probat pomoc...

win32 uto 8.6.2010 19:47

Ekipa imam jedan problem, naime kada igram igru nakon negogavremena me samo izbaci van iz nje!

Na kanti mi je vec par mj. i nisam imao bas nikakvih problema sa njom no jucer sam je krenio opet igrati i vec kog loada me izbaci van....drugi, treci pokusaj i radi.

Igram opet sve ispocetka i nakon nekoga vremena me opet izbaci na desktop!

Evo sta je sve instalirano:

Oblivion - Horse Armor Pack

Oblivion - Knights of the Nine

Oblivion - Mehrunes Razor

Oblivion - Orrery

Oblivion - Spell Tomes
Oblivion - The Fighter's Stronghold
Oblivion - Thieves Den
Oblivion - Vile Lair
Oblivion - Wizard's Tower
Verzija igre: 1.2.0416
Ima netko ideju u cemu je problem....ili da jos nesto instaliram, maknem....!? Igra mi se igra, ali mi se uistinu neda sve to ispocetka sve instalirat!
Moze i preporuka za neki mod koji ce mi dati malo bolju grafiku, posto su me nove igre "razmazile" sto se tice toga....
U slucaju da cu sve to trebati jos jednom instalirat, moze mi samo netko reci kojim redoslijedom da to sve instaliram posto sam zaboravio (davno instalirano) te koji je zadnji patch?
Hvala!

Raving Rabbid uto 8.6.2010 22:44
win32 kaže...
Ima netko ideju u cemu je problem....ili da jos nesto instaliram, maknem....!? Igra mi se igra, ali mi se uistinu neda sve to ispocetka sve instalirat!
Moze i preporuka za neki mod koji ce mi dati malo bolju grafiku, posto su me nove igre "razmazile" sto se tice toga....
U slucaju da cu sve to trebati jos jednom instalirat, moze mi samo netko reci kojim redoslijedom da to sve instaliram posto sam zaboravio (davno instalirano) te koji je zadnji patch?
Hvala!

Quarl TP3. Predobro.

Living.Dead uto 8.6.2010 22:59
win32 kaže...

Ekipa imam jedan problem, naime kada igram igru nakon negogavremena me samo izbaci van iz nje!

Na kanti mi je vec par mj. i nisam imao bas nikakvih problema sa njom no jucer sam je krenio opet igrati i vec kog loada me izbaci van....drugi, treci pokusaj i radi.

Igram opet sve ispocetka i nakon nekoga vremena me opet izbaci na desktop!

Evo sta je sve instalirano:

Oblivion - Horse Armor Pack

Oblivion - Knights of the Nine

Oblivion - Mehrunes Razor

Oblivion - Orrery

Oblivion - Spell Tomes
Oblivion - The Fighter's Stronghold
Oblivion - Thieves Den
Oblivion - Vile Lair
Oblivion - Wizard's Tower
Verzija igre: 1.2.0416
Hvala!

Probaj onaj povise unofficial oblivion mod patch.

win32 sri 9.6.2010 16:32

Puno hvala ekipa...jucer sam igrao i nijednom me nije bacila na desktop igra, ali koliko god da je ona odlicna sve ove nove igre su me "razmazile" i navikao sam na finu grafiku makar je Oblivion igra recimo koju nisam igrao dok je izasla radi lose graficke kartice! Sada kada je mogu igrat, ne svida mi se bas grafika no igra je preigiriva i predobra... Budem probao ove modove, samo se nadam da su ok i da necu sve zeznit sa njima jer sam znao imati losa iskustva sa modovima.

Hvala jos jednom!

Rhox sub 12.6.2010 20:33

Za sve koji nemaju Oblivion imate trenutno super akciju na Steam-u Oblivion: GOTY Deluxe Edition za 8,50 eura, tako tko god nema a zanima ga igra trk na Steam i kupite.

Također je i Morrowind: GOTY na prodaji za 5 eura.

Hexler4 ned 13.6.2010 12:55
Rhox kaže...

Za sve koji nemaju Oblivion imate trenutno super akciju na Steam-u Oblivion: GOTY Deluxe Edition za 8,50 eura, tako tko god nema a zanima ga igra trk na Steam i kupite.

Također je i Morrowind: GOTY na prodaji za 5 eura.

Super ponuda za nekog ko nema Oblivion... Ali ako zelite koristit mod-ove za Oblivion zaboravite na ovu verziju sa Steam-a..

Rhox ned 13.6.2010 21:50

Neznam baš sam švrljao po raznim forumima, uključujući i Steamove forume u svezi s Oblivinom i tamo sam našao guidove kako instalirati modove. Izgleda da je problem što dosta ljudi ne zna gdje se trebaju staviti ti fileovi, a i što se Oblivion GOTY automatski updejta na zadnju verziju pa i zbog toga neki od modova ne rade zbog nepodudaranja verzija. Ali po onome što sam pročitao ne bi trebalo biti prevelikih problema s time, to ću morati i sam provjeriti kada instaliram Oblivion što će malo pričekati da ipak prođu rokovi na faksu. Smijeh

ZC_Someone čet 17.6.2010 14:16

Problem je što ljudi odbijaju shvatiti da je najjednostavniji način instaliranja modova pomoću alata tipa Oblivion Mod Manager.

Moja instalacija Obliviona se sastoji od 4 DVDa i bez takvog pomoćnog alata ne bi to sve mogao ni instalirati kako treba.

KASA pon 28.6.2010 15:13

ja sam igrao oblivion davno i mogu reći da sam dosta questova obavio i dosta tog istražio. međutim bio mi je dosadio pa sam ga izbacio i naravno zadržao sam sejvove ako se ikad opet odlučim igrat.

pošto su sad praznici odlučio sam ponovno instalirati oblivion i dodao sam modove koje sam i prvi put koristio: wizards tower,knights of nine,horse armor,mehrunes razor,spell tomes,orrery,thieves den, ville lair i još sam dodao shivering isles koji prije nisam koristio.

kad imam sve te modove uključene pri startanju obliviona dobijem poruku unable to find oblivion.esm. u data filesu je kvačica na njemu pa nekužim kako ga ne očitava. u oblivion mod manageru je isto sve obilježeno.imam i construction set.

isprobaval sam makivat modove u data filesu da vidim kada hoće pokrenut oblivion i ispada da radi samo kad su isključeni tower,horse armor,orrey,thives den. nebi imao ništa protiv da igram bez tih modova ali ja želim krenut od sejva gdje sam i prije stao i koristio mod wizards tower u koji sam pospremao sve rijetke iteme na koje sam naišao. ako nastavim igrat bez tog moda više neću moć koristit ono što sam marljivo sakupljao. pa ako netko ima riješenje bio bih mu zahvalan.

ako ne...pomirit ću se sa tim ionako ima sigurno još dosta vrijednih itema.

ZC_Someone pon 28.6.2010 16:29
KASA kaže...

ja sam igrao oblivion davno i mogu reći da sam dosta questova obavio i dosta tog istražio. međutim bio mi je dosadio pa sam ga izbacio i naravno zadržao sam sejvove ako se ikad opet odlučim igrat.

pošto su sad praznici odlučio sam ponovno instalirati oblivion i dodao sam modove koje sam i prvi put koristio: wizards tower,knights of nine,horse armor,mehrunes razor,spell tomes,orrery,thieves den, ville lair i još sam dodao shivering isles koji prije nisam koristio.

kad imam sve te modove uključene pri startanju obliviona dobijem poruku unable to find oblivion.esm. u data filesu je kvačica na njemu pa nekužim kako ga ne očitava. u oblivion mod manageru je isto sve obilježeno.imam i construction set.

isprobaval sam makivat modove u data filesu da vidim kada hoće pokrenut oblivion i ispada da radi samo kad su isključeni tower,horse armor,orrey,thives den. nebi imao ništa protiv da igram bez tih modova ali ja želim krenut od sejva gdje sam i prije stao i koristio mod wizards tower u koji sam pospremao sve rijetke iteme na koje sam naišao. ako nastavim igrat bez tog moda više neću moć koristit ono što sam marljivo sakupljao. pa ako netko ima riješenje bio bih mu zahvalan.

ako ne...pomirit ću se sa tim ionako ima sigurno još dosta vrijednih itema.

Provjeri si u mod manageru redosljed kojim si ti modovi poredani u listi na ljevoj strani prozora. Oblivion.esm mora biti na vrhu te liste.

ZC_Someone pon 28.6.2010 20:43
KASA kaže...

kod mene je zadnji na listi. kako da to promijenim?

Desni klik na njega na listi i onda klik na nešto tipa: move up ili nešto slično, ne sjećam se točno nisam već dugo koristio. To ti je zapravo lista koja ti pokazuje kojim se redosljedom učitavaju .esm datoteke. Znači budući da je oblivion.esm master file on se mora učitati prvi. Isto tako ako imaš neki mod i patch za njega, na listi prvo mora biti mod a bilo gdje iza njega mora biti njegov patch.