Oblivion

Drago mi je da si se registrirao samo da nam to kažeš.

hahahaha...ajme koji lik...btw neznam da instaliiram morrowind oblivion ili gothic 3 hmmm

Gothic 2 ili Morrowind. Ne znam jel su na kraju uspjeli pokrpat Gothic 3...

Svo troje ako želiš cijeli dan biti pred kompjuterom
Ma udri Oblivion pa kada ti dosadi odi na Morrowind ili obrnuto.

Je li netko mozda zna je li moze na mom kompu oblivion? (pod moj pc pogledajte)
baš ne vjerujem da će na toj grafičkoj raditi bajno ni na medium pri nekoj razumnoj rezoluciji, ali uvijek možeš instalirati mod koji isključuje puno modernih eye candy stvari pa se zahtjevi za igranje drastično smanje

Oblivion je jako fina igra, ali ja bih preporučio da uz igru stavite i FCOM.
Btw, Oscuro's Oblivion overhaul 1.3

Meni je u RPG žanru odmah iza Obliviona igra Jade Empire Special Edition.
Pogledajte ako vam se da igrati neki dobar RPG, da ne ponavljate previše jedan te isti.

Nisam nikada igrao Jade Empire ali sam čuo za njega,probat ću ga nabaviti i probati.
Neki dan sam instalirao Shivering Isles i živcira me onaj bug koji usporava igru.
I sada negdje sam čitao da ako instalirao patch(na internetu ili nekom časopisu) da će mi se izbrisati save gameovi.Dali se vama to dogodilo?

Nikada mi nije bilo jasno zašto bi itko pokušavao preči neku igru na najtežim postavkama (osim ako je mazohist hehehe)?!?
Nemam ja za to vremena niti živaca. Samo zaista dobre naslove prelazim na 'normal', a ako me samo zanima malo vidjet ugođaj/atmosferu i grafiku tada čak igram na 'easy'-ju.
Igre bi trebale biti zabava a ne tlaka i gubljenje živaca
ima nesto i u tome , ali ljudi ako se odlucite crysisa igrati [nezznam iz kojeg razloga niste do sada :D] , nikako nemojte igrati na easy ili normal. Ja sam prosao na easy jedaput i totalno sam dobio los osjecaj o igri :S, a kad ono prosli tjedan [prije dva dana zavrsio] na delta i mogu ti reci puno bolji je osjecaj i zabava.
na delta ili hard igrajte crysisa ako zelite full iskoristiti igru
ontopic; oblivon mi je malo bzveze

Nikada mi nije bilo jasno zašto bi itko pokušavao preči neku igru na najtežim postavkama (osim ako je mazohist hehehe)?!?
Nemam ja za to vremena niti živaca. Samo zaista dobre naslove prelazim na 'normal', a ako me samo zanima malo vidjet ugođaj/atmosferu i grafiku tada čak igram na 'easy'-ju.
ima nesto i u tome , ali ljudi ako se odlucite crysisa igrati [nezznam iz kojeg razloga niste do sada :D] , nikako nemojte igrati na easy ili normal. Ja sam prosao na easy jedaput i totalno sam dobio los osjecaj o igri :S, a kad ono prosli tjedan [prije dva dana zavrsio] na delta i mogu ti reci puno bolji je osjecaj i zabava.
agree, ne što se tiče crysisa meni je on dosadan na bilo kojoj težini, ali svejedno se slažem
neke igre su puno zabavnije na većim težinama, recimo kad sam prvi put prolazio oblivion glavna taktika mi je bila sneak iza leđa pa nobrain hack and slash, a kad sam prolazio drugi put na max težini puno sam više morao razmišljati i taktizirati što se borbe tiče, izbjegavati jake protivnike i istovremeno trenirari Blade skill na slabim, nekad tražiti inovativne načine borbe (čitaj: otkriti način da si povečam speed pa izazvati Umbru u borbu i onda bježati kolko me noge i konj nose u grad, pa trčati ko lud po gradu dok ju čuvari nisu sredili i onda s velikim osječajem nagrade uzeti njezin mač i full ebony armor na jako niskim levelu), jako paziti na zalihe potiona i scrollova, kako zadati prvi udarac da napravim max damage i sl. i sve to mi je na kraju još dodatno podiglo mišljenje o igri, naravno nekome tko ima manje strpljenja ovakav pristup se vjerojatno neće svidjeti

predobro
za ovak nekaj napravit moraš bit malo žešći lumen s viškom vremena

Evo i ja poceo Oblivion isponova. Nisam se mogao suzdrzati, kad sam vidio na Xfire da Doxy prasi. :) I stvarno, fenomanalan osjecaj, odmah se prisjecam starih dana kad sam na low postavkama jedva igrao, a sada, heh, bez problema na high.

Evo i ja poceo Oblivion isponova. Nisam se mogao suzdrzati, kad sam vidio na Xfire da Doxy prasi. :) I stvarno, fenomanalan osjecaj, odmah se prisjecam starih dana kad sam na low postavkama jedva igrao, a sada, heh, bez problema na high.
sjećam se i ja svog prvog igranja
sempron 2500+ i nvidia 5700 ultra

agree, ne što se tiče crysisa meni je on dosadan na bilo kojoj težini, ali svejedno se slažem
neke igre su puno zabavnije na većim težinama, recimo kad sam prvi put prolazio oblivion glavna taktika mi je bila sneak iza leđa pa nobrain hack and slash, a kad sam prolazio drugi put na max težini puno sam više morao razmišljati i taktizirati što se borbe tiče, izbjegavati jake protivnike i istovremeno trenirari Blade skill na slabim, nekad tražiti inovativne načine borbe (čitaj: otkriti način da si povečam speed pa izazvati Umbru u borbu i onda bježati kolko me noge i konj nose u grad, pa trčati ko lud po gradu dok ju čuvari nisu sredili i onda s velikim osječajem nagrade uzeti njezin mač i full ebony armor na jako niskim levelu), jako paziti na zalihe potiona i scrollova, kako zadati prvi udarac da napravim max damage i sl. i sve to mi je na kraju još dodatno podiglo mišljenje o igri, naravno nekome tko ima manje strpljenja ovakav pristup se vjerojatno neće svidjeti
Ja sam sada probao na najteže i na 15 levelu sam vidio protivnike koje prije nisam viđao kada sam sve prešao.moja glavna taktika je da ako idem u neku špilju ili negdje samo trčim i ako me netko slijedi uđem kroz vrata i tamo napravim Quicksave i onda se počnem tući s njim/a,ako me ubije onda samo Quickloudam i više nema onih koji su me slijedili.
Najbolja mi je stavr šta skoro svi protivnici imaju Ebony,Glass,Deadra armor i oružja tako da sam na več 12,13 lvl imao glass oružje i armor a sada na 20 već imam skoro cijeli set oružja od Deadra i Ebony.
Meni je potpuni užitak preći igru na težim levelima pogottvo neke FPS-ove ili strategije gdje treba razmišljati a ne onako samo ideš ovi te gađaju sa svih strana tebi ništa.

Jel neko ikad uspio proć Oblivion na najtežem nivou težine?
nema sanse da ovo radim i da si kidam zivce kada mi health level dodje na 0

Jel neko ikad uspio proć Oblivion na najtežem nivou težine?
nema sanse da ovo radim i da si kidam zivce kada mi health level dodje na 0
ovaj ili vara ili igra na easy ili ima neke modove instalirane, nema šanse da izgubi tako malo zdravlja nakon toliko udaraca od 3 Minotaur Lorda s hammerima, a i Minotauri prebrzo gube zdravlje

Genijalno!
Ovo je za Hall of Fame!
Najbolje mi je na kraju: Something is missing, a fighting technique" - "No matter now" - "Sean Connery must die" LOL

Igrica je stvarno zesca!za mene je to najbolja igrica koju sam ikad igrao i voleo bih da znam da li ima jos neka slicna ovoj?igrica me je stvarno odusevila!

Igrica je stvarno zesca!za mene je to najbolja igrica koju sam ikad igrao i voleo bih da znam da li ima jos neka slicna ovoj?igrica me je stvarno odusevila!
Probaj prijašnji nastavak Morrowind, iako možda ti se neće svidjeti jer je više hardcore RPG za prave ljubitelje RPGa, a nije "arkadni" RPG za casual igrače ko Oblivion, a i grafika više nije u cvijetu mladosti ako ti je to bitno. Meni je morrowind bio 2x bolji od Obliviona jer je imao puno više opcija, nije bilo kompasa koji te navodi na 1cm od objectiva, nije imao Jump To opciju, nije bilo levelinga, bio je puno teži na početku ali kad si jednom došao do najviših levela onda si bio glavni MF i ownao si sve što se pojavilo ispred tebe.

Probaj prijašnji nastavak Morrowind, iako možda ti se neće svidjeti jer je više hardcore RPG za prave ljubitelje RPGa, a nije "arkadni" RPG za casual igrače ko Oblivion, a i grafika više nije u cvijetu mladosti ako ti je to bitno. Meni je morrowind bio 2x bolji od Obliviona jer je imao puno više opcija, nije bilo kompasa koji te navodi na 1cm od objectiva, nije imao Jump To opciju, nije bilo levelinga, bio je puno teži na početku ali kad si jednom došao do najviših levela onda si bio glavni MF i ownao si sve što se pojavilo ispred tebe.
ma grafika mi ne smeta nego samo da ima dosta questova i da ne bude kratka igrica! :)))

Probaj Gothic 3. Slično Oblivionu, ali više RPG elemenata.
Jooj, sad kad gledam sve ovo opet mi se igra Oblivion. Bila je to prva igra koju sam s bivšim PC-om igrao na sve low i 800*600.
Sad bi derao na max bez problema.

ma grafika mi ne smeta nego samo da ima dosta questova i da ne bude kratka igrica! :)))
e questova imaš kolko hočeš, a činjenica da nema kompasa i da možeš brzo putovati samo brodovima uz obalu i Silt Striderima od grada do grada, i eventualno se poslužiti teleporterima ako nađeš sve kristale, a sve ostalo treba proči pješice garantira da će ti igra potrajati jakoooo dugo

ok,hvala!to je znaci treci deo the elder scrolsa,a kako se zovu prvi i drugi onda? :)))

e sad ste me sitili sad ću skinit gothic, prije mi je šteka na starom kompu...

Jedan mod koji je bolji od Oscura (barem po meni). Pravo čudovište od moda!
Francesco's leveled creatures/items mod
Btw, ljudi koja vam je najdraža klasa? Meni je Spellsword.

ok,hvala!to je znaci treci deo the elder scrolsa,a kako se zovu prvi i drugi onda? :)))
prvi Arena, drugi Daggerfall i mogu se besplatno (i legalno) skinuti s skužbene stranice elder scrolls serijala

Jedan mod koji je bolji od Oscura (barem po meni). Pravo čudovište od moda!
Francesco's leveled creatures/items mod
Btw, ljudi koja vam je najdraža klasa? Meni je Spellsword.
s tom klasom ja sad igra
mogu reći da je ponajbolja
oblivion je totalno neoptimiziran i igra je totalno losa razočarala me je 119.2%.