NFS: Shift - MOD-ovi

Ja nemrem to instalirat..Kliknem da se upali i na milisekund vidim da bi se trebalo extraktat al to traje tako kratko da jedva okom vidis i prekine se :(
Onda radiš nešto krivo. Jesi reinstaliro igru? Pathcevi rade i na originalu i na piratu.
Instalirana igra prije 2 dana i crackao i neam nijedan mod i nece da se instalira :(
skopiraj taj file (Patch 1.02) u folder od igre i onda od tamo pokreni instalaciju.

dobro zar niko nece vise da stavla modove i da razgovaramo o modovima zar ce mo svi napustitiovu temu?

Ne znam u cemu je problem ali mislim da meni ne odpakira... Proces se zavrsi ali bude pun errora da ne moze naci file ili tako nesto. I na kraju dobijem folder ''Backup_Pakfiles'' u instalacijskom folderu od igre... Sto radim krivo?

I naravno nakon ovog postupka igra mi vise ne radi...
Jel mi moze netko reci koje tocno file-ove trebam?
Nije mi jasno...

I naravno nakon ovog postupka igra mi vise ne radi...
Jel mi moze netko reci koje tocno file-ove trebam?
Nije mi jasno...
jesi patcha igru na v1.02 ako jesi treba ti drugi bms...

Jesam, i da, koristim unpack za 1.02
Nasao sam na drugom forumu da je problem u tome sto na Win Vista/7 morras iskljuciti ''Read-only'' na install folderu od igre

Ali izgleda da ipak nije... jer sam napravio to i opet ista stvar... joj kako sm sad ljut vec sam 3 puta reinstalirao igru

lol a jednostavno nades original verziju moda i to e to nema vise tog mucenja
i ja imam tih problema, ako neko moze u potpunosti objasnit, ne kuzim sta radim krivo

Cek, kako mislis original verziju moda?

neki ljudi ti uz unpacked modove daju i original modove(tj. igru ne moras unpack nego samo mod copy paste u vehicle

neki ljudi ti uz unpacked modove daju i original modove(tj. igru ne moras unpack nego samo mod copy paste u vehicle
Aha kuzim, ali na zalost za ovaj mod koji ja zelim izgleda nema toga... tj. htio bih kombinaciju SK moda i Real Moda... Za Real mod imam zapakiranu verziju ali za SK nisam nasao, a i da bih napravio kombinaciju moraju biti odpakirani...

Zapravo, zelim samo SK mod... Ako nadem zapakiranu verziju to bi bilo super

ima vam renault f1 bolid na nfscars.net

Postoji li neki nacin da se maknu mod-ovi iz igre?

Imam pitanje. Stavio sam SK v2.7 mod (bar mislim da sam stavio) i sad neznam kak da provjerim jesam li ga uspješno stavio. Sve sam radio po uputama i sve radi. Hvala!
Evo, napravio sam clean install, patchiro igru, i sve radi!
Auti su tu, performanse isto, osjeti se i poboljšanje u voznom modelu.
Provozao sam po Nordschleifu malo Supru, super doživljaj.
Btw, ne zaboravite novi *fix* nakon instalacije patcha, ako imate onu verziju.