PC igre

Minecraft server [BUG Craft]

lzgr čet 15.9.2011 21:27
Bubily kaže...

E, ekipa. Danas sam si kupio Minecraft. Updatean je na 1.8 ali se ne mogu logirati na vaš server. je potrebno nešto prije toga riješit tipa registrirat se još negdje?

Ispričavam se, imam nekih problema sa serverom tj. pcom na kojem se nalazi.

Problemi bi uskoro trebali biti riješeni. {#}

lzgr pet 16.9.2011 22:32

OK dečki,bilo mi je teško donijeti ovu odluku, ali sam morao.

Server se gasi i više se neće pokretati zbog tehničkih problema. Eventualno ako krešo još nešto uspije iskemijat, ali sumnjam.

Bilo mi je lijepo igrati s vama. Nadam se da ćemo se vidit na CroCraftu ili nekom drugom serveru. Možda unajmim hosting i pokrenem ponovno server pod finalnim nazivom "PixelCraft".

Hvala na svemu ljudi!

UPDATE: Krešo kaže da je do igre, ne do servera i da je svima tako! Ima nade ljudi!!

lzgr pet 16.9.2011 22:35
Living.Dead kaže...

Ahhh steta. Taman san jucer preuredio onu spawn kucicu lijepo ne znam jesi li uspio viditi. ;) Nick mi je TheOneBehindYou

Vidio sam, imam mapu na PC-u {#}

I da, mapa se resetirala (ja sam ju resetirao)

BTW Krešo mi kaže da je to do igre,ne do servera i da je svima tako!

Ima nade ljudovi!!

power_user sub 22.10.2011 21:23

Imamo neke planove za moooožda neki novi server(ne nadajte se previše), ali zanima nas koga biste preporučili za modove, 3-4 igrača, aktivna koji znaju nešto o serverima i bukkitu. I još jednom ponavljam, to je plan ako možda nekim slučajem dobijemo sponzore za hostanje, za što šanse i nisu velike.

FiCoO sub 22.10.2011 21:35
power_user kaže...

Imamo neke planove za moooožda neki novi server(ne nadajte se previše), ali zanima nas koga biste preporučili za modove, 3-4 igrača, aktivna koji znaju nešto o serverima i bukkitu. I još jednom ponavljam, to je plan ako možda nekim slučajem dobijemo sponzore za hostanje, za što šanse i nisu velike.

Pa daj napisi pa cemo reci {#}

power_user sub 22.10.2011 21:43
FiCoO kaže...
power_user kaže...

Sto da napisem, nemam puno informacija, vise ce ti Fermi i nidjo znat rce.

FiCoO sub 22.10.2011 21:52
power_user kaže...
FiCoO kaže...
power_user kaže...

Sto da napisem, nemam puno informacija, vise ce ti Fermi i nidjo znat rce.

A dobro onda rodjo ce to meni objasnit 

TrollMeMore sub 22.10.2011 21:55
power_user kaže...

nemoj lagat ovaj napaceni narod! nemas to pravo! ugl nadajmo se da ce sve to uspjet objasnio mi je domi :P mislim ako ti treba mod tu sam al ono ak cu fkt nes trebat radit onda nisam tu haha

power_user sub 22.10.2011 21:57
TrollMeMore kaže...
power_user kaže...

nemoj lagat ovaj napaceni narod! nemas to pravo! ugl nadajmo se da ce sve to uspjet objasnio mi je domi :P mislim ako ti treba mod tu sam al ono ak cu fkt nes trebat radit onda nisam tu haha

Treba fkt dosta raditi.

Scarfaceee sri 26.10.2011 18:27
nul-3 kaže...

allo....pa ja drzim Survival...al je trenutno u banani teskoj (kirvac HH)

al ubrzo se mjenja hosting tak da :D pravite prijave....

Ime teme na bugu:

minecraft survival server

a i taj tvoj nesto baguje.. malo radi pa malo neradi