Max Payne 3

jel ima netko ovdje ko misli igrat na konzoli? da javi dojmove.
evo i jedne ankete

ja vjerojatno kupujem ako nađem negdje po povoljnijoj cijeni. Neću dati preko 300kn za igru a da je ni ne probam prije toga.

imaš ovdje za 25,99 GBP tj 250,34 kn
http://uk.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/Max-Payne-3-3070-13.html

Ko hoce moze da skine Main Theme :D Ima 61mb

Max Payne 3 - Assault Rifles Gameplay Trailer

Kakvi su zahtjevi za ovog novog Maxa? Mogu li izvuc sto sa ovim PC-om?...

Da , moći ces ga igrat !

Da , moći ces ga igrat !
Ako aj ovo uspijem pokrenut lol bit ću sretan.

Mislim da ce ici na LOW postavkama , ali neznam kolko imas RAM-a !

3 gigice.

Ma mislim da ces moci igrat !

Unboxing: Max Payne 3 Special Edition

Ja sam zavrsio prvu etapu Maxatona :D Sada bi mogao otpoceti drugu a kad steam dozovli preload onda i trecu zavrsnu :D

Ja sam zavrsio prvu etapu Maxatona :D Sada bi mogao otpoceti drugu a kad steam dozovli preload onda i trecu zavrsnu :D
Ja sam baš prošli tjedan zaršio sa Max 2,sad kad sam ispoćetka igrao nekako mi je jedinca puno teža od dvojke.
kako je ljepše igrati bez reg. healtha i takvih gluposti puno je veći izazov,samo se na ovom dijelu vidi koliko su danas igrice poglupljene za mase.

ja sam jedinicu igro dok sam jos dijete bio(5-6 godina) kad je tek izaso, i nisam uopce znao da se preko painkillera lijeci, kako je tek onda bilo igrat, to sam skuzio tek prije 2-3 godine.

PC verzija navodno na 4DVD-a
http://www.vg247.com/2012/05/19/max-payne-3-pc-to-ship-on-four-dvds-says-e-xpress/

Nadam se da nije tako, to je uzas.

Na rockstarsovoj stranici piše da treba imat 32GB HDD prostora, onda si moš mislit kolika je sama igra... :/
Jel to znači da moram kupit HDD od 200GB kako bi mogao GTA 5 instalirat u skoroj budućnosti..?

Kao veliki fan Max Payne-a malo mi u pocetku setting nije bio mio, ali kada pogledam gameplay-eve (ali ne lets play, nego random na kratke staze jer si ne zelim spoilati...) i kao sto je netko ovec spomenuo, health barove odmah mi se ponovno igra 1 i 2..... to cu obavezno ponovno proci prije trojke i vjerojatno kupiti trojku jer mi djeluje kao solidna igra (samo da prica ne zakaze), ako prode taj test, tu je jos i inovativni MP.

objavljeni su prodajni rezultati maxa i prvi je na ljestvici za prosli tjedan, kazu da diablo 3 nije imao sanse(on je na 2. mjestu). nisam ocekivao ovako dobru prodaju, a najmanje da ce prestic diablo koji je hvaljen stalno. eto vidit cemo kako ce proc za pc.

Razlika izmedju Diabla i Max-a je 8000 kopija (gledano samo Retail bez digitalnog download-a). Ako uzmemo da je Max izasao za PS3 i Xbox360, a Diablo za PC samo onda to nije veliki uspjeh :D

pa neznam bas, diablo je razvikan dosta, razvikaniji od maxa, pogledajte samo broj poruka u diablo temi, ja sam ocekivo da ce max totalno podbacit u prodaji, ali eto nije. ako ce za pc ic brojat digitalne primjerke onda ce to bit velik broj, pa u zadnja 2 mjeseca je stalno na steam top 10 najprodavanijih. ne razumijem zasto se digitalna prodaja nikad ne ubraja u te prodajne rezultate.

Da ali Diablo 3 digitalna prodaja je takodje isla odlicno. MP3 je multiplatform naslov a Diablo 3 PC/Mac naslov tako da je po meni Diablo 3 za sada pobjednik :D

da li se automatski regenerise energija ili moras kao prije sam ici skupljati one stvari za energiju?

skupljas painkillere

Nisam ocekivao takvu prodaju, ali drago mi je da nije podbacio...

Oce li moc ic Max Payne 3 na ovaj pc:
intel pentium g840 2.8ghz
8gb rama 1333mhz
graficka kartica gt 520 i intel 3000 hd

jel tako tesko pogledat minimalne zahtjeve?
Sad kad na slikama vidim da je health bar u obliku Maxa odma više želim igrat igru. Već su mi glupe igre koje nemaju health bara, nego kad te rane odi iza zida i čekaj da ti se energija obnovi.