Wolf88 pet 18.5.2012 20:47
dex3108 kaže...

Ja sam zavrsio prvu etapu Maxatona :D Sada bi mogao otpoceti drugu a kad steam dozovli preload onda i trecu zavrsnu :D

Ja sam baš prošli tjedan zaršio sa Max 2,sad kad sam ispoćetka igrao nekako mi je jedinca puno teža od dvojke.

kako je ljepše igrati bez reg. healtha i takvih gluposti puno je veći izazov,samo se na ovom dijelu vidi koliko su danas igrice poglupljene za mase.

lotar1919 ned 20.5.2012 23:38

Na rockstarsovoj stranici piše da treba imat 32GB HDD prostora, onda si moš mislit kolika je sama igra... :/ 

Jel to znači da moram kupit HDD od 200GB kako bi mogao GTA 5 instalirat u skoroj budućnosti..?

lovac82 ned 20.5.2012 23:58

Kao veliki fan Max Payne-a malo mi u pocetku setting nije bio mio, ali kada pogledam gameplay-eve (ali ne lets play, nego random na kratke staze jer si ne zelim spoilati...) i kao sto je netko ovec spomenuo, health barove odmah mi se ponovno igra 1 i 2..... to cu obavezno ponovno proci prije trojke i vjerojatno kupiti trojku jer mi djeluje kao solidna igra (samo da prica ne zakaze), ako prode taj test, tu je jos i inovativni MP.

mar123 pon 21.5.2012 12:04

objavljeni su prodajni rezultati maxa i prvi je na ljestvici za prosli tjedan, kazu da diablo 3 nije imao sanse(on je na 2. mjestu). nisam ocekivao ovako dobru prodaju, a najmanje da ce prestic diablo koji je hvaljen stalno. eto vidit cemo kako ce proc za pc.

mar123 pon 21.5.2012 13:19

pa neznam bas, diablo je razvikan dosta, razvikaniji od maxa, pogledajte samo broj poruka u diablo temi, ja sam ocekivo da ce max totalno podbacit u prodaji, ali eto nije. ako ce za pc ic brojat digitalne primjerke onda ce to bit velik broj, pa u zadnja 2 mjeseca je stalno na steam top 10 najprodavanijih. ne razumijem zasto se digitalna prodaja nikad ne ubraja u te prodajne rezultate.